Δεν πάει ο νους σας: Το αντικείμενο που δεν πρέπει να αφήνετε στο αυτοκίνητο όταν έχει καύσωνα

Κοινοποίηση:
car-heat-protection-1-1536x864

Γνωρίζατε πως ένα καθημερινό αντικείμενο, στο οποίο δεν πάει καν το μυαλό μας, μπορεί να προκαλέσει τεράστιο πρόβλημα στο αυτοκίνητό μας;

Συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στα γυαλιά ηλίου μας, τα οποία -σε συνδυασμό με τον ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες- μπορούν να προκαλέσουν απρόβλεπτα ατυχήματα, τα οποία ούτε καν έχει φανταστεί ο ανθρώπινος νους.

Σύμφωνα με την Βρετανική Sun, η φωτογραφία αυτή δόθηκε στη δημοσιότητα από την Πυροσβεστική του Νότιγχαμσαϊρ και δείχνει τι μπορεί να συμβεί αν αφήσουμε τα γυαλιά ηλίου μέσα στο αυτοκίνητο για πολύ ώρα, ενώ έξω έχει καύσωνα.

Η εν λόγω φωτογραφία που δείχνει ένα καμένο αυτοκίνητο στη Βρετανία, το οποίο έχει… τρύπα στο τζάμι κάνει τον γύρο του διαδικτύου, προκειμένου να εφιστήσει την προσοχή αναφορικά με το ποια αντικείμενα δεν πρέπει να αφήνουμε ποτέ μέσα στα αυτοκίνητα τις μέρες που έχει καύσωνα.Συγκεκριμένα, η Πυροσβεστική του Νότιγχαμσαϊρ δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Twitter γράφοντας: «Ο ήλιος ήταν δυνατός, αλλά προσέξτε γιατί μπορεί να προκαλέσει φωτιά. Η πυρκαγιά προκλήθηκε από γυαλιά ηλίου που έμειναν στο ταμπλό. Κρατήστε μακριά από το φως του ηλίου, τα αντικείμενα που προκαλούν αντανάκλαση».

Πολλοί άνθρωποι έμειναν έκπληκτοι βλέποντας τη ζημιά από ένα τόσο τυπικό, καθημερινό αντικείμενο, με έναν να σχολιάζει: «Δεν το ήξερα αυτό! Ευχαριστώ».

Κάποιος άλλος έγραψε: «Καλές πληροφορίες, φαίνεται μεγάλη ζημιά. Μπράβο για την προειδοποίηση, αλλά και για το γεγονός ότι σβήσατε την φωτιά».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.