«Δεν μπορώ να πάω στο Baden Baden και να οδηγήσω την Aston Martin»! Τρελό τρολάρισμα στο Twitter στον Νικόλαο Μακρόπουλο για την ανάρτησή του!

Κοινοποίηση:
makropoulos_baden-735x459

Το σπίτι του στο Baden-Baden της Γερμανίας και την αγαπημένη του… Aston Martin, φαίνεται πως νοσταλγεί ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Επενδύσεων του Δήμου Αθηναίων Νικόλαος Μακρόπουλος, σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Facebook.

«Νοσταλγώ το ωραίο μου σπίτι στο Baden Baden που λόγω πανδημίας δεν μπορώ να πάω. Μα πιο πολύ νοσταλγώ την αγαπημένη μου Aston Martin. Ελπίζω τα Χριστούγεννα να καταφέρω να βρεθώ εκεί και φυσικά να ταξιδέψω λίγες ώρες με το αγαπημένο μου αυτοκίνητο στην απερίγραπτη γαλήνη του Black Forest!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αυτή η ανάρτηση στο facebook του αντιδημάρχου Αθηναίων Nίκου Μακρόπουλου έγινε όπως ήταν λογικό τις μέρες που ζούμε γρήγορα viral και προκάλεσε αντιδράσεις με αποτέλεσμα να την κατεβάσει ο ίδιος λίγο αργότερα αλλά η εικόνα έμεινε.

Το twitter, δεν θα μπορούσε να λείψει από όλο αυτό και μάλιστα το Baden Baden έγινε από τα πρώτα trend.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ BADEN-BADEN NA ΠΑΡΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ….ΞΕΒΡΑΚΩΤΕ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ !! ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΚΗΦΗΝΑ…ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΕΣΟΔΑ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ….ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΑ…. ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΟΙ….ΜΑΣ ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ…ΤΟ ΝΕΡΟ…ΜΑΣ ΧΡΕΩΝΕΙ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΣΑΣ….ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ…ΚΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΑΝΑΓΚΑΖΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ (ΦΑΥΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΙ ) ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ…? ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ…? ΤΑ 12 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ..ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΜΠΡΟΥΚΛΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΜΟΥΡΗ…? ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ…ΠΙΑ…ΠΟΣΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΡΕ…ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…???? ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ..Ε ??. ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΡΑΦΛΟΚΗΦΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΗΝ-ΠΑΡΤΗΝ -ΤΗ ΜΟΥΤΖΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ ΚΑΦΑΛΙ…ΒΑΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ…ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΡΟΛΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ..ΠΟΥ ΜΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΦΩΝΗ ΥΠΗΡΧΕ..ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΥΨΗΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΦΥΛΑΚΕΣ..ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΡΤΑΚΙ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ..??? ΦΑΓΟΠΟΟΟΤΙ ΚΑΛΟΟΟ ΕΕΕ ??? BADEN-BADEN ΚΑΙ ASTON-MARTIN ΜΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΣΑΙ ΜΠΑΓΑΣΑΚΟ…ΕΕ ?? ΜΗ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΚΟΥΦΑΛΑ..ΜΗ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΕ ΚΑΒΑΛΑΡΗ..ΚΑΒΑΛΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΩ..-μη χαιρεσαι-.ΟΔΙΚΩΣ..ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ..ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ baden-baden..ΝΑ ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ !!!!! MADE IN GREECE !!!!

  2. Εγώ νόμισα ότι ήθελε να πάει να δει τον Μπάιντεν Μπάιντεν κι έγινε ορθογραφικό λάθος. Μέχρι να καταλάβω περί τίνος πρόκειται πέρασε κάποια ώρα!!

  3. Ακομα είναι αντιδήμαρχος του ζελλαδισταν; πόσο κουληδες μας βλέπει;

  4. Καλα κανει και γλεντάει τους αθηναιους να μαθουν να ψηφίζουν.

  5. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ
    ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΡΕ

  6. Είναι λυπηρό που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι με τόσο λίγο μυαλό.

Comments are closed.