Δεν μασάει η Πατούλαινα! Η απάντηση στους επικριτές της για τις φωτογραφίες της με μπικίνι (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
patouli-namedayek

Η Μαρίνα Πατούλη είναι αρκετά δραστήρια γυναίκα. Και γενικά και ειδικά στα social media. Το τελευταίο διάστημα ανεβάζει φωτογραφίες της από την παραλία με μικροσκοπικά μπικίνι, γεγονός που έχει επιτρέψει σε αρκετούς «ακολούθους» της να βγάλουν… χολή εναντίον της.

Τα σχόλια είναι ποικίλα, άλλα αποθεωτικά και άλλα ειρωνικά. Για τον λόγο αυτό η Μαρίνα Πατούλη έδωσε τη δική της απάντηση με μια νέα φωτογραφία.

Δείτε την απάντησή της στο Patkiout.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Αληθινή με τόσο σοβά και τόσα μπιχλιμπίδια; Αληθινός και επιφανειακός δεν γίνεται, είναι οξύμωρο. Τον όμορφο άνθρωπο και τσουβάλι να του βάλεις πάλι όμορφος θα είναι. Δεν νομίζω πως ο κόσμος ασχολείται με την εμφάνιση της αλλά με τον χαρακτήρα της, προκαλεί και συμπεριφέρεται λες και ζεί σε άλλη χώρα. Δεν είπαμε να κάνει την κακομοίρα και να βάλει ράσα αλλά δεν υπάρχει επίπεδο. Επίσης κάθε πράγμα στον καιρό του, είναι σαν να βάζει η μάνα μου στρίνγκ ή καυτό μίνι, το καυτό το μίνι θα το βάλει το κοριτσάκι όχι η μεγαλύτερη γυναίκα όσο κορμάρα και να είναι για την ηλικία της.

  2. Αυτή έχει κάψει βαλβίδες τσιμούχες φλάντζα και όλα τα σχετικά λέμε. Μη μας τη βάζετε συνέχεια ρε παιδιά δε μας λυπάστε να βλέπουμε συνέχεια το σούργελο;;;

  3. ειπε κι ο Παρθενωνας,συνομηλικος με τις καρυατιδες….

  4. Ο ατέλειωτος ξεπεσμός!!!!!!!!!!!!!!! Η πτώση της Πομπηίας ή αλλιώς η επικείμενη θεική τιμωρία στα…Σόδομα και Γόμορα!!!!!!!!!!!!!!

  5. Μας λέει κορόιδα εσείς πληρώνετε και εγώ απολαμβάνω αυτά για τους ψηφοφόρους τους,καημένη Ελλάδα.

  6. Πείτε μου ότι δεν τσιμπάει λαδάκια να τρελαθώ..

Comments are closed.