Δεν μας λες πρώτα εσύ τι είσαι; Μέμος Μπεγνής: “Οι Έλληνες είναι πολύ ρατσιστής λαός”

Κοινοποίηση:
3328_MEMOS_MPEGNIS_29092019-741x486

Ο Μέμος Μπεγνής έδωσε μία εξομολογητική συνέντευξη μιλώντας για πολλά θέματα.

«Αυτή η χώρα μόνο με εξοργίζει, ειδικά στο προσφυγικό ζήτημα. Οι Έλληνες είναι πολύ ρατσιστής λαός, δυστυχώς, λυπάμαι που το λέω. Με τους μετανάστες, με το χρώμα, με την σεξουαλική προτίμηση».

Όσο για το ακραίες μορφές θαυμασμού που έχει δεχτεί είπε ο Μέμος Μπεγνής στην εκπομπή «Ευτυχείτε»: «Ήμουν στο ίδιο καμαρίνι με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, μπαίνει μια κοπέλα μέσα και μου λέει «κ. Μπεγνή θα μπορούσα να σας φιλήσω;». Ναι βεβαίως, απαντώ εγώ, μου πιάνει το κεφάλι ,με σβερκώνει κανονικά και μου δίνει ένα φιλί που τα μάτια μου έγιναν τόσα. Ο Πυγμαλίωνας έβαλε το κεφάλι κάτω και έφυγε».

Ενώ εξήγησε γιατί απέχει από το instagram. «Δεν μπορώ αυτό το… η ζωή μου είναι το Instagram. Τρελαίνομαι. Μπορώ να μαλώσω για αυτό το πράγμα. φαντάσου να πέσει το Instagram, να μην υπάρχει πια, πόσοι άνθρωποι θα καταστραφούν ψυχολογικά και θα πάνε στο ψυχιατρείο. Επειδή κάποιοι ζουν μόνο μέσα από αυτό» .

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. …..ΤΟΥ ΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΥΠΑ ΠΑΤΟΣΙΦΩΝΟ ΤΟΥ ΟΠΙΣΘΟΒΟΥΛΟΥ ΜΠΕΓΝΗ….ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΦΛΟΚΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ… ΣΤΗΝ!!!

  2. καλα αυτος ειναι τελειωμένη με φιογκο τι να πει……………

  3. Ε ΤΟ ΕΙΠΕ! ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ! Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.
    ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΜΠΕΓΝΗΣ ΑΠΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

  4. Μεγαλε επηρεασθηκες απο το εργο , οπου επαιζες τον τουρκο εραστη και αναδειχθηκες απο την αφανεια.Δεν εχεις παρα να πας διπλα στην “πατριδα” σου τουρκια ,για να ικανοποιησεις τα απωθημενα σου.Ρε μ@@@@ σε ποιο κρατος της δυσης μπαινεις ετσι ελευθερα?Ψαχνεις για σηριαλ.Σαμποταζ , οπου παιζει ο κ. τραμπακουλας.Ετσι, θα αισθανθει τι μ@@@@ εκστομιζει.

  5. Συμφωνώ με τον ανωτέρω εκπρόσωπο της διανόησης.Να εγκαταλείψει πάραυτα,λοιπόν, την οπισθοδρομική Ελλάδα και να βιοπορίζεται εφ’ εξης σε μουσουλμανικές,προοδευτικές χώρες,που είναι και ιδιαιτέρως ανεκτικές σε κάθε κοινωνική ομάδα…

  6. Φυσικο ειναι …..εσυ εχεις ιδιαιτερη συμπαθεια στους αραπηδες .,.,

    φιλοξενησε 5-6 στο σπιτι σου και οχι εξω απο το δικο μου

  7. ΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ “ΣΗΚΩΣΕΙ” Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΗΡΕΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΡΧΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ΣΚΑΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΝΑΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΝΕ…ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ…Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ…ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΛΑΚΑΣ

  8. Τρελό αγόρι από τη Σαλαμίνα που το ξεφυλιζεις το τριαντάφυλλο.Χαρα που έκανε ο πατέρας σου ο ΠΝ ιτης όταν γεννήθηκες ! Που να ξέρε ο άνθρωπος ότι θα έκανε δύο κόρες

  9. Και εμενα με εξοργιζει αυτη η χωρα, γιατι εχει αφησει ξεμπαρκους ολα τα λαμογια τις αδερφαρες και τα αριστερα σκουληκια να κανουν κουμαντο και να εχουν δημιουργησει μια χωρα ξεφραγκο αμπελι…καταλαβες μωρη λουλου? Αποκαλεις ρατσιστικη την ελλαδα, την μοναδικη χωρα που δεχεται κοσμο και τους ταιζει και ποτιζει… και τους δινουμε και δωρεαν ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη..(.εστω αυτη που ειναι …αλλα ειναι δωρεαν) σε ισλαμικα κοπροσκυλα που απλα εκτελουν εντολες . Και συντομα θα δεις και εσυ και ολος ο κοσμος και τι ειδους εντολες…Να δουμε τοτε τι θα λες ανθρωπιστη του κωλου…Αληθεια θα ηθελα να ηξερα ποσους φιλοξενεις εσυ στο σπιτι σου…Και να μας πεις και ποιες χωρες κατα εσενα δεν ειναι ρατσιστικες….Γιατι αν αποκαλεις ρατσιστικη μια χωρα σαν την ελλαδα που εγινε οικος ανοχης με” ανοιχτα ποδαρια”…την αυστραλια δηλαδη πως την λες??

  10. Τελικά έχει περάσει στην Ελληνική κοινωνία ότι όλοι οι ξένοι που μας κουβαλήθηκαν εδώ πρέπει και να είναι και καλοδεχούμενοι αλλιώς είσαι ρατσιστής.
    Πείτε με ρατσιστή , φασίστα και ότι σκατά άλλο θέλετε , φτάνει να φύγουν όλοι οι λάθρο από την πατρίδα μου. ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    Δεν θέλω να μείνει ούτε ένας τους.
    Θέλω η δική μου η πατρίδα η Ελλάδα μου να έχει μόνο Έλληνες.
    Εγώ πήγα στην πατρίδα τους να ζητήσω ελεημοσύνη;
    Θα προτιμούσα να πεθάνω στην Ελλάδα μου παρά να γίνω φόρτωμα σε ξένη χώρα.

  11. Μην λες βλακειες Μπεγνη…αν οι Ελληνες ηταν ρατσιτσες δεν θα γινοσουν ποτε “ηθοποιος” και δεν θα ειχες βημα να λες τις ανθελληνικες σου μπουρδες!

    Στο μονο που θα συμφωνήσω ειναι στο οτι αυτη η χωρα με εξοργιζει…

  12. πολλά χιλιόμετρο λουκάνικο από μαυριδερούς φιλοξενούμενους

  13. ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΤΡΑΜΠΑΡΙΦΑ ή ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ
    ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΕΔΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ (2) ΦΥΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ , ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΛΗ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΡΧΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ & ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΗ , ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.

  14. Άμα το πηδάνε οι τούρκοι και γουστάρει τι να πεί; Να πάει σε μια άλλη “μοντέρνα” χώρα που οι άνθρωποι δεν είναι ρατσιστές, πχ Αλβανία, χαχαχαχα..

  15. Οτιδήποτε φυσιολογικό ορθόδοξο και μη “οθωμανικό” ενοχλεί τον “κυριο” αυτον

  16. Βρε Αντε μου στον διάολο, σίχαμα!!! Ευχομαι να νοιωσεις το μαχαίρι κάποιου ….πρόσφυγα….στον άχρηστο λαιμό σου. Να δω τι θα λες μετα!! Ηλιθιο υποκειμενο!!

  17. Αλβανός είναι αυτός; Ε, πήγαινε στην Τουρκία να ηρεμήσεις βρε αδερφέ. Τι κάθεσαι εδώ;

  18. Ο Μπεγνής είναι αλβανός στην καταγωγή. Έτσι τουλάχιστον υποδηλώνει το επίθετο του. Όλοι αυτοί είναι κομπλεξικοί αλλοδαπής καταγωγής. Οι έποικοι πρόγονοι του δεν ήρθαν με το καλό σε ελληνικές περιοχές, τους έφεραν Ενετοί και Τούρκοι στην προσπάθεια τους να εξαφανίσουν το ελληνικό στοιχείο.

  19. ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.

  20. Το σχόλιο αυτό από μόνο του είναι ρατσιστικό. Ρατσιστικό είναι οτιδήποτε προσδίδει κάποιο χαρακτηριστικό θετικό ή αρνητικό σε μία φυλή-ράτσα.

  21. Ντιγκιντάγκας είναι και δαύτος;;;;;;;; Και για να ενημερωθεί ο ντιγκιντάγκας δαύτος, ΔΕΝ είμασταν ρατσιστές, μας έκανε η χείριστη συμπεριφορά όλων αυτών που αναφέρεις κ.Μπεγνή, αν δεν το έχεις αντιληφθεί. Και εφόσον δεν σου κάνουμε οι Έλληνες, πάρε την καλλιτεχνική σου ταλεντάρα και άμε στο καλό και μην μας γράφεις. Γκε-γκε μίστερ;;;

  22. Ποιός μιλάει! Αυτός που έκανε καριέρα παίζοντας τον τούρκο με την άλλη τη ξεφτιλισμένη που ελληνίδα όντας πήγε με τούρκο.

  23. Εύχομαι να σου κόλλησε χολέρα , ασχημομούρη κερατά

Comments are closed.