Δεν κάνει πίσω η Ηλιάνα και δεν ζητάει συγγνώμη από τη Μαλέσκου για το «σεξιστικό» σχόλιο: «Δεν έκανα κάτι κακό. Παρουσιάζομαι ως θύτης»…

Κοινοποίηση:
1

Λάδι στη φωτιά έριξε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην κόντρα της με την. Η παρουσιάστρια του Pop Up απάντησε στην παρουσιάστρια του Love It σχετικά με όσα είπε η τελευταία περί σεξιστικής επίθεσης:


«Εγώ ήμουν ξεκάθαρη, όπως είμαι πάντα, με σεβασμό και αγάπη και δεν σχολίασα τίποτα άλλο πέρα από το ντύσιμο της. Ο καθένας το βλέπει με τα δικά του μάτια και αν δεν καταλαβαίνεις ότι, εγώ τουλάχιστον, ξεκάθαρα προσπέρασα την εικόνα που είδα και σχολίασα το στιλιστικό μόνο κομμάτι. Κάνεις ότι πιστεύεις εσύ. Δεν μπορώ να πω σε κανέναν για ποιο λόγο το έκανε αυτό ή δεν το έκανε» και ξεκαθάρισε: «Εγώ είμαι παρουσιάστρια κατ’ αρχάς, δεν είμαι δημιουργός περιεχομένου. Και αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Εγώ σχολίασα στιλιστικά αν μου άρεσε ή όχι. Όλοι οι άνθρωποι κάνουμε την προσπάθεια μας και κακοπροαίρετος δεν ήταν κανείς. Να το πούμε και αυτό. Το να σχολιάστηκε κάτι στην εκπομπή που έχει ειπωθεί από άλλη εκπομπή και από άλλον άνθρωπο και ακούστηκε μια φράση, που ακούγεται εδώ και ενάμιση χρόνο σχεδόν, είναι η χρησιμοποίηση που έχει κάνει ένας άλλος άνθρωπος σε μια φράση. Εγώ, οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτό το κομμάτι, το έκοψα ξεκάθαρα και έμεινα στο στιλιστικό κομμάτι» ,τόνισε, επίσης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλώντας στην κάμερα του «Ευτυχείτε».

Δείτε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ηλιανα ξεκαβαλα το καλαμι που νομιζεις οτι καποια εγινες.Εισαι πολυ λιγη μπροστα στην Ιωαννα και μην ξεχνας οτι εισαι σε επιπεδο γλαστρας και τα νουμερα ρης Ιωαννας στην Κρητη δεν προκειται να τα δεις ουτε στον υπνο σου.

  2. Αυτά είναι παλιακά τρικ για να ανεβάσουν τα νούμερα. Η μια έχει 1% και η άλλη 2% . Και οι δυο δημιουργούν έναν ντόρο για το τίποτα, η μια το παίζει θιγμένη και η άλλη ως νέος Λιάγκας με στιλ συνεχίζει το παιχνίδι. Παλιακά κόλπα

  3. Μπράβο Ηλιάνα και δεν στο είχα .. έμπαινε στον πλαστικό κροκόδειλο

Comments are closed.