“Δεν θα σας βλέπουμε να κονομάτε και εμείς θα καθόμαστε”. Μια ζωή “πο@στης, φαγάς και παραδόπιστος ο Τούρκος. Σπαθί και σφαίρες. Μόνον έτσι καταλαβαίνουν οι βάρβαροι

Κοινοποίηση:
akar

Πέρα από τις συναντήσεις που είχε στα Κατεχόμενα και την επίσκεψη στην Αμμόχωστο, ο Χουλουσί Ακάρ πήγε με ελικόπτερο και στη φρεγάτα που έχει στείλει η Τουρκία στην ανατολική Μεσόγειο, για να συνοδεύσει το γεωτρύπανο «Γιαβούζ».

Ο υπουργός Αμυνας ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες της Πολεμικού Ναυτικού σε ανατολική Μεσόγειο και Αιγαίο και σχολίασε:

«Εχουμε υπερασπιστεί τα δικαιώματά μας, τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων μέχρι τέλους και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Είμαστε αποφασισμένοι». Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες είχε επισκεφθεί το «Γιαβούζ» ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας, Φατίχ Ντονμέζ.

Μιλώντας στο προσωπικό της φρεγάτας της Τουρκίας, ο Ακάρ μίλησε πάλι για «γαλάζια πατρίδα». «Εδώ στην Κύπρο, στην ανατολική Μεσόγειο, στο Αιγαίο, δεν θα ανεχθούμε τίποτα. Από την αρχή λέμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση λήψης αποφάσεων χωρίς τη συμμετοχή μας», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Αμυνας.

«Είναι αστείο να περιμένουν ότι θα κάνουν γεωτρήσεις, να επωφελούνται από τον πλούτο και θα παρακολουθούν 82 εκατ. Τούρκοι χωρίς να κάνουν κάτι. Δεν υπάρχει αυτό. Υπάρχουν διεθνείς κανόνες, πρακτικές, μέθοδοι. Υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματά μας, τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων μέχρι τέλους. Για αυτό, κανένας δεν πρέπει να δοκιμάσει την ισχύ μας», είπε.

Η Ελληνική πολιτική ηγεσία δεν διαβάζει ιστορία και δεν έχει καταλάβει ότι ο Τούρκος με δύο πράγματα βάζει μυαλό: Με το σπαθί και με τη σφαίρα. Επώδυνη λύση, με θυσίες και αίμα αλλά μόνον αυτή είναι η πρέπουσα και μόνον με αυτή βάζει μυαλό. Μια ματιά στα απομνημονεύματα των οπλαρχηγών του ‘ 21 θα πείσει και τους πιο ηλίθιους που του χτυπάνε την πλάτη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ρε τιμωρε που γραφεις με με άλλο greeklish ψευδονυμο εχεις πολλα ψυχολογικα ,δεν σε σωνει τιποτα ουτε με ηλεκτροσόκ στα αρχιδια …..τι είναι αυτά που γραφεις ρε ανωμαλε?

  2. ΑΝΟΗΤΕ”ΟΥΤΙΣ “ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ”ΠΟΥ ΛΕΣ”ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΗΛΙΘΙΕ ΜΥΑΛΟΦΥΓΟΔΙΚΕ φυγόστρατε… .ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ “ΨΗΓΜΑ” ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ή ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΥ(ΟΙ)ΝΟΒΟΥΛΙΟ ΑΚΟΜΗ… .ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ,ΠΟΝΗΡΑΚΙΑ ΦΥΓΟΠΟΝΕ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΒΟΛΕΜΕΝΕ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΕ ΘΑ ΣΤΟΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΕΚΩΝ-ΑΚΩΝ(ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ)ΟΙ ΨΟΦΟΔΕΕΙΣ “έλληνες” ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ με τη “στάση”που ακολουθούν δεκαετίες τώρα,”οι σύμμαχοι “και οι τουρκομογγόλοι εγκληματίες πολέμου και δολοφόνοι της οικουμένης ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΤΙ ΨΟΦΙΜΙΑ(ΟΠΩΣ εσύ…)ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ “ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ”(αν είναι δυνατόν αυτοί που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ….!!!)ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΘΕΩΡΙΕΣ”ΠΕΡΙ ΖΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ” ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΟΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ “ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ”(!!!) όπως οι μογγόλοι τουρκόγυφτοι το εννούν,ΤΟ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΤΗΡΟΥΝ βλάκα… .Είμαι βέβαιος ότι ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΣΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ ΕΝΑ”οθωμανικό”,παλιοππισωκούμπουρα-λούγκρα…

  3. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΙΣ ΤΡΑΝΕ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ “Π ο ῖ α” ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ Η ΙΣΧΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ!!!…Όταν”θα λογαριαστούμε”θρασύδειλο,τρισάθλιο και ελεϊνό γατάκι”Αγκύρας” ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗΣ ΤΗΣ”ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ”ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ”ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΗΣ”ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ,ΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΑΥΤΟ”ΔΙΔΥΜΟ-ΔΙΠΟΛΟ”,ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΤΩΝΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ “ΕΚΤΟΝΩΣΗ-ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗ”ΑΥΤΟΥ”ΠΕΠΙΕΣΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΕΛΑΤΗΡΙΟΥ”…(Ποίος Είδε τον Τυφώνα-ΟΛΕΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ…)!!!ΣΥΝΤΟΜΑ”ΘΑ ΤΗ(Ν) ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΑΥΤΗ(Ν)”ΤΗΝ “ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ”-ΕΝΡΗΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙΣ”ΚΟΡΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ”ΑΠΛΑ” ΕΞΑΫΛΩΘΕΙΣ…!!!ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΠΟΥ ΣΑΛΙΑΡΙΖΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΚΑΙ “Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΩΡΑ”ΕΝΟΙΩΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ”ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ” ΤΗΝ Π@@ΤΣ@ ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ ΣΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΤΟΥ!!!Η ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ προς τα γυφυτοειδή υπανθρωποειδή ερπετά της βρωμερής σου ράτσας,ΤΩΝ ΣΤΕΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛ(Η)ΙΑ-Σ Η ΟΠΟΙΑ “ΕΧΕΙ ΔΩΘΕΙ”ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΣΕΝΔΟΞΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ φουκαρά “Hulusi””ΦΘΑΝΕΙ” στο ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ… .ΤΟΤΕ ΦΤΩΧΕ,ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕ,ΚΙΝΑΙΔΕ,ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΕ”χουλουσάκο”(εσύ και η βρωμερή γυφτοράτσα σου…)ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ(Φεύ και Αλίμονό σου… ΟΥΤΕ κώστα,ΟΥΤΕ ανδρέα,ΟΥΤΕ γιωργάκη,ΟΥΤΕ αντωνάκη,ΟΥΤΕ ευάγγελο,ΟΥΤΕ αλ6,ΟΥΤΕ κούλη… .ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ,ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ,ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ-ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ,ΤΟΝ ΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗ”ΟΝΤΑ”ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ”ΕΚΔΟΧΗ… .ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ”ΧΡΟΝΟ”…

  4. Και βέβαια θα πάμε όπως έκανε και ο προπάππους μου και ο παππούς μου! Για σένα που θα είσαι λυποτακτης σε περιμένει μια σφαίρα στο κεφάλι.Μπορεις όμως να την κοπανησεις νωρίς να ξεβρωμησει και ο τόπος.

  5. Ερώτημα πρός τούς πολεμοκαπηλους ονειροπόλους Ελληνες : Στήν Συρραξη πού θεωρειτε ώς μόνη λύση, θα πατε να πολεμήσετε οι ίδιοι καί τα παιδιά σας….. ή θά απολαμβάνετε το θέαμα τού σφαγιασμου τρίτων από τήν τηλεόραση ;

Comments are closed.