Δεν θα πιστέψετε τι έγραφε ο μέγας Γιάννης Πρετεντέρης για την Εύα Καϊλή. Αυτό σημαίνει να βλέπεις μπροστά!

Κοινοποίηση:
pretenteris

Ο πασίγνωστος Έλληνας δημοσιογράφος συνεχίζει να γράφει ιστορία. Έτσι, μία προγενέστερη αναφορά του για την Εύα Καϊλή, γίνεται viral λόγω των τελευταίων εξελίξεων με την σύλληψη της ευρωβουλευτού του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Σωστά υπέθετε τότε ο Γιάννης Πρετεντέρης, λέγοντας ότι μόνο η Εύα Καϊλή έσωσε την αξιοπρέπεια των Ελλήνων ευρωβουλευτών. Σίγουρα, έσωσε την ιστορική παράδοση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, καθώς είχαμε καιρό να δούμε κατηγορούμενο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. Με το πιο πρόσφατο παράδειγμα τον Ανδρέα Λοβέρδο τον οποίο είχε στηρίξει θερμά η Εύα Καϊλή.

Το θέμα είναι ποιος θα σώσει την αξιοπρέπεια της δημοσιογραφίας στην Ελλάδα, όπου μεσουρανούν δημοσιογράφοι σαν τον Γιάννη Πρετεντέρη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΠΙΣΟΛΟΥΡΙΔΕΣ

  2. Πού είσαι (αλέκοφ) και ο λαγός Ευρωβουλευτής ήτανε μήπως ξέρεις πού βρίσκεται;

  3. Ήθελες και άλλα λεφτά αχόρταγη.αντε γιατί μας τα είχαν ζαλίσει για ισότητα οι πρωινατζουδες,me too και άλλες καρακάξες.

  4. Αν πάντως την συνέλαβαν, κακώς το έκαναν, αφού είναι ευρωβουλευτής και έχει ασυλία. Θα πρέπει να κάνουν αίτημα στην ευρωβουλή και να τεθεί σε ψηφοφορία το θέμα.

  5. Αφηκαμε τους πεδεραστες αφηκανε το φιλιππιδη αφηκανε το παπα που γαμουσε τα παιδακια τωρα πριν λιγο τους γυφτους τωρα ηρθε και η καριολα η καιληηηηηηηηηη….. ΑΧΧΧΧΧΧ ααχχχχ ευα μου. Ηεπομενη ειδηση θα ειναι αν ζουμε ο πυρηνικος πολεμος

  6. Ισα μωρή κουνίστρα, μπουκωμένη τσιμπ@υκλού

Comments are closed.