«Δεν θα περάσουν»: Το μήνυμα του Μακρόν για την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι

Κοινοποίηση:
1

Τρομοκρατική επίθεση χαρακτήρισε τη δολοφονία ενός δασκάλου στο Παρίσι, από έναν εξτρεμιστή ισλαμιστή, ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν.


Υπενθυμίζεται πως ο δάσκαλος του σχολείου αποκεφαλίστηκε κοντά στο Παρίσι και σύμφωνα με δημοσιεύματα των γαλλικών ΜΜΕ, είχε προηγουμένως απειληθεί από γονείς των μαθητών του, κάτι που είχε αναφέρει και στην αστυνομία.

«Δεν θα περάσουν» ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Εμανουέλ Μακρόν.

Μάλιστα, χαρακτήρισε τον δράστη ως τρομοκράτη που ήθελε να επιτεθεί στη Δημοκρατία της Γαλλίας, προσθέτοντας ότι οι τρομοκράτες δεν θα χωρίσουν τη Γαλλία και ο σκοταδισμός δεν θα κερδίσει στη χώρα.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. μανωλη .,…,.,τα γαμομογγολα κρυβονται πισω απο αυτη την ενεργεια

    πηδηξε τα .,.,

    εσυ μπορεις !!!!

  2. Καλά αυτά μας ταπε κι ενας γάλλος αν δε γ@μηθηκες μικρός θα γ@μηθεις μεγαλος.
    Αλλά με εσάς κάπου το καταλαβαίνω γιατί σας μισούν τόσα χρόνια αποικίες είχατε παντού και τους εκμεταλευτηκατε εις το έπακρον κύριε μακρόν.
    Εμείς όμως τι χρωστάμε να τους μαζεύουμε όλους αυτούς τους λαθρο?

    1. @τί: Φίλε μου,απάντησες από μόνος σου. Οι Γάλλοι ΕΙΧΑΝ αποικίες. Τώρα ΔΕΝ έχουν. Ζούμε στην εποχή των εθνικών κρατών και όχι στην εποχή των αυτοκρατοριών και των αποικιοκρατιών. Άρα δεν υπάρχει δικαιολογία.
      Οι μουσουλμάνοι δεν έχουν καμία δουλειά στην ΕΕ. Να μοιραστούν στα μουσουλμανικά κράτη-μέλη του OIC. Εκεί ανήκουν. Ο πόλεμος δημιουργήθηκε από το μεγάλο μουσουλμανικό κεφάλαιο. Η Ελλάδα,η Γαλλία και όλη η Ευρώπη δεν έχουν καμία ευθύνη. Οι μουσουλμάνοι της ΕΕ,Αγγλίας,Ρωσίας έχουν φτάσει το 10% και η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Τα κράτη-μέλη του OIC έχουν 10% χριστιανούς; Και μάλιστα ευρωπαϊκής καταγωγής; Εννοείται πως όχι. Άρα δεν υπάρχει δικαιολογία. Πρέπει να γίνουν απελάσεις μουσουλμάνων και αφαιρέσεις ιθαγενειών. Η ΕΕ είναι για εμάς τους Ευρωπαίους. Όποιος μη-κοινοτικός χριστιανός επιθυμεί να δουλέψει στην ΕΕ,βεβαίως και μπορεί,αλλά πρέπει πρώτα να τον έχει καλέσει μια εταιρεία. Και όποιος σκοτώνει,θανατική ποινή. Ο τρομοκράτης σκοτώθηκε από τη γαλλική αστυνομία και τιμωρήθηκε όπως του άξιζε.

Comments are closed.