Δεν ειναι παραλήρημα, είναι το ξέσπασμα ενός πατριώτη ρασοφόρου! Αμβρόσιος: “Η μάσκα είναι εργαλείο του διαβόλου”

Κοινοποίηση:
Amvrosios

Ο πρώην μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος με αφορμή την υποχρεωτική χρήση μάσκας στους περισσότερους κλειστούς χώρους, χαρακτηρίζει τη μάσκα ως «εργαλείο του διαβόλου» και προτρέπει τους πιστούς να εισέρχονται στους ναούς χωρίς να τη φοράνε.

«Η εποχή του Αντιχρίστου πλησιάζει και εμείς την προγευόμεθα» σημειώνει, προσθέτοντας απευθυνόμενους στους πιστούς πως «κάθε απόγευμα να πηγαίνουμε στο Ναό ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ και να ψάλλουμε την Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο!»

Η μάσκα, προσθέτει, «δηλαδή το εργαλείο του Διαβόλου, κυριαρχεί τώρα πλέον παντού! ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ! Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπετε και τον Δεσπότη και τους Διακόνους και τον χειροτονούμενο νέο κληρικό και το εκκλησίασμα, ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ! Επομένως  ο Διάβολος, στη συγκεκριμένη περίπτωση, εισήλθε στο ΜΥΑΛΟ κάποιων Αρχιερέων και κάποιων άλλων Κληρικών και ΤΟ ΕΘΟΛΩΣΕ! Τι κρίμα!» αναφέρει στην προσωπική του ιστοσελίδα.

Ο Αμβρόσιος αναφέρει ότι «τα μέτρα, οι μάσκες, οι αποστάσεις και οι απαγορεύσεις, γενικότερα οι σχετικές οδηγίες του κ. Χαρδαλιά, της κας Κεραμέως και των λοιπών Κυβερνητικών Στελεχών ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΟΥΝ!».

Ο πρώην μητροπολίτης και πατριώτης, σημειώνει ότι ο κορωνοϊός «ήταν το τέχνασμα των Σκοτεινών Δυνάμεων, οι οποίες εργάζονται για την λεγόμενη παγκοσμιοποίηση! Παγκοσμιοποίηση σημαίνει την κυριαρχία του Διαβόλου σε παγκόσμια κλίμακα και το σφράγισμα των ανθρώπων με τη σφραγίδα του Αντιχρίστου, δηλ. του Διαβόλου, με τον αριθμό 666, τον οποίον ο Ευαγγελιστής Ιωάννης στο Βιβλίο της Αποκαλύψεως ονομάζει «χάραγμα του Αντιχρίστου»».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Ο τελευταίος Έλληνας εν ζωή Ηγέτη ο Δεσπότης

  2. Μνημόνια μέχρι να παγώσει η κόλαση θέλετε ρε χρεωκοπημενοι ελληνακοι!

  3. Διαφωνώ με τον αξιοσέβαστο πατέρα Αμβρόσιο. Η αρχικά σωστή του θέση,κινδυνεύει να καταλήξει σε φανατισμό χωρίς λογική! Και είναι γνωστό ότι ο Θεός δεν παραβαίνει τους Φυσικούς νομους εκτός αν υπάρχει απόλυτη ανάγκη..
    Γράφει στον Εκκλησιαστή αν θυμάμαι καλά: “Αυτός που βαδίζει με την καρδιά είναι ανόητος.Αυτος που βαδίζει με την λογική,δεν θα χαθεί ποτέ”.
    ΠΑΤΕΡΑ ΑΜΒΡΟΣΙΕ,ΣΥΝΕΡΘΕΤΕ!

    1. Ποιος ειναι ο φανατισμος χωρις λογικη; Τo επερχομενο χαραγμα; Σταματα την κοπτοραπτική και την θεοποιηση της λογικης, υπαρχει σωρεια αντιθετων και στην ορθοδοξια παμε με τον μεσο ορο, μην το παιζεις δασκαλος.
      Συνεχεια την παραβιαζει, σε καθε Θεια λειτουργια και οχι μονο, απλα εσυ εισαι στερουμενος Χαριτος και περηφανα στενομυαλος για να το αντιληφθεις..στερουμενος την γνωστη στους μυστες, υπερφυσικη καρδιακη εμπειρια.

  4. Εχθές είχα πάει στην παράκληση της Παναγίας και ο ιερέας αν είναι δυνατόν δεν φιλούσε τις εικόνες έκανε μόνο μια μικρή υπόκλιση,μήπως και οι εικόνες διασπύρουν τον ψευτοιο και δεν το ξέρω;;ΑΙΣΧΟΣ!!Ντροπή και μόνο ντροπή.Εαν φοβάσαι ότι θα σε κολλήσει η εικόνα μέσα στον οίκο του Θεού κάτσε σπίτι σου ποιος ο λόγος να ερθεις,τι να περιμένει κανείς από τον κλήρο μετα όταν οι παπάδες πράττουν έτσι.

    1. Απ’ότι φαίνεται είναι εποχή όπου θα ξεχωρίσουν οι πραγματικοί πιστοί ιερείς και οι υποκριτές.

    2. Είπε ο Θεός να φιλάμε εικόνες; Αντιθετα είπε μη κανεις την εικονα κανενος και μην προσκυνησεις αυτην γιατι η προσκυνηση και η λατρεια ανηκει μονο στο Θεο και στον Κυριο Ιησου Χριστο.

    3. Το φίλημα της εικόνας, οι γονυκλισίες και τα προσκυνήματα είναι πολιτισμικές ανθρωπινες παρεμβολές στη διδασκαλία του Χριστιανισμού, ώστε να εμπεδωθεί η θρησκεία σε ανθρώπους που δεν ήταν μορφωμένοι και αντιλαμβανονταν τον Θεο με ανθρωπινα κριτηρια σαν βασιλιά. Ο Χριστός μας 3 πράγματα είπε: αγάπη στον πλησίον, να ζητάμε συγχώρεση και να συγχωρούμε. Ούτε για μασκες μιλησε, ούτε για φιλήματα εικόνων μίλησε, ούτε για άμφια ιερέων μιλησε, ούτε για χαράγματα μίλησε. Η αδυναμία μας να κάνουμε αυτά για τα οποία μίλησε μας οδηγεί να δίνουμε μεγάλη προσοχή σε όλα τα υπόλοιπα για τα οποία δεν μίλησε. Και έτσι χάνεται η ουσία.

  5. Οι ρασοφόροι οφείλουν να ομιλούν,όπως ομιλούσε στα πλήθη και ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός.

  6. Αν υπαρχει θεος σου εχει κρατησει πρωτο τραπεζι πιστα στην κολαση εσχατογερε.

    1. 1)Ο δικός μου ΘΕΟΣ ΖΕΙ ο δικός σου δεν με ενδιαφέρει τι κανει2)στα τσακιδια και ακόμα παραπερα όργανο του σατανα,εάν ο Αμβρόσιος είναι για την κόλαση εσύ για που είσαι ξεφτιλισμενε;;εσύ θα είσαι πρώτο τραπέζι πίστα μαζί με τον ακατανομαστο,αυτόν που υπηρετείς και προσκυνάς και ξέρεις θα περνάτε τέλεια παρεουλα;;

  7. Μακάρι να ήτανε όλοι οι δεσποταδες σαν τον Αμβρόσιο λέγει μόνο αλήθειες που τσούζουν για αυτό προσπαθούν να τον βγάλουν τρελο,πλανεμενοι όλοι οι αρχιερείς,ιερείς
    ναι σε όλα, προσκυνάμε τον Ιερώνυμο τον μασονο,τον ανύπαρκτο.

  8. Ο ΠΑΤΕΡ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ & ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ , ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ
    ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ Η ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ & ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΓΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΥΣΜΟΝΗ , Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ , Η ΥΠΟΤΗΘΕΜΕΝΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΞΙΑ & ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝΕ Η ΥΜΕΤΕΡΟΙ & ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝΕ , ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ , ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ !!!!!!!!!!!

  9. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί δεν τους έχει πιάσει ο αφορισμός;

    1. Αφορισμός είναι σύνθετη λέξη από : από + ορίζω δηλαδή ξεχωρίζω .Άρα ο αφορισμένος είναι αυτός που ξεχωρίζεται από κάτι. Οι αφορισμένοι της εκκλησίας ειναι αυτοί που τους έδιωξαν για να μη μολύνουν τους υπόλοιπους πιστούς. Αν τους έπιασε ή όχι θα το αποφασίσει ο Θεός , με το άν και πόσο μετανόησαν ή όχι

      1. Ναι και τους “ξεχωριζει” λεγοντας καταρες και αναθεματα !!! Θρησκεια αγαπης κατα τα αλλα!!! Οσο για τον αμβροσιο ειναι ακραια φανατικος αρα και αρρωστος !!!

    2. Περιμενετε λιγο, ο Δημοσιογραφος παιδευτηκε για τετραετια και ειχε διαθεση μετανοιας..Δεν γλυτώνει κανεις αναξιος και αμετανοητος, ειδικα στην αιωνιοτητα, μην αγχωνεστε..

      1. χα χα χα χα τι λετε ρε, ληγμένα παιρνετε??

Comments are closed.