“Δεν είμαστε για τους φτωχούς Έλληνες” – Μύκονος: Ο εστιάτορας με τα «χρυσά» καλαμαράκια εξηγεί τις τιμές

Κοινοποίηση:
mykonos_times-768x464

Μετά τον ντόρο που προκλήθηκε από την καταγγελία Αμερικανού τουρίστα ότι τον χρέωσαν 836 ευρώ για 6 μερίδες καλαμαράκια, οι υπεύθυνοι του καταστήματος στον Πλατύ Γυαλό περνούν στην αντεπίθεση.

Αυτό γίνεται με ένα διαφημιστικό κλιπ Χολλυγουντιανών προδιαγραφών, με σκοπό να αποδείξουν ότι πρόκειται για ένα πολυτελές all day restaurant που δεν διέπεται από λογική αισχροκέρδειας. Απευθύνεται σε υψηλό πελατολόγιο και προσφέρει high end υπηρεσίες και μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία πάνω στο κύμα.

Οι νέες δηλώσεις του εστιάτορα για τις τιμές
Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου μιλώντας στο Open εξήγησε ότι «απευθυνόμαστε σε συγκεκριμένο κοινό, το οποίο έρχεται από το εξωτερικό και κυρίως δουλεύουμε με ξένο πελατολόγιο. Αυτή τη στιγμή, δυστυχώς, ένας απλός Έλληνας δεν μπορεί να το πληρώσει το κόστος. Δεν είμαστε για Έλληνες» λέει και συνεχίζει…

«Μπροστά στο μαγαζί έχουμε ενυδρεία με ζωντανούς αστακούς, οι οποίοι άλλοι έρχονται από εισαγωγή από τον Καναδά και άλλοι είναι ελληνικοί. Τα όστρακά μας είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν στον κόσμο καθώς έρχονται απευθείας από τη Γαλλία με αεροπλάνο» προσθέτει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Να πάτε μαλάκες φτωχομπινέδες, ντυμένοι μακεδονομάχοι από τα jumbo να φωνάξετε “Η Μύκονος είναι ελληνική”. Αλλά θα βάλει τους μπράβους κάτι ντουλάπες που έχει εκεί και θα σας βάλουν τις στολές στον πάτο.

    Ουστ μπατίρηδες ελληναράδες άμα περίμενε ο τουρισμός να ζήσει από σας θα μέναμε στο δρόμο τώρα.

  2. Αντε ρε φλομπα, που μαζί με τους πολιτικούς σου προστάτες έχεις Καταπατήσει όλη την παραλία λες και είναι χωράφι του πατέρα σου…. Ενα τανκς θέλει εκεί να στα κάνει όλα πλατεία, να μπορεί ο λαός να κάνει μπάνιο.. Εγώ έχω πάει εκεί και χωρίς ντροπή έχω βάλει πετσέτα δίπλα σε μια σε ξαπλώστρα για σπάσιμο… Με κοίταζε καλά καλά… Και εγώ κοίταζα τα μπούτια της..

  3. Η βοϊδόπουτσα που θα φας μ@λ@κ@ εστιάτορα θα είναι βέρα Ελληνική ζωντανή και σηκωμένη. Πρώτη φορά στα χρονικά της Ελλάδας θα δοκιμάσεις τέτοια Ελληνική π@@τσα. Θα σε χρεώσουμε το κατι τις αλλά σου εγγυόμαστε ότι θα την απολαύσεις.

Comments are closed.