Δεν βγαίνουν τα… κουκιά! “Όχι” σε επίδομα το Πάσχα είπε ο Θεοχάρης

Κοινοποίηση:
Lefta-Autokinito-Money-Tips-CarsElectric-1

Χιλιάδες Έλληνες που δεν τα βγάζουν πέρα όπως χαμηλοσυνταξιούχοι και χαμηλόμισθοι ανέμεναν ένα έκτακτο επίδομα το Πάσχα αλλά τελικά δεν πρόκειται να το πάρουν ποτέ όπως δήλωσε πριν από λίγο ο υφυπουργός Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης.

«Τα σημερινά οικονομικά δεδομένα δεν δικαιολογούν τη χορήγηση έκτακτου επιδόματος το Πάσχα, καθώς τα έσοδα αποδίδουν ελάχιστα καλύτερα του αναμενόμενου», είπε.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ANT1, είπε πως «πρέπει να περιμένουμε λίγο» και προσέθεσε ότι έχουν εξαντληθεί τα περιθώρια που υπάρχουν.

Ωστόσο, υπογράμμισε την ανάγκη τήρησης της δημοσιονομικής σταθερότητας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. re k@rioli για τον λαο δεν υπαρχουν λεφτα ρε παλιοξεφτυλισμενες αδελφες για την παρτυ σας πως τα βρισκετε?????????????????? ε ρε στρατιωτικο καθεστως που θελετε λαμογια αλλα αυτη την φορα δεν θα εχει χαρες αλλα εκτελεση χωρις δικες και αηδιες λαικο δικαστηριο ενα μισθο τον χρονο απο ολους εσας τους κοπριτες να κραταγε το κρατος και νατα τα λεφτα αλλα να μη πω οτι κανονικα θα επρεπε να παιρνεται 2000 ευρω ολοι σας και πολλα σας ειναι αφου δεν προσφερετε τιποτα μονο νομοσχεδια πουστικα

Comments are closed.