Δεν βάζουν μυαλό! Ξανά μεγάλες ουρές για rapid tests σε περιοχή της Θεσσαλονίκης! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1111

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των πολιτών στα δωρεάν rapid test που έγιναν στην πλατεία Τσομπάνογλου στη Μενεμένη.

Το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρέθηκε από τις 10 το πρωί στην πλατεία και πραγματοποίησε τεστ σε πολίτες.

Η διαδικασία τελείωσε στις 3 το μεσημέρι με τους πολίτες να σχηματίζουν μεγάλες ουρές προκειμένου να υποβληθούν στο τεστ για τον κορονοϊό όπως γράφει το thesstoday.gr.

Να σημειωθεί ότι το αποτέλεσμα του τεστ γνωστοποιείται μόνον σε αυτόν που το έκανε, μέσω sms μηνύματος στο κινητό στην περίπτωση που είναι αρνητικό ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στην περίπτωση που είναι θετικό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Γιατί τέτοια απαξίωση? “Καθηγητάδες”? Δεν ζεις στο Matrix άνθρωπε, δεν ειναι το 99% των ερευνητων-ιατρων-καθηγητων συνεννοημένοι λωποδύτες που θα καταστρεψουν τον κοσμο! Και ποιος το γ@μει τον Ευαγγελατο κλπ? Ενα σιχαμα ειναι. Η τιβι θα μας πει τι θα κανουμε?!
    Αν ειχαν ερευνες με αντιθετα ευρήματα οι “απεναντι” θα τα παρουσιαζαν στις επιστημονικες εκδοσεις και στα συνεδρια για να τα δουν και να τα αξιολογησουν ΟΛΟΙ οι αλλοι συνάδελφοί τους. Ετσι ειναι το σωστο και ετσι εχουν κανει ΟΛΟΙ οι υπολοιποι κανονικοι επιστημονες (οι “πουλημένοι” κατ’ εσενα) γιατι ετσι λειτουργει η ερευνα και η επιστημη. Γιατι δεν το κανουν? Το ΜΟΝΟ που κανουν ειναι να αραδιαζουν τις κομπογιαννίτικες αρλουμπες τους σε μονολογους-ποταμους σε προσωπικα blog και στο facebook χωρις επιστημονικο αντιλογο κερδιζοντας ομως πολλα like! Για γελια.

    1. Εσυ ακολουθα τους Dr. Πετρακους, τους ερευνητες ανευ ερευνας στα blogspot και τα στατιστικα του κwλου στα νεοπαγανιστικα site. Όλα αυτα εισαγωμενα απο ΗΠΑ κυριως. Δικαιωμα σου. Οι υπολοιποι κρινουν απο μονοι τους τι θα πραξουν και οχι επειδη τους το παν αλλοι αλλα απ αυτα που βλεπουν γυρω τους.

      1. Και εσυ να ακολουθησεις τους ευαγγελατους προτοσαλτε και γενικα τα καναλια και τους “καθηγηταδες” οι οποιοι εισεπραξαν γεναιες χορηγιες προκειμενου να ξεστομιζουν ολη αυτη τη μπουρδολογια, εαν ηταν εντιμοι καθαροι και ειχαν επιχειρηματα θα καλουσαν σε αντιπαραθεση και τους απεναντι προκειμενου να τους αποδομησουν με επιχειρηματα και γενικως να τους ξεφτιλισουν οχι να τους εχουν τελειως αποκλεισμενους και φιμωμενους αυτο απο μονο του λεει πολλα.

Comments are closed.