Δεν αργούν οι νέοι περιορισμοί στην Αττική! Που εντοπίζονται τα νέα κρούσματα – Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή τους

Κοινοποίηση:
anoixan-katastimata-ermou

Η Αττική και ειδικά το κέντρο της Αθήνας, εξακολουθεί να προβληματίζει τους επιστήμονες που κάθε μέρα, μετρούν εκατοντάδες νέους “θετικούς”. Σήμερα μόνο, υπάρχουν 256 νέες μολύνσεις στην Αττική. Από τα συνολικά 605 κρούσματα και τους 292 διασωληνωμένους. Πώς κατανέμονται τα υπόλοιπα κρούσματα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ.

Με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 23 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 15:00, τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου είναι 605, εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν μετά από ελέγχους στις πύλες εισόδου της χώρας. Στην Αττική μόνο, καταγράφηκαν 256 νέες μολύνσεις. Κάτι λιγότερο από τις μισές της ημέρας δηλαδή…

Η ημερήσια κατανομή των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι η εξής:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ο κορωνοιός είναι ένας ιός της γρίπης, οπότε όπως όλοι οι ιοί της γρίπης κάθε χρόνο θα εμφανίζει καινούργια στελέχη και μεταλλάξεις. Τα ερπετά που μας κυβερνάνε βρήκανε την πατέντα και κάθε χρόνο που θα εμφανίζονται καινούργια στελέχη θα μας κλείνουνε μέσα και θα μας τρελαίνουνε στα εμβόλια. Όλα είναι ψέματα. Ναι υπάρχουν ιοί της γρίπης αλλά υπάρχουν από τότε που υπάρχουν άνθρωποι. Δεν δικαιολογείται ούτε η καραντίνα, ούτε ο υποχρεωτικός εμβολιασμός. Τόσα χρόνια που είχαμε κάθε χρόνο έξαρση της γρίπης και είχαμε εκατομμύρια κρούσματα και χιλιάδες θανάτους παγκόσμια και δεν είχαμε ούτε λοκντάουν ούτε μάσκες πώς επιβιώσαμε? Όλα είναι κόλπο για να μας χώσουνε το εμβόλιο και να μας ρίχνουν το σκάνερ και να διαβάζουν τα πάντα για μας όπως ρίχνουν το σκάνερ στα προϊόντα στο σούπερ μάρκετ και βλέπουν τα πάντα. Αλλά οι άνθρωποι δεν είναι τυριά ούτε μαρούλια για να τα σκανάρουν.

Comments are closed.