Δεν αντέχουν! Υγειονομικός κινείται εναντίον του Πλεύρη φωνάζοντας “ντροπή σου ξεφτίλα” (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
ygeionomikos

Στα άκρα έχει φτάσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη τους υγειονομικούς οι οποίοι με τα καινούργια επιδημιολογικά δεδομένα δεν έχουν κανένα λόγο να βρίσκονται εκτός εργασίας.

Έχουν εξαθλιώσει τόσους ανθρώπους μόνο για να τους τιμωρήσουν επειδή δεν έσκυψαν το κεφάλι στην Παγκόσμια Δικτατορία των Εμβολίων.

Μία υγειονομικός κατά την άφιξη του Θανάση Πλεύρη στην 4η ΥΠΕ της Θεσσαλονίκης, αγανακτισμένη από τον ένα χρόνο αναστολής κινήθηκε απειλητικά εναντίον του αλλά τελευταία στιγμή της συγκράτησε ο στρατός που είχε γύρω του ο κολαούζος του Μητσοτάκη.

Πηγή: karditsastakra.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Χίο για πάρε μια συνέντευξη από τον μπαμπά Πλεύρη. Τι θα πει για τον γιοκα του

  2. Νέα Δημοκρατία δεν θέλατε; Γιατί βρίζετε και καταριέστε τώρα; Εσείς οι Υγειονομικοί δεν ήσασταν που σώσατε τη ζωή αυτού του χασόδικου υποκειμένου όταν νοσηλευότανε βαριά στο νοσοκομείο και κόντευε να πεθάνει; Του σώσατε τη Ζωή κάποτε και τώρα έγινε υπουργός Υγείας για να σας ανταποδώσει το καλό που του προσφέρατε κάποτε. Σας πέταξε σαν δύσοσμα σκουπίδια απ’ τον χώρο εργασίας σας. Τι άλλο θέλετε αχάριστοι;
    -Οι Μ@λ@κιες πληρώνονται: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    1. Ας προσεχαν,αφου οι γιατροι που τον εσωσαν κομματικοι ειναι,επεσε και η μιζα,και ολα καλα.

  3. Πιστεύω ο φωνακλάς εσκεμμένα απέφυγε τον συνδυασμό Μαφία=Μασονια.

  4. Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΘΙΓΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΘΙΓΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ …ΟΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΠΑΤΑΝΕ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ …

    1. Και ποτε μαζευτηκαμε ως λαος για να αντιδρασουμε ολοι μαζι? η καθε κοινωνικη ταξη μονη της αντιδραει,και δεν αλλαζει τιποτα.

Comments are closed.