Δεν ακούγεται καθόλου καλό αυτό που ανακοίνωσε η Ρωσία για την Τουρκία και την Λιβύη!

Κοινοποίηση:
putinerdo3_2

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με την Λιβύη και τις συζητήσεις με την Τουρκία στην οποία αναφέρει επί λέξει ότι «Συμφωνήθηκε με την τουρκική αντιπροσωπεία να συνεχιστεί ο συντονισμός των δύο πλευρών για τη λιβυκή υπόθεση ​καθώς και οι προοπτικές συνεργασίας των δύο χωρών ώστε να βοηθήσουν να σταθεροποιηθεί η κατάσταση στη Λιβύη».

Η τουρκική αντιπροσωπεία είχε μεταβεί στην Μόσχα συζητήσεις σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης στην Λιβύη.

Πρόκειται για ουσιαστική επιβεβαίωση, όπως αναφέρει το pronews, ότι η Μόσχα με την Αγκυρα βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις διαμοιρασμού της Λιβύης, μια άκρως αρνητική εξέλιξη για τα ελληνικά συμφέροντα, αφού θα αποφευχθεί η κατάρρευση της κυβέρνησης Σάραντζ.

To περιεχόμενο των όσων έχουν συμφωνηθεί δεν είναι ακόμα γνωστό, αλλά σημειώνουμε ότι η Ρωσία ενδιαφέρεται για ένα τεράστιο κοίτασμα πετρελαίου και φυσικού αερίου που έχει εντοπιστεί στην δυτική Λιβύη που είναι υπό τον έλεγχο της φιλοτουρκικής κυβέρνησης

Οπωσδήποτε το ότι η Αθήνα το τελευταίο 18μηνο, μετά των απελάσεις των Ρώσων διπλωματών ή προσωπικοτήτων από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ λόγω της «υπονόμευσης της συμφωνίας των Πρεσπών», έχει κόψει κάθε επαφή με την Μόσχα, δεν ευνοεί τα ελληνικά συμφέροντα, εν προκειμένω.

Η τουρκική αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον υφυπουργό Εξωτερικών Σεντάτ Ονάλ, και εκπροσώπους του υπουργείου Άμυνας της Τουρκίας και της υπηρεσίας πληροφοριών, κατήρτισαν και την ατζέντα των συζητήσεων της συνάντησης που θα έχουν στην Κωνσταντινούπολη στις 8 Ιανουαρίου ο Ρ.Τ.Ερντογάν με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ανταποκριτής των καναλιών Al-Arabiya και Al-Hadath στην Τύνιδα, ανέφερε ότι μια αντιπροσωπεία «υψηλού επιπέδου» από την κυβέρνηση Al-Wefaq, με επικεφαλής τον Φαϊέζ αλ Σαράτζ, έφτασε στην πόλη με ιδιωτικό αεροσκάφος, 15′ μετά την άφιξη του Ερντογάν στην πρωτεύουσα της Τυνησίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Αντε περαστικά μας,, λίγο ξίδι και ένα ποτήρι νερό…

  2. Η Ρωσσία στηρίζει τον Χαφτάρ που αυτός με τη σειρά του ευνοεί τα Ελληνικά συμφέροντα.
    Τι θέλατε να κάνει ο Ρώσσος ? Να πει δημόσια στηρίζω Χαφτάρ και να επέμβει αδιάκριτα στα εσωτερικά μίας άλλης χώρας ?
    Το κάνει με έντεχνο τρόπο αλλά που να το δείτε εσείς οι αμερικανόδουλοι ραγιάδες.
    Ο εχθρός της Ελλάδας είναι η “κυβέρνηση” και το “συνταγματικό” τόξο που ετοιμάζουν την συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων μας με τους τούρκους.

    1. και ποιος ειναι ο συμμαχος δηλαδη, εσεις οι περιθωριακοι, μια χουφτα αφελων σβαστικολαγνων?

  3. Μας εγκατελειψαν οι Ρωσοι γιατι οι κατσαπλιαδες της Τσιπροπαρεας εφαρμοσαν πολιτικη εχθρικη προς τους Ρωσους στο θεμα της Κριμαιας, μετα απελασαν και δηπλωματες Ρωσους ο Κοτζιας και με λιγα λογια τα προκοψαν, γι’ αυτο χαλασαν οι σχεσεις, γιατι οι κατσαπλιαδες διελυσαν τα παντα!!!!!!!!!!

  4. Ο Τούρκοι πάντα είχαν πολιτικούς για την πατρίδα τους εμείς πάντα είχαμε μαριονέτες που εξυπηρετούσαν συμφέροντα των δυτικών. Τόσο απλά….

  5. Γιατί η Ρωσσία μας εγκατέλειψε με αυτό τον τρόπο? Φταίει ο “Κατσαπλιάς” με την αστεφάνωτη? Ποίος θα μου λύσει την απορία? Μακελειό, γιατί μας εγκατέλειψε ρε φίλε?

  6. Τι σχεση εχει ο Πουτιν με τον Ρωσσικο λαο οσο και ο Μητσοτακης με τον Ελληνικο.Ειναι δυο μιγαδες που δουλευουν για το καλο των αφεντικων τους των Σταυρωτων Του Ιησου Χριστου

    1. …ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ, ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΡΩΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΣΕ 20 ΜΟΛΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Νο1 ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ, ΜΕ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.
      ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ….

      1. -Το στερητικο Α βγαλτο απο μπροστα.Ο μογγολος ο πουτιν που μαζι με μια καστα των σταυρωτων κλεβουν τα λεφτα του αδελφου ρωσσικου λαου.Ο μεγαλος ηγετης που παιρνει οδηγιες απο τους Ροτσιλντ που του τυπωνουν τα ρουβλια.(Ενα απο τα λαμογια ειναι και ο δικος ο Σαββιδης)Το οτι η Ρωσσια ειναι δυνατη ειναι πρωτα γιατι εχει πορους αστειρευτους αλλα το σπουδαιοτερο γιατι την προοριζουν για συγκρουση με της Ηπα για να φτασουμε στην παγκοσμια κυβερνηση μετα

  7. για ακομα μια φορα οι ξανθες τριχες συνεργαζονται με τις μαυρες τριχες

    1. Οι ξανθες τριχες συνεργαζονται με τα μαυρα @ρχιδι@

Comments are closed.