Δεν ήταν ο Ρέμος: Με ποιον είχε σχέση η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τον Μιχάλη Χατζηγιάννη;

Κοινοποίηση:
zeta_makripoulia

Πριν τον Μιχάλη Χατζηγιάννη δεν ήταν μόνο ο Αντώνης Ρέμος στην ζωή της Ζέτας Μακρυπούλια. Με αυτό τον άντρα είχε σχέση και δεν είχε μιλήσει ποτέ για αυτή.

Η παρουσιάστρια θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού θέλει να την προστατεύσει. Για αυτό κιόλας το λόγο όσα χρόνια είναι με τον Μιχάλη, δεν έχει μαθευτεί τίποτα για το αν έχουν παντρευτεί.

Πριν τον Μιχάλη Χατζηγιάννη ωστόσο, στην ζωή της δεν ήταν μόνο ο Αντώνης Ρέμος με τον οποίο ήταν μαζί πολλά χρόνια πριν πάρουν από κοινού την απόφαση να χωρίσουν.

Στην ζωή της για κάποιο χρονικό διάστημα υπήρξε ο Νίκος Μπάρλο, ο οποίος πλέον εργάζεται στον Ολυμπιακό, ενώ τότε ήταν μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ.

Αν και κανείς από τους δύο δεν το επιβεβαίωσε ή το διέψευσε πως είναι μαζί, φιλικό πρόσωπο της Ζέτας τότε είχε πει πως έβγαιναν, δεν προχώρησαν λόγω ωραρίων.

nikosmparlas

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Τι διάολο από τραγουδιστή σε τραγουδιστή πάει αυτή

  2. Είναι Tranny παρατηρήστε τα χαρακτηριστικά της .Μόνο γυναίκα δεν είναι.Οτι τα είχε με Ρέμο και Χατζηγιάννη λέει πολλά.

  3. Η μακριποδια μια χαρά την περνάει πάντως.

    Εμείς τι κάνουμε; χάνετε ο κόσμος.. Κλείνουν τα πάντα… Πάμε για crash και οικονομικό όλεθρο.. Χανόμαστε οικονομικά έως τέλη Σεπτεμβρίου και πάμε και για lock down!

    α, επίσης κάπου διάβασα στο διαδίκτυο ότι κλείνει και η ιστορική εφημερίδα ‘Εθνος της Κυριακής’..
    Μας έφαγε η επανάσταση του ίντερνετ και η κάθε μακριποδια.

  4. Η εθνική αρραβωνιαρα. Αν παντρευτεί ποτέ τον Χατζηγιάννης να μου τρυπήσετε τη μυτη

    1. Και σενα τί σε νοιάζει; Παντρέψου εσύ και κάνε τη ζωή που ονειρεύεσαι. Η Μακρυπούλια θα ζήσει όπως αρέσει σε σένα; Πολλά απωθημένα έχετε. Υπάρχουν και ειδικοί για να σας λύσουν τέτοιου είδους προβλήματα. Όπως του κουτσομπολιού, της κακίας και της εμμονής να ζει όλος ο κόσμος όπως αρέσει σε εσάς.

  5. Άλλη μια επόμενη χρηματοκλεφτρα νυμφομανης…

  6. ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΥΕΙ Η ΚΑΝΟΥΛΑ….ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ.

    1. Τι λες μωρέ.. Είναι δυνατόν να τα έχει με αυτήν…… (είναι παντρεμένη και έχει και παιδί, την είχα δει στα βιλατζ σινεμάς).

  7. Εγώ αυτο που ξέρω ηταν οτι ο πρώτος άντρας ηταν ο Παναγιώτης Τσαουσάκης….Και οχι μόνο αυτη αλλα και η σημερινή Δέσποινα Βανδή. Ντραμίστας και μοντέλο…

    1. Εβαλα στο γκουγκλη το ονομα και μου εβγαλε εναν παρα μα παρα πολυ ωραιο αντρα!!! κιθαριστας ειναι….

      1. Κι εγώ το googlara και δεν μου έβγαλε κανέναν.

  8. Μεσος ορος καμια πενηνταρια παλουκια να εφαγε..γιατι ασχοληστε με τις ξεβρακωτες. Αυτες ειναι καδος εκτονωσεως ανδρων…μακρια απο τον δικο μας και ας φαει οσα παλουκια θελει μικρα μεγαλα μετρια..τι μας νοιαζει κ χιου…αυτο δεν ειναι δημοσιογραφια ..απκ την μια ο παισιος απο την αλλη οι καριολες….καντε δημοσιογραφια….

  9. Καλή και η μακρηπουλια αλλά…. Θέλουμε περισσότερα απο την τούμπανο Τουνη!

    1. Κάνε υπομονή, σε λίγο ξεκινανε οι επαναλήψεις από το ΄΄είσαι το ταίρι μου”

Comments are closed.