Δεν έχουν τέλος τα… μπανιαρίσματα – Αίγυπτος και Ιταλία περιμένουν τον Κούλη να επιστρέψει από τις διακοπές για να κυρώσουν τις ΑΟΖ

Κοινοποίηση:
mits

Η αιγυπτιακή Βουλή ήδη κύρωσε την ελληνοαιγυπτιακή συμφωνία ενώ η Αθήνα διαμηνύει ότι προτίθεται να κυρώσει τις συμφωνίες με Ιταλία και Αίγυπτο, μόλις ανοίξει η Βουλή, δηλαδή μεταξύ 24 και 28 Αυγούστου.

Εν τω μεταξύ υποτίθεται ότι βιαζόμαστε για να τις καταθέσουμε στο ΟΗΕ και να πρωτοκολληθούν άμεσα!

Στην αναμονή και η Κυπριακή Δημοκρατία (από το 2004 για την ακρίβεια) για υπογραφή συμφωνίας ώστε να κλείσει η ασυνέχεια στην ανατολική Μεσόγειο και να κατοχυρωθεί εφαπτόμενη ΑΟΖ με την Ελλάδα.

Ενώ το Oruc Reis συνεχίζει ανενόχλητο για περισσότερο από μια εβδομάδα να γκριζάρει την ελληνική υφαλοκρηπίδα στην ευρύτερη περιοχή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΒΥΘΙΣΑΤE TO Oruc Reis… που είσαι Αντρέα, να δεις πως θα λερώσει το σωβρακάκι του Ρετζέπ μας!!!

  2. Εις υγειαν σας κοροιδα ελληνες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! να τους χαιρεστε και εις ανωτερα……

  3. Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο κούλης τον χαβά του οι τούρκοι αλωνίζουν ο κορωνοιός θερίζει η οικονομία πάει περίπατο και αυτός άκουσον άκουσον κάνει μπάνια.
    Αίσχος άντε στα τσακίδια ρέ.

  4. ΚΑΛΑ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Κ ΣΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΑ ΕΜΕΙΣ Κ ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΜΕ 4 ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ Κ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΟΥΤΕ ΣΑΛΙΟ Κ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΑ ΠΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΟΥ-ΛΙΝ-ΜΑΣΟΝ Κ ΣΙΑ ?

    1. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΦΥΓΑΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ.
      ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ Η ΕΞΟΡΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΖΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΕΞΟΡΙΣΤΟΙ ΕΙΣ ΠΑΡΙΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ.
      ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΝ ΜΕ 1-2 ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΑΥΤΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΚΑ ΞΕΠΕΡΔΕΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, ΤΟΥΣ ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΩΣ ΔΩΡΗΤΕΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ.
      ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΤΙΣ BLACK FRIDAY ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΥΠΗΡΧΕ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ .
      ΓΕΝΙΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΜΕΙΝΕΣ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΠΑΝΙΟΥ;
      ΜΑΣΚΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ

Comments are closed.