Δεν έχει κότερα φέτος! Απο σκαφάτος κατάντησε σε “ταπεινές” διακοπές στην Ισπανία ο Αλέξης

Κοινοποίηση:
tsipras-1

Για ολιγοήμερες διακοπές στην Ισπανία αναχώρησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, μαζί με τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα και τα δύο τους παιδιά.

Μετά από σχεδόν πέντε χρόνια κατά τα οποία δεν μπόρεσε να κάνει ένα ταξίδι με την οικογένειά του στο εξωτερικό, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει λίγες χαλαρές στιγμές με τη σύντροφο και τα παιδιά του στη χώρα της ιβηρικής χερσονήσου, στην κοινοβουλευτική ανάπαυλα των επόμενων ημερών.

 Μάλιστα, μια εκ των στάσεων της οικογένειας του Αλέξη Τσίπρα θα είναι και η πόλη της Βαρκελώνης. Εκεί, ο κ. Τσίπρας και η κ. Μπαζιάνα θα επισκεφθούν, μεταξύ άλλων, μουσεία και φυσικά το θρυλικό γήπεδο της Μπαρτσελόνα, κάνοντας έτσι το «χατίρι» των δύο τους παιδιών, που λατρεύουν το ποδόσφαιρο και θέλουν να δουν από κοντά το «Camp Nou», όπου αγωνίζονται οι ποδοσφαιρικοί τους ήρωες.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. το αλεξη θα το σεβαστε Μηπως τραχανα πηδαει ακομη την γλυκεια σου μανουλα και γουσταρεις

  2. τόσο ξεπούλημα της Μακεδονίας λες να το έκανε τσάμπα;;. Λες να είναι μπατηρης. Άθλιος.

  3. ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΞΥΠΝΩΝ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
    ΣΤΑ ΑΡΧ@@@Α ΜΑΣ!! ΕΝΑ ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΗΣΕ ΚΑΛΑ ΟΣΟ ΕΚΟΒΕ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ. ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ!

  4. κορποσκυλα, γιατι σας πήδηξε ασχημα και στα λογια αντιδρασεις είναι μονο για γυναικουλες!!!

    1. τόσο ξεπούλημα της Μακεδονίας λες να το έκανε τσάμπα;;. Λες να είναι μπατηρης. Άθλιος.

  5. “Μετά από σχεδόν πέντε χρόνια κατά τα οποία δεν μπόρεσε να κάνει ένα ταξίδι με την οικογένειά του στο εξωτερικό”. Μα τί γράφει το άρθρο; Αυτός είχε πάει οικογενειακή εκδρομή στο Παρίσι, στην Γιουροντίσνεϊ (και μάλιστα στα κρυφά με κρατικό αεροσκάφος), καθώς επίσης και άλλη φορά πήγε ταξίδι με την οικογένειά του στο Λονδίνο. Μια χαρά απόλαυσε την εξουσία ως πρωθυπουργός.

  6. Με τα τοσα μυρια που πηρε απ την προδοσια,μπορει να παει οπου θελει.

  7. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ , ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΙΧΑΘΕΙ Η ΠΑΝΤΕΣ , ΑΚΟΜΑ & Η ΠΕΤΡΕΣ ΠΟΥΡΙΞΕ ΟΛΕΣ ΕΠΑΝΟ ΤΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ , ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΚΕΡΜΑ ΤΟΥ (1) ΛΕΠΤΟΥ 2 ΟΨΗΣ & ΑΞΙΑ ΜΗΔΕΝ.

    ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ , ΕΙΔΑΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ & ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ Η ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Comments are closed.