Δεν έπεσε και βόμβα… Αναγκάστηκε να παραδεχτεί τον χωρισμό της η Όλγα Κεφαλογιάννη μετά το όργιο φημών για τρίτο πρόσωπο…

Κοινοποίηση:
1

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Athens Voice όπου μεταξύ άλλων παραδέχθηκε πως ο γάμος της με τον επιχειρηματία Μάνο Πενθερουδάκη έχει τελειώσει. Και, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό αναγκάστηκε να το κάνει κυρίως για να κλείσει τα στόματα και να σταματήσει το όργιο φημών που μιλούσαν για τρίτο πρόσωπο στη σχέση του ζευγαριού διότι ο χωρισμός τους ήταν ήδη γνωστός αλλά όχι ανακοινώσιμος.

Διαβάστε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΙΧΟΙ

    «…ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ…»

  2. ξενοδοχεια πολυτελειας σε σουιτες στην Νεα Υορκη σαν υπουργος με τον αστυνομικο διπλα της …βουκινο ειχαν γινει ….υποτιθεται παντρεμενη με το πουρό…στην υγεια των κοροίδων…η καταρα και το καταντημα της Ελλαδος..γονοι πολιτικων που συνεχιζουν να ψηφιζουν τα προβατα γιατι το ονομα τους ειναι γνωστο και καποτε διορισαν στο Δημοσιο καποιον συγγενη τους…κυριως στην ΝΔ
    ποσο ειναι το χρεος κοντα στα 400 δισεκατομυρια και οι γονοι περνανε υπεροχα..οι υπολοιποι στο τελος της ημερας στις λαίκες οπου πεφτουν και λιγο οι τιμες….αυτοι οι γεροι που τους ψηφιζουν ακομα…γιατι καποιοι αναμεσα μας ψηφιζουν την Κεφαλογιαννη

    1. Mμμμ,κυκλοφοραει και βιντεο στο ιντερνετ παλιο με την ολγαρα σουρα σε ξενοδοχειο της Νεας Yορκης να τρωει μια μεγαλοπρεπη σουπα εις το πατωμα λιαρδα απτο ουισκι.

  3. Ο παππουλης χωραει να περασει κατω απο τις πορτες,η κοπανανε τα κερατα του;

  4. Ολγα εισαι μεγάλη καυλα, αυτες οι βυζαρες σου ειναι κολαση

  5. Ε μα τόσο κέρατο που είχε φάει ο μαλάκας της στα ταξίδια της.. Όλο το ξενοδοχείο την άκουγε να βογγάει και να τα δίνει όλα στο μπάτσο της. Ο μαλάκας πίσω να περιμένει και η γυναίκα του στα 4 να ”εργάζεται” 😂 😂

  6. Γυναικαρα, το απολυτο μιλφ, το απολυτο βυζι

  7. Ρε κόπροι νεαροί κ μεσήλικες άνδρες, σας ξεκωλιαζουν τις 20αρες-30αρες καραξεσκιστρες οι αλμπανοί και οι μαύροι ρεεεεεεε!! Γεμίσαμε νεοέλληνες μισογυνηδες κρυφοπουστρες ρεεεεεεε!!!!!

  8. Πωπω…σοβαρα?? χωρισε η γεροντομπεμπεκα??καταστροφη…κριμα πανω στην εμμηνοπαυση της ετυχε..
    Τι λεει?? οτι θα χαρει την ζωη της?? Εμ βεβαια με τετοια ΚΟΡΟΙΔΑ που υπαρχουν και την ψηφηζουν τι θα ελεγε?
    Τρεξτε μαλακες ραγιαδες να πληρωσετε την ΔΕΗ και την εφορια και αφηστε την να ζησει την γεροντομπεμπεκα
    που δινει και συνεντευξη για την..πολυταραχη ζωη της…

  9. Όντως τη θέλουμε ΠτΔ.Προτεινω κ τη Νοτοπουλου Επίσης μόλις λήξει η θητεία από την έξω από δω.Με τρελό ντεκολτέ κ τη Βυζαρα πιατο. Έλεος πια με τα ξενέρωσα Πακις, Παπούλιας.Θελουμε μπούτια κ βυζο.

  10. Σιγά τη γκόμενα. Σίτεψε κιόλας. Πως γίνεται στην Ελλάδα να συνεχίζουν να περνιούνται για “γυναικάρες” γυναίκες άνω των 45 ποτέ δε το κατάλαβα…. ΟΚ, δεν είναι για πέταμα μια γυναίκα μετά τα 45, άνθρωπος είναι και δε μετράει μόνο η εμφάνιση στη τελική, αλλά εδώ πέρα έχουμε το φαινόμενο να λυσσομανάνε πολλοί για την εμφάνισή τους (που σε μεγάλο βαθμό είναι πλαστή). Όλες οι θείες στην Ελλάδα μεσουρανούνε για 2-3-4 δεκαετίες και βλέπεις συνέχεια στο ίντερνετ να τις λένε “θεές” κλπ και αναρωτιέσαι “τι γίνεται ρε φούστη, δηλαδή κανένας δε γουστάρει τις 20άρες πια”; Ρε γριές, μεγαλομπεμπέκες, τόπο στα νιάτα ρε!

    1. Ρε κόπροι νεαροί κ μεσήλικες άνδρες, σας ξεκωλιαζουν τις 20αρες-30αρες καραξεσκιστρες οι αλμπανοί και οι μαύροι ρεεεεεεε!! Γεμίσαμε νεοέλληνες μισογυνηδες κρυφοπουστρες ρεεεεεεε!!!!!

  11. Αυτή από μικρή στα σαλόνια της Βουλής έχει μάθει στα μπαλαμούτια. Ο Τρίτος ο τέταρτος? έχει χάσει τον λογαριασμό, κάποτε την φυγάδευαν φίλοι της όταν είχε αποκλειστεί από χιόνια στην Νέα Ερυθραία. Θα ακολουθήσουν και άλλοι.

  12. Απλά γυναικάρα μ@@ναρα αμφιβάλει κάνεις?αυτή έκανε για πτδ με χίλια.

Comments are closed.