Δελτίο Τύπου ΕΛΛΗΝΕΣ: Εθνικό έγκλημα στα Τέμπη – Ως πότε;

Κοινοποίηση:
tempi_sygkrousi-trenon

Ανακοίνωση Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ

To 2018 στο Μάτι ήταν η εγκληματική ολιγωρία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που στοίχησε την ζωή σε πάνω από 100 αθώες ψυχές. Το 2023, με κυβέρνηση των “Αρίστων” βιώσαμε άλλο ένα εθνικό έγκλημα το οποίο μέχρι στιγμής έχει στοιχήσει την ζωή σε 42 ανθρώπους και δεκάδες άλλους τραυματίες, χωρίς να γνωρίζουμε τον τελικό απολογισμό.

Αδιαφορία, λάθη, παραλείψεις και αμέλεια από όλους τους εμπλεκόμενους οδήγησαν σε αυτή την ανείπωτη τραγωδία. Εδώ και και 5 μήνες η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης είχε αποστείλει εξώδικο προς τον ΟΣΕ, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, τη Hellenic Train και τη Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων, καταγγέλλοντας την κακή κατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου, την έλλειψη συντήρησης και τα φωτοσήματα που δεν λειτουργούν αλλά φαίνεται πως το εξώδικο… εξαφανίστηκε!

Ακόμα και αν ο Σταθμάρχης Λάρισας όπως εξετάζεται έκανε το λάθος να οδηγήσει στην γραμμή «καθόδου» το επιβατικό τρένο, η τραγωδία θα είχε αποφευχθεί αν:

1)Yπήρχε σωστή φωτοδότηση;

2) Είχε εκσυγχρονιστεί το σιδηροδρομικό δίκτυο;

3) Τα τρένα είχαν εφοδιαστεί με σύγχρονα λογισμικά πλοήγησης και έγκαιρης προειδοποίησης;

4) Αν αρμόδιος υπουργός δεν αδιαφορούσε στην κραυγή αγωνίας των εργαζομένων;

Δυστυχώς τίποτα από όλα αυτά δεν συνέβει και φτάσαμε στην σημερινή θλιβερή ημέρα. Ακόμα και τώρα, ώρες μετά το συμβάν ΔΕΝ έχει υπάρξει καμία παραίτηση! Ντροπή!

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στις οικογένειες των εκλιπόντων και υπόσχεται ότι θα αγωνιστεί με όσα μέσα διαθέτει για να αποδοθούν οι ευθύνες που αναλογούν στο ακέραιο!

ΕΛΛΗΝΕΣ – Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. πολιτικοι διεφθαρμενοι δικαιοσυνη διεφθαρμενη ΜΜΕ διεφθαρμενα = κρατος διαλυμενο

  2. Μια ζωή βολεμένος είμαι και καλά κάνω, όποιος μου τα σκάει ποιο χοντρά τον υποστηρίζω. Να υποθέσω εσένα δε σε νοιάζει η οικονομική ασφάλεια και η ευημερία σου, είσαι τόσο πολύ ρεαλιστής και αδιάφθορος.

    1. οταν λες “βολεμενος” τι εννοεις? ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ?

    2. Έτσι είναι οι βίζιτες οποίος τα σκάει πιο χοντρά με αυτόν πάει, εσένα σε κόβω για τραβελι βέβαια που τους παίρνει όλους για κάνα 5 ευρώ

    1. Κουλά μ ακούς;; ερχετε τσαπου Ελληνικη

  3. Δυστυχώς πρέπει να απαλλαγούμε από αυτούς ο ένας έκανε εγκαίνια στο ανύπαρκτο μέτρο της Θεσσαλονίκης ο άλλος θα έκανε εγκαίνια του ηλεκτρονικού συστήματος στα τρένα είναι ίδια λαμόγια, Μόνο με τον ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ θα γίνουμε κράτος

  4. Λιάκο να πεις το σόι σου ΤΖΑΝ
    Είναι ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ
    ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΙΑΣΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΤΕ

  5. Τι έκαναν τά ξεφτιλισμενα ΜΜΕ τόσους μήνες μετά τήν Καταγγελία ; ΜΟΚΟ ! Καί τώρα βγαίνουν κατόπιν εορτής νά παίρνουν συνεντεύξεις γιά νά δούν ΠΟΊΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΊΕΙ !

  6. με Πρωθυπουργο Ηλια Κασιδιαρη
    και εντιμους Ελληνες στην κυβερνηση δεν θα ειχαμε τετοια φαινομενα…
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ…
    ο τοπος χειαζεται Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ …….Εθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ

  7. ΥΠΟΤΟΝΙΚΗ-ΦΟΒΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    ΑΦΟΥ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΕΞΩ ΡΕ ΛΙΑΚΟ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΑΝ…..

    1. Έξω μόνο οι καταχραστες δημοσίου χρήματος, οι παιδοβιαστές, οι εγκληματίες που δολοφονούν Έλληνες για μερικά ευρώ κ.ο.κ!Τέτοιος πολίτης είσαι, τέτοιοι πολιτικοί σου αξίζουν!!

  8. απο το 1974 , απο την εποχη της Στρατιωτικης κυβερνησης ,
    ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ…..
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ
    ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ????
    ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ………50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ……
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ

    1. ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ ΑΠΟ ΡΑΔΙΟΙΣΟΤΟΠΑ ΣΥΝΤΟΜΑ

Comments are closed.