Δεκάδες χιλιάδες πολιτών συνυπογράφουν: Εξαφανίστε το φάντασμα του νόμου 4682/2020 – Επιδόθηκε το εξώδικο αίτημα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
anton

Ο γνωστός δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης έχει ξεκινήσει έναν αγώνα για την κατάργηση των επονείδιστων διατάξεων του ΝΟΜΟΥ 4682/2020. Πριν από λίγο ανακοίνωσε νέες εξελίξεις:

Έλληνες Βουλευτές:

30.000 Έλληνες Πολίτες αυτής της ένδοξης αλλά πολύπαθης χώρας ΑΠΑΙΤΟΥΝ την κατάργηση των επονείδιστων διατάξεων του ΝΟΜΟΥ 4682/2020.

Δεν χρειάζεται να σας το πω εγώ.

 

Το ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ:

ΔΕΝ είναι ΜΟΝΟ 30.000. Είναι ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ. Είναι ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.

Δεν θα σας πω και ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι και ψηφοφόροι. Δεν θα σας πω ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό από αυτούς σας έστειλαν στη Βουλή και έχουν ένα λόγο παραπάνω να απαιτούν από εσάς να πετάξετε στα σκουπίδια τις διατάξεις που έχουν στοιχειώσει τις ζωές τους.

Θα σας πω ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. Που αγωνιούν για τις ζωές τους. Που αγωνιούν για την ελευθερία τους. Που αγωνιούν για τα συνταγματικά δικαιώματά τους. Που βλέπουν ότι όλα αυτά απειλούνται. Χιλιάδες από αυτούς είναι γονείς. Που βλέπουν ότι απειλούνται τα παιδιά τους. Από έναν νόμο που δίνει το δικαίωμα στο κράτος να ασελγήσει πάνω στους ίδιους και τα παιδιά τους με “εύλογες υπόνοιες”.

 

Διαγράψτε την σκοτεινή αυτή σελίδα στην ιστορία του Έθνους που γράψατε στις 3 Απριλίου.

Δεν θα σας ζητήσουμε άλλο το λόγο για τη σελίδα αυτή:

Αρκεί να τη διαγράψετε!

Αν δεν το κάνετε όμως, η σελίδα αυτή θα στοιχειώσει τις δικές σας ζωές, όπως ο νόμος αυτός στοιχειώνει τις δικές μας.

Αυτή εδώ είναι η ώρα της βαριάς και ιστορικής ευθύνης σας έναντι των ΕΛΛΗΝΩΝ.

Η ώρα της ατομικής ευθύνης ενός εκάστου από εσάς!

 

Και της συλλογικής:

Της ευθύνης της Βουλής των Ελλήνων!

Εδώ δεν συζητάμε τι είναι όλη αυτή η ιστορία του κορωνοϊού. Τι είναι και τι δεν είναι:

Εδώ μιλάμε για φασιστικές διατάξεις που καταλύουν κάθε έννοια συνταγματικών ελευθεριών και δικαιωμάτων.

Εδώ μιλάμε για το Σύνταγμά μας.

Εδώ μιλάμε για τη Δημοκρατία μας την ίδια!

Έλληνες Βουλευτές:

Το φάντασμα του νόμου 4682/2020 στοιχειώνει τη Βουλή των Ελλήνων:

Εξαφανίστε το !!!

 

voul1

voul2

voul3

voul4

voul5

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Έχω κάνει σχόλιο στο οποίο εξηγώ που αποσκοπεί κατά τη γνώμη μου αυτό το ¨εξώδικο” του κύριου δικηγόρου και δεν επιτρέψατε την ανάρτηση του. Γιατί; Επειδή στεναχωριούνται οι ψεκασμένοι; Αυτή είναι η ελευθερία του λόγου που πιστεύετε κύριε Χίο και λοιποί συνεργάτες; Σας ξαναγράφω λοιπόν το σχόλιο να δω εάν θα το αναρτήσετε αυτή τη φορά για να με πείσετε κιόλας πως πιστεύετε πραγματικά στην ελευθερία του λόγου όπως ισχυρίζεστε.

    Πρώτα πρώτα κάποιοι υπερψεκασμένοι επειδή διεξάγουν έναν ηλίθιο πόλεμο με την απλή κοινή λογική και διακατέχονται από ψυχιατρικά σύνδρομα καταδίωξης και σχιζοφρένειας, θεωρούν πως όποιος διαφωνεί μαζί τους είναι βαλτός και πληρωμένος από τον Κούλη. Ως εκεί φτάνει το μυαλουδάκι τους και ως αυτό το επίπεδο μπορούν να απαντήσουν. Αυτοί αλήθεια ποίων είναι εντεταλμένοι και από ποιους πληρώνονται; Προφανώς από κανέναν απλά είναι ηλίθιοι… Ξαφνικά όλες οι χώρες του κόσμου και οι κυβερνήσεις τους, συνεννοήθηκαν μεταξύ τους να περάσουν στην υφήλιο ένα κόλπο και ένα ψέμα για να περιορίσουν τις ελευθερίες των πολιτών και να τους ελέγχουν με τσιπάκια και εμβόλια ώστε να ψηφίζουν κυβερνήσεις τις νέας τάξης πραγμάτων και όχι πατριωτικές λες και μέχρι τώρα χωρίς τσιπάκια και εμβόλιο ψήφιζαν πατριωτικά χαχαχα. Επίσης όλες αυτές οι κυβερνήσεις θέλησαν να καταστρέψουν τις οικονομίες των χωρών τους για να έχουν τους πολίτες απέναντι τους… Μιλάμε για απίστευτα ψεκασμένους και αμοιβάδες που δεν αντέχουν να φορέσουν ούτε μάσκες, που να τους πούνε να φορέσουν και αρβύλες να πάνε να πολεμήσουν δηλαδή…

    Αλλά πάμε στο εξώδικο να μη μακρηγορούμε; Εξώδικο προς τη Βουλή για να καταργηθεί ψηφισμένος Νόμος; χαχαχα Πότε έχει ξαναγίνει αυτό και πως στέκει δικονομικά ρε ντουβάρια ψεκασμένοι που δεν ξέρετε την τύφλα σας; Δηλαδή εάν δεν καταργηθεί ο Νόμος τι θα κάνει ο Αντωνιάδης και οι 30.000 υπογράφοντες αμοιβάδες; Θα σύρουν τους ψηφίσαντες το Νόμο στα δικαστήρια; Μάθετε λοιπόν αμοιβάδες μου πως έχουν τα πράγματα της γελοίας αυτής κίνησης που έχει σκοπό μόνο στο να γίνει γνωστός ο Αντωνιάδης και να γίνει βουλευτής στις επόμενες εκλογές με το κόμμα του Κασιδιάρη που δεν τον περίμενα και αυτόν τόσο ψεκασμένο. Δεν είναι δυνατόν ο Αντωνιάδης να μη ξέρει το Σύνταγμα και την τύχη του εξωδίκου εκτός εάν είναι μανάβης και όχι δικηγόρος. Φυσικά όμως και γνωρίζει αλλά ποντάρει στις μελλοντικές αμοιβάδες ψηφοφόρους του… Πρώτα πρώτα σύμφωνα με το άρθρο 61 του Συντάγματος παρ.1. O βουλευτής δεν καταδιώκεται ούτε εξετάζεται με οποιονδήποτε τρόπο για γνώμη ή ψήφο που έδωσε κατά την άσκηση των βουλευτικών καθηκόντων. παρ.2. O βουλευτής διώκεται μόνο για συκοφαντική δυσφήμηση, κατά το νόμο, ύστερα από άδεια της Bουλής. ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΩΧΘΕΙ ΔΗΛΑΔΗ. ΕΠΙΣΗΣ για την ποινική δίωξη υπουργών και υφυπουργών το Σύνταγμα στο άρθρο 86 παρ.1 αναφέρει.. Μόνο η Βουλή έχει την αρμοδιότητα να ασκεί δίωξη κατά όσων διατελούν ή διετέλεσαν μέλη της Κυβέρνησης ή Υφυπουργοί για ποινικά αδικήματα που τέλεσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, όπως νόμος ορίζει. Απαγορεύεται η θέσπιση ιδιώνυμων υπουργικών αδικημάτων. Το διαβάζετε αυτό αμοιβάδες μου; ΓΙΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΥΠΈΓΡΑΨΑΝ.
    ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΑΥΤΉ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΣΤΗΡΊΖΕΤΑΙ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΥΘΕΝΑ; Όπως προείπα αποσκοπεί καθαρά στο να εξασφαλίσει ψηφαλάκια και μόνο για τις ερχόμενες εκλογές.

    Άντε ψεκασμένες αμοιβάδες, ψάξτε να βρείτε λίγη φαιά ουσία για το ανύπαρκτο εγκέφαλό σας και προσγειωθείτε στην πραγματικότητα.

  2. Εγώ είμαι δεξιός καί Χριστιανός Ορθόδοξος αλλά ακόμα κι άν αυτός πού έκανε αυτό τόν αγώνα ήταν άθεος καί κομμουνιστής , πάλι μαζί του θά ήμουν ! Εδώ δέν πρόκειται γιά ιδεολογίες , πολιτικές διαφορές , προωθήσεις κτλ. Εδώ παίζεται τό μέλλον τών Ελλήνων από τήν πλευρά ότι άν “βγάλουμε τό σκασμό μας” καί κάνουμε ότι μάς πούν μέ τά φίμωτρα καί τά τοιαύτα , τότε τήν επόμενη φορά , θά δυσκολέψει πάρα μά πάρα πολύ τό αλκοτέστ… (αυτό είναι από παλιό ανέκδοτο μέ τόν Μελισσανίδη)

  3. ξυπνατε πριν ειναι αργα αν δεν ειναι ηδη αυτοι που αρκετοι ψηφιζουν χωρις να σκεφτονται δυστηχως θα μας κατακρεουργησουν μια μερα βλεπουμε τωρα τι νομους ψηφιζουν καιβτωρα αντιδρανε μην ειναι ομως αργα διαγραφη σε ολα τα πολιτικα κομματα που ψηφισαν μνημονια προδωσαν πατριδα οικογενεια θρησκεια ποτε δεν ειναι αργα αλλαην παιζουνε και με τη φωτια ξυπναμε πριν να ειναι τελειως αργα

  4. Δεν ξέρω αν το κάνει να γίνει γνωστός και αν το κάνει για ψήφους.
    Υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο αλλά είναι ο μόνος που αντιδρά σε αυτή τη λαίλαπα των μέτρων και της μάσκας. Αν δεν αντιδράσουμε όλοι μαζί μετά το φίμωμα της μάσκας (γιατί περί φιμώματος πρόκειται και τίποτε άλλο) έρχονται αλυσίδες στα πόδια και ένας θεός ξέρει τι άλλο.

  5. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΦΟΡΟΣ;
    ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΑΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΑΡΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΚΤΑΚΤΟ ΦΟΡΟ;
    ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΕΔΩ ΚΟΝΤΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΥΤΟΝ ΦΟΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΕΣΣΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ ΣΑΣ.
    ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΑΙΟΛΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΥΠΕΡΦΥΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΟΥΡΟΥΣΙΑ. ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ!

    1. Είναι Ντροπή είναι Αίσχος.. Κανένας δικηγορικός σύλλογος Δεν συμπαρίσταται στον Ήρωα κ. Νικο Αντωνιάδη που δίνει μόνος του (100δες χιλιάδες Έλληνες στο πλευρό του, καθημερινά αυξάνεται ο αριθμός) τον Ωραίο Ελληνικό Αγώνα ενάντια στο διεφθαρμένο ξενοκίνητο ανθελληνικό πωλητη-κό σύστημα 300 +1, την εταιρεία ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε

      Κανένα Άθλιο απόκομμα που οι Σιχαμεροί τσομπαναραίοι του γυρεύουν να τρουπώσουν στο κΥνο-βολευτήριο για να βολέψουν τα τομάρια τους και των συμμοριών τους (απο “εθνικισταράδες” τρομάρα τους μέχρι τους συνεργούς τους άκρα αριστερά-τρομάρα τους)

      Έχουν πάρει εντολή Άπαντες οι ξεφτιλισμένοι συνδικΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ να το βουλώσουν..
      Αλλά έρχεται η Ώρα της Αληθινής Δικαιοσύνης!!!

  6. ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΕΝΕ ΛΟΙΠΟΝ!
    ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ

    Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ ΤΟΥ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΟΙ ΑΥΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ. ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΡΑΜΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ

  7. Γ@μήστε τα διεθνιστικά,νεοταξικά σκουπίδια της σιωνιστικής κυβέρνησης.Ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στον κ. Αντωνιάδη!

  8. 30.000 υπογράφουν; Που είναι οι υπογραφές τους και πως τεκμηριώνονται αυτές; Και εάν όντως 30.000 υπογράφουν τι σημαίνει αυτό; Υπάρχουν άλλα 10 εκατομμύρια Έλληνες που δεν υπογράφουν. Ο Αντωνιάδης θέλει να γίνει γνωστός και προφανώς να πάρει θέση υποψηφίου βουλευτή στο κόμμα Κασιδιάρη. Ξέρει πως αυτή η παπαριά που ετοίμασε θα πάει στο καλάθι των αχρήστων της Βουλής. Ούτε δικονομικά δε στέκει.

    1. Άθλιο κρατικοδίαιτο κομματοκοπρόσκυλο σας πονάει που ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες..
      Σας πονάει που καθημερινά ολοένα και περισσότεροι συνέλληνες συνειδητοποιούν την Τεράστια Απάτη του Μπιλ και των ντόπιων ανδρεικέλων του 300+1

      Σας πονάει που σε λίγο το τσουνάμι εκατομμυρίων Ελλήνων θα στείλει στον κάλαθο της Ιστορίας το βρώμικο ξενοκίνητο ανθελληνικό αριστεροδεξιό πωλητη-κό σύστημα που σας πληρώνει τους βασιλικούς μισθούς σας ληστευοντας τους μεροκαμματιάρηδες Έλληνες..

      Ξεκουμπιστείτε..

    2. Νεκροθαφτη μηπως το μικρο σου ειναι κουλης;Μακαρι να ησουν κοπροσκυλο..κομματοσκυλο εισαι οποτε αει σιχτιρ μαλακα

  9. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΕ Α@@@@@ΙΑ …….ΓΙΑΤΙ ΤΟ 99% ΕΙΝΑΙ Α@@@ΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ.

  10. Ο ΙΣΑ και ο πρόεδρος του, απαντησαν στο εξώδικο του δικηγόρου;

  11. Ποιοί συνέταξαν και συνυπόγραψαν αυτό το βδέλυγμα? Τα ονόματα τους στην δημοσιότητα ΤΩΡΑ.

    1. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟΥς ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΥς ΜΙΚΡΟ@ΝΟΥΣ Κ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ

      1. Μαγδουλα το νου σου, μην σε παρει και σε σηκωσει ο κερατακος μετα απο κανενα δυνατο εξορκισμο με Δαυιδικους ψαλμους, κριμα ειναι. Παντα γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος και για παντα..Και εζησαν αυτοι στα ταρταρα και εμεις καλυτερα. Και χωρις τυψεις , ενοχες και συναισθηματισμους, υπερφυσικές ψυχές με αθανατα σωματα μεσα στο ατρομητο Φως της απολυτης ευτυχιας, τοσο απλα.

      1. Παλικαρια δεν πρέπει να λέει για τον Αντωνιάδη ο άνθρωπος….για αυτά που ψηφίζουν στη βουλή μάλλον εννοεί.

Comments are closed.