Δεβετζή για Γεωργούλη: «Είναι γελοία πράγματα αυτά. Δεν πιστεύω τίποτα»

Κοινοποίηση:
ΔΕΒ

Στην εκπομπή  «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 μίλησε η Πηγή Δεβετζή με αφορμή την καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη. Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα πρώην αθλήτρια χαρακτήρισε τα όσα ακούγονται «γελοία» ενώ δήλωσε πως η ίδια τον στηρίζει.

«Τον Αλέξη τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. Είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος, ένα πάρα πολύ καλό παιδί και τον συνάντησα στο Ευρωκοινοβούλιο πριν από έναν μήνα όπου είχα πάει καλεσμένη. Εντάξει, μιλάμε τώρα, είναι γελοία πράγματα αυτά. Δεν πιστεύω τίποτα, δεν υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κάτι τέτοιο. Τον στηρίζω, τον έχω πάρει τηλέφωνο. Δεν πιστεύω τίποτα, είναι αστεία αυτά τα πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Νομίζω δεν θα δώσει σημασία, είναι τόσο καλό παιδί ο Αλέξης που είναι φίλος μου. Εντάξει τι να πω, πραγματικά δηλαδή, καθεμία, δεν ξέρω ποια είναι τώρα αυτή που έχει κάνει μια τέτοια καταγγελία, για κάποιον σκοπό έγινε όλο αυτό. Εντάξει, γελάω, τίποτα άλλο», δήλωσε μεταξύ άλλων η Πηγή Δεβετζή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. καλα και μεις δεν πιστευουμε τιποτα πια …γενικως. αλλα αυτη, για την οποια λεει η συνεντευξιαζομενη οτι δεν την ξερει, λεει οτι ειχανε σχεση με τον κατηγορουμενο. τωρα τι σχεση ηταν αυτη… ο θεος και η ψυχη τους. και αφου δεν ξερει αυτη για τα ”αισθηματικα” του αλλου, ειναι τοσο καλοι φιλοι οσο λεει οτι ειναι; εντωμεταξυ ολοι οι ανεργοι ηθοποιοι κλπ ”καλλιτεχνες” πανε για πολιτικοι για να βοηθησουν την πατριδα… παλια γινονταν απλως γκαρσονια. τωρα αναβαθμιστηκαν σε εθνοσωτηρες. ηθελα να ξερα απο ποια σχολη αποφοιτησαν ολοι τουτοι; μπραβο μας καλα τα παμε παντως. καθε χρονια και καλυτερα. γιουπι!

  2. “””” «Νομίζω δεν θα δώσει σημασία, είναι τόσο καλό παιδί ο Αλέξης που είναι φίλος μου. Εντάξει τι να πω, πραγματικά δηλαδή, καθεμία, δεν ξέρω ποια είναι τώρα αυτή που έχει κάνει μια τέτοια καταγγελία, για κάποιον σκοπό έγινε όλο αυτό. Εντάξει, γελάω, τίποτα άλλο», δήλωσε μεταξύ άλλων η Πηγή Δεβετζή.””” Σαν να ακουω τον ‘φατσεα’ στον ‘αστερα ραχουλας’

Comments are closed.