Δείτε το βίντεο που περιγράφει το πόσο εύκολα μεταδίδεται ο κορωνοϊός. Το viral βίντεο με το πείραμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
A medical employee presents a smear taken at a special corona test center for public service employees such as police officers, nurses and firefighters during a media presentation as the spread of the coronavirus disease (COVID-19) continues, in Munich, Germany, March 23, 2020. REUTERS/Andreas Gebert

Ιάπωνες πραγματοποίησαν ένα πείραμα προκειμένου να αποδείξουν πόσο γρήγορα μπορεί να εξαπλωθεί ο κορωνοϊός.  Το πείραμα έγινε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της Ιαπωνίας (NHK), σε συνεργασία με Ιάπωνες επιδημιολόγους.

Στο πείραμα συμμετείχαν 10 άτομα. Ένα από αυτά τα άτομα χαρακτηρίστηκε “μολυσμένο” και στην παλάμη του τοποθετήθηκε υγρό το οποίο μπορούσε κανείς να δει μόνο με “black light”. Στη συνέχεια, όλοι οι άνθρωποι, άρχισαν να σερβίρονται από το μπουφέ για 30 λεπτά.

Με την ολοκλήρωση της μισής ώρας, το δωμάτιο φωτίστηκε με ειδικό φως, με τα σημάδια από το ειδικό υγρό να βρίσκονται σε χέρια, πρόσωπα, και ρούχα των συμμετεχόντων. Υγρό υπήρξε ακόμα και στις κουτάλες που χρησιμοποιήθηκαν για το φαγητό, στα τραπέζια, τα πιάτα, τα ποτήρια, τα κινητά και τα χαρτιά.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. και τι να λεει αυτο και με σκατα να βαλεις στο χερι σου θα τα πασαλειψεις ολα

  2. δεν υπαρχει τιποτε ολα ψεματα το λενε οι μισοι ελληνες με αι κιου ραδικιου
    ξερεις αυτοι που χαν ψηφισει συριζα και σωρρα να τους χαρισει τα χρεη

Comments are closed.