Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ “ΒΟΜΒΑ” που θέλει να κρύψει από παντού ο Κούλης και η ΝΔ!

Κοινοποίηση:
κουλης

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ “ΒΟΜΒΑ” που θέλει να κρύψει από παντού ο Κούλης και η ΝΔ!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Αφού ο κάθε άνθρωπος πρέπει να επιλέγει μόνος τι του ταιριάζει έτσι δεν έλεγες ; Αυτό που ταιριάζει σε εμένα είναι το κινέζικο εμβόλιο. Φερτω λοιπόν να το κάνω. Με πιο δικαίωμα με αναγκάζεις σε κάτι που δεν εγκρίνω για τον εαυτό μου.

  2. Το εμβόλιο είναι τόσο αποτελεσματικό που θα το κάνουν κάθε μέρα !!! Ξεκίνησε ,τοβαλες καθάρισες, πήρες την ελευθερία σου ! Μετά από καιρό και αφού τσιμπιθηκαν αρκετοί ,θέλαν να τους δώσουν δώρο , αναμνιστικο !!! Ναι περνεις και τη σύριγγα μαζί !!! Ε μετά αφού πήραν τις σύριγγες τι είναι κάθε τρεις και λίγο να μάθουν να τσιμπιουντε !!!Όσο για το βίντεο ,στην Ελλάδα είσαι μπορείς να λες ότι θες όποτε θες και όπως το θες !!! Εδώ ο ΓΑΠ ΈΡΧΕΤΑΙ ΞΑΝΑ !!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!! ΕΦΙΑΛΤΗ ΖΟΥΜΕ !!!

  3. ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΟΣ-ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΣ-ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!!! ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΝΙΚΟΣ!!!

  4. ΕΞΩ Η ΕΥΡΩΠΗ?? ΤΩΝ ΑΓΓΛΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ! ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ-GLOBALIST!! NA TREΞOYME ΓIA AYTOYΣ???

  5. Δεν ειναι μονο απατεωνας και ψυχοπαθης. Ειναι και εγκληματιας. Μονο ενας εγκληματιας θα τολμουσε να πει απο το Βημα της Βουλης οτι οσοι διασωληνονται εκτος ΜΕΘ εχουν τις ιδιες πιθανοτητες για να πεθανουν.
    Πρεπει να πεσει αυτος ο ανθελληνας φασιστας, θα ισοπεδωσει τα παντα

    1. ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ,ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΤΩΝ ΣΟΡΟΣ-ΣΒΑΜΠ!!! Ο ΜΠΕΝΙΤΟ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ..ΠΟΙΟΣ ΦΑΣΙΣΤΗΣ??? ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ “ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ”…

  6. 🥴Όποιος νομίζει ότι τον τόπο τον κυβερνούν αυτοί που είναι στη βουλή……..

  7. Αυτός υπνωτισμό προσπαθεί να κάνει με το ύφος-βλέμμα; Μου θυμίζει τον υπνωτιστή από το Αστερίξ.

    1. Εμένα τον Αλ Πατσίνο στον Σημαδεμένο όταν γινόταν psycho από την κόκα………..

  8. Είναι τελείως απατεώνας με υπερχειλίζον σκότος.

  9. ”ΜΗΤΣΟΑΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ”

    Έρχεται πολύ μεγάλη εκλογική συντριβή της Νέας Δημοκρατίας η οποία θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στην Ελληνική κοινωνία και γενικότερα στην Ευρώπη.

  10. Αν έκανε το εμβόλιο αυτός ο φλώρος από το Χάρβαρντ το επικυρώνει η απόδειξη της εκλογής του από αυτούς που τρέχουν σήμερα να εμβολιαστούν. Έτσι τρέχανε και για να τον ψηφίσουν… Τρέξτε τώρα για τον επόμενο υπάλληλο της Κομισιόν και του Γιούρογκρουπ που θα σας εγγυηθεί ένα ασφαλές μέλλον για εσάς και κυρίως για τα παιδιά σας…

  11. “O κάθε άνθρωπος πρέπει να επιλέγει μόνος του την θεραπεία που επιθυμεί”
    Λόγια του ‘ειδικού Κούλη” \Τον πιστέψατε;; Κακό του κεφαλιού σας και του δικού μας.

  12. Αφου τον βαζουν και τα λεει. Ο ΚΜ δεν εκφράζει πολιτικές απόψεις. Την μαριονέτα την βλέπουμε, τον μαριονετιστα να αποκαλύψετε.

  13. Στην Ελλάδα υπάρχει έντονα η πίεση βιασύνη και μεγάλη επιθετικότητα από την πλευρά της κυβέρνησης με μέτρα προστασίας που επί της ουσίας μας έπνιξαν αλλά και για το εμβόλιο, έχει κάνει ζημιά στα πάντα και στους πάντες και προφανώς αυτό ήταν και το σχέδιο εξαρχής γι’αυτό συνεχίζουν με επίθεση και υποχρεωτικότητες. Και φάβα υπάρχει και λάκκος

  14. τα ιδια βδελυγματα επανω στον εξωστη και κατω στην πλατεια…….. και εις ανωτερα…. διοτι οι ελληναραδες αναβαζουν τον πυχη συνεχως……………………..

  15. -Ολοι οι πολιτικοί είμαστε από την ίδια κάστα περιττωμάτων-
    Ρικάρδο Λάγος – (2000) τ. Πρόεδρος Χιλή

Comments are closed.