Δείτε τους να…αστειεύονται με τα τεστ που ταλαιπώρησαν εκατομμύρια Ελλήνων (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
portrait-relaxed-mature-woman-taking-selfswabbing-home-tests-covid19-home-senior-woman-using-cotton-swab-while-doing-coronavirus-pcr-test-home-quarantine-pandemic

Τώρα απλά…κάνουν αστεία στην ελληνική τηλεόραση για «τρυπήματα διαφραγμάτων» και άλλα τέτοια.

Κάποτε όμως δεν ήταν και τόσο…αστείο να υποχρεώνουν μία μερίδα πολιτών βάζοντάς την να χαλάει δεκάδες ευρώ κάθε μήνα από το υστέρημά τους!!

Κι αυτό μόνο και μόνο για να τους κάνουν πιο ανυπόφορη την καθημερινότητα, ούτως ώστε να πάνε να…τρυπηθούν από 3 και 4 φορές για να….ξεμπερδεύουν!!

Για να μην συμπεριλάβουμε τα πρόστιμα άγριας χούντας που πιστώνονταν στους λογαριασμούς της εφορίας για όσους άνω των 60 δεν είχαν κάνει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Γελοίοι δημοσιογράφοι,για την κατρακύλα αυτής της Χώρας έχετε τεράστιο μερίδιο ευθύνης….

  2. Πράγματι, πολλοί εξαναγκάστηκαν να τα κάνουν για να γλιτώσουν τα λεφτά από τα τεστ.

  3. Δηλαδή γι’ αυτό επέβαλαν τα τεστ, για να τρυπήσουν τα διαφράγματά μας. Τί συνέπειες έχει αυτό στον οργανισμό μας;

  4. Και γιατί να μην αστειεύονται?
    Οι τηλεγιατροί συμβουλεύουν τους Πολίτες να τρέξουν να κάνουν test Γρίπης & Covid-19, & οι βλάκες τρέχουν στα Φαρμακεία να κάνουν τα tests & να δηλώνουν τον ΑΜΚΑ.
    O αγαπημένος τους Κούλης, εχθές συμβούλεψε τους followers αλλά & όλους τους Έλληνες, να εμβολιαστούν, για την “ελευθερία” τους.
    Φανταστείτε ένα άνθρωπο από 60 έως 80 ετών, να κάνει 1 Εμβόλιο της Γρίπης, 1 Εμβόλιο Covid-19, 2 Εμβόλια για πνευμονοϊόκοκο & 1 για Έρπεις & μετρήστε σε πόσες ώρες θα έχει πεθάνει με πολλαπλές αιτίες θανάτου, που θα δηλώνονται ως “Covid-19” ή “καρδιακή ανακοπή”, & φυσικά δεν θα φταίει ποτέ κανένα, μα κανένα Εμβόλιο.

Comments are closed.