Δείτε τον Σωτήρη Τσιόρδα να ψέλνει στην άδεια εκκλησία από πιστούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Από νεαρή ηλικία ο Σωτήρης Τσιόδρας συνηθίζει να ψάλλει στις Λειτουργίες.


Σήμερα, Κυριακής της Σταυροπροσκυνήσεως, ο καθηγητής λοιμωξιολογίας βρέθηκε στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Χριστού Σπάτων, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικαλάου.

Ο καθηγητής Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος είναι και πατέρας επτά παιδιών, συνηθίζει να ψάλλει σε λειτουργίες, όταν το βαρύ πρόγραμμά του το επιτρέπει.
Η Θεία Λειτουργία πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία πιστών λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Βγάλε την προβιά γιατί δεν πείθης κανένα.
    Έχουμε γεμίσει yesman αχυρανθρώπους .
    Όσο γιαυτόν που ψάλλει να ξέρει ότι με τέτοια κόλπα δεν θα την γλιτώσει, μεταθάνατον σίγουρα τον περιμένει αυτός που υπηρετεί ο εωσφόρος.

  2. Ο καραγκιοζάκος αποκαλύφθηκε. Ήθελε να εξαφανίσει τη Γιαμαρέλου και σαν ηλίθιος έκανε το κέφι της κυβέρνησης και του φίλου του μητροπολίτη. Με το γλύψιμο δε γίνεσαι καλύτερος κύριε θρήσκε. Πάνε σπίτι σου τώρα. Τί νόμισες τώρα που τους έκανες τη δουλειά δε θα σε πετάξουν;

  3. Φυλλάδιο έγχρωμο μωβ, πρόγραμμα, μοίρασε η πολύ σπάταλη Μητρόπολη Πιερίας στη Κατερίνη, ενώ δεν υπάρχει κανείς να το λάβει στη πόλη, για να πάνε οι «πληρωτές» στα «καταστήματα» να θρέψουν κοινούς προδότες, άθεους που φοράνε ράσα, ενώ οι πράξεις τους τις καλύπτει η αστυνομία καταθέτοντας και ψέματα στη εισαγγελία Κατερίνης το 2015. Η αισχρότητα συνεχίζεται και η υποκρισία, που αντί να διώξουν εκτός Πιερίας και να μην ξαναπατήσει εδώ ο δωσίλογος και άθεος Γεώργιος μητροπολίτης «ντεκόρ» και ανύπαρκτος σε πνευματική, του έδωσαν χορηγίες για να αγοράσει φτιάξει άχρηστα –σαν αυτόν— υλικά αγαθά μιας και η σχέση του με το πνεύμα είναι καμία και η σχέση όσων τσαρλατάνων των υποστηρίζουν ουδεμία.
    Ουδείς διαμαρτύρεται για τις πράξεις ενός ματαιόδοξου αμοραλιστή μητροπολίτη που η λέξη σοβαρότητα απουσιάζει όπως και η λέξη ηθική. Οι αρχές της αστυνομίας θα θανατώσουν ζωντανό το παιδί σας και θα λένε ότι δεν γνωρίζουν τίποτα, για να μην καταδικαστούν κοινοί παλιάνθρωποι με ράσα και χωρίς ράσα όπως τυχοδιώκτες δήθεν “μάγειρες” από το χωριό Λεπτοκαρυά, με δείγμα τον Α.Μ. νταή συμβασιούχο απατεώνα ΙΕΚ Κατερίνης που κατέχει το μεγαλύτερο αριθμό κακουργημάτων στο δημόσιο ΙΕΚ Κατερίνης και ακόμη τον προσλαμβάνει το ΙΕΚ μιας και τον έχει βοήθησε η ίδια η αστυνομία και οι παπατζήδες στο εκκλησιαστικό γηροκομείο Κατερίνης.

  4. Κύριε καθηγητά, τι θα έλεγες αν μπαίναμε ένας- ένας στους ναούς, όπως και στα σούπερ μάρκετ, να κοινωνούμε ;

  5. Φτανει πια με τον Τσιοδρα,
    καντε τον υπουργο, αρχιεπισκοπο αλλα φτανει πια το λιβανισμα!
    Αν δεν ηταν δεξιος ψαλτης και φιλος του Νικολαου, ξαδέρφου του νικολακη χ’νικολαου, θα γινοταν ποτε “καθηγητής λοιμωξιολογίας”;

    Κι ο Μηταρακης σε καποια εκκλησια του Λονδινου ηταν ψαλτης, αλλα στην Ελλαδα εγινε υπουργος.
    Παει σοι το βασιλειο.

  6. Με την μόνη διαφορά όμως, ότι ο κ.Τσιόδρας είναι κανονικός ιεροψάλτης του ναού εκεί. Καταρτισμένος μουσικά κ ψαλτικά. Επομένως όσοι ναοί λειτούργησαν σήμερα, λειτούργησαν κεκλεισμένων των θυρών, κ συγκεκριμένα για την αναμετάδοση της θείας Λειτουργίας, μέσο των ραδιοφωνικών σταθμών των μητροπόλεων της χώρας. Άρα λοιπόν εκ των πραγμάτων οι ψάλτες θα έπρεπε να βρίσκονται στο αναλόγιο τους. Το λέω αυτό προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.

    1. Αναφέρει τό άρθρο :
      “…Ο καθηγητής Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος είναι και πατέρας επτά παιδιών, συνηθίζει να ψάλλει σε λειτουργίες, ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΑΡΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ .”
      Οπότε , εξήγησέ μου καί μένα τόν πτωχό καί άμυαλο φουκαρα , σέ παρακαλώ , πώς ακριβώς είναι κανονικός ιεροψάλτης ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  7. Θα έπρεπε να ντρέπεται ο Φαρισαίος. Σε εμάς μας έκλεισαν τις Εκκλησίες. Φοβούμενοι το μένος και τη δίκαιη οργή του λαού προσποιούνται τους ευσεβείς. Και αναρωτιέται κανείς δεν αισχύνονται καθόλου; Όποιος πιστεύει δεν διαφημίζει την πίστη του καλώντας τις κάμερες ότι πήγε να ψάλλει ή σε άλλη περίπτωση να ανάψει κερί και όλως τυχαίως υπήρχαν και κάμερες που εκκλησίαζονταν κι αυτές μαζί!
    Η πίστη δεν είναι μόδα ούτε lifestyle.
    Μια τέτοια στάση επισύρει την οργή του λαού αλλά κυρίως του Θεού.

    1. Από τους ιερείς όμως υπάρχει απόσταση και επίσης δεν έχει άλλο ψάλτη δίπλα του. Αν γινόταν συνάθροιση του κόσμου η πιθανότητες μετάδοσης του ιού θα ήταν πολύ μεγαλύτερες απ’ότι είναι τώρα. Αλλά φαίνεται βλέπεις ότι σε συμφέρει.

  8. Σαν δε ντρέπεται ο Φαρισαίος! Σε εμάς μας έκλεισαν τις Εκκλησίες, αλλά κάνουν από την άλλοι τους ευσεβείς για να μήν ξεσηκώσουν το μένος και τη δίκαιη οργή του λαού.
    Η πίστη, κύριοι, δεν είναι μόδα ούτε lifestyle. Όποιος πιστεύει δεν διαφημίζει στα κανάλια ότι ψέλνει ούτε φωτογραφίζεται ότι τάχα ανάβει κι ένα κερί μ από κάμερες που όλως τυχαίως βρέθηκαν να εκκλησιάζονται κι αυτοί.
    Κακώς τους προβάλλουν στα μέσα και ακόμα χειρότερα πράττουν όσοι τους πιστεύουν.

  9. Καί ό Φίλης… ψάλτης είναι… Αλλά αυτό είναι ένα πράγμα , τό νά υποδυκνείης σ’ έναν ολόκληρο λαό νά κάνει ένα πράγμα καί σύ νά κάνεις τό εντελώς αντίθετο , έ… δέν λέει (τό ‘πα ευγενικά…) .
    Τόν ιερέα χθές όμως πού πήγε νά κάνει τήν λειτουργία τόν συλλάβανε…
    Κι εγώ όπως καί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ κόσμος θέλαμε νά πάμε σήμερα στήν Εκκλησία καί πολύ περισσότερο στίς 25…
    Θά ‘πρεπε δηλαδή νά είμαστε δημόσια πρόσωπα γιά νά μήν μάς συλλάβουν κι εμάς ;;;

Comments are closed.