Δείτε τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση για την δολοφονία του Τάσου Μπερδέση

Κοινοποίηση:
μπερδεσης

Πολλαπλές κακώσεις θώρακος-κεφαλής φέρει ο πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση.

O εκτελεστής έριξε 14 σφαίρες με το καλάσνικοφ και μια από τις βολίδες χτύπησε χαμηλά στο παρμπρίζ του λευκού Smart. Δεν αποκλείεται βέβαια αυτή η βολίδα να προέρχεται από εξοστρακισμό, να βρήκε πρώτα τον 39χρονο, να προσέκρουσε στη συνέχεια σ’ άλλο αντικείμενο (έδαφος) πριν καταλήξει στο παρμπρίζ.

Ήταν πάντως τόσο κοντινή η απόσταση, που οι πολεμικές σφαίρες που έπληξαν τον 39χρονο πυγμάχο σε πολλά σημεία του σώματός του, «παραμόρφωσαν» το στόχο τους. Είναι χαρακτηριστικά τα λόγια αξιωματικού της Ασφάλειας που μας ανέφερε ότι: «Κατά την κρούση των βολίδων, υφίσταται τέτοια παραμόρφωση το κέντρο της μάζας του σώματος του 39χρονου που είναι ορατή δια… γυμνού οφθαλμού.
Αυτή η παραμόρφωση αυξάνεται όσο η κάννη του καλάσνικοφ βρίσκεται πιο κοντά με το θύμα. Σε δυο μόνο σημεία, δείχνει να ελαχιστοποιείται αυτή η παραμόρφωση, που σημαίνει ότι ο θύμα έδειχνε να απομακρύνεται απ’ το οπτικό πεδίο του δολοφόνου του». Μόνο τότε δηλαδή που τα δυο ξένα «σώματα» απομακρύνονται και τείνουν να … αποχωριστούν, εκεί ελαττώνεται και η ενέργεια παραμόρφωσης.
Η κηδεία του πρωταθλητή της πυγμαχίας θα γίνει στις 6 το απόγευμα στο χωριό Μιτόπολη στη δυτική Αχαΐα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. εντάξει αυτό το έλυσε ο κουλής.. ξεκαθάρισμα λογαριασμών είπαν και τέλος δεν ασχολούμαστε

Comments are closed.