Δείτε τι έκαναν στο Σύνταγμα από τα πέντε χαράματα για να προετοιμαστούν για το G@Y PRIDE (Αποκλειστική εικόνα makeleio.gr)

Κοινοποίηση:
APOKLISTIKO

Ακόμα τρίβουμε τα μάτια μας!
Με αφορμή την παρέλαση των Ομοφυλόφιλων που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου στην Πλατεία Συντάγματος συνέργεια του ΥΠΕΧΩΔΕ έβαφαν τις διαβάσεις πεζών στα χρώματα του αποκαλούμενου τρίτου φύλου.

DIABASI SYNTAGMA GAY PRODE

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. αρε πουσταραδες γαμο τ σπιτι σας οι προγονοι μας εχυσαν τ αιμα τους για μια ελευθερη ελλαδα γ μια ελευθερη πατριδα κ εσεις μ την ανοχη αυτης της σαπιας κυβερνησης αλωνιζετε θα ερθει η ωρα σας ο θα ψοφατε ενας ενας ρε μουνοπανα αιστοδιαολο

  2. ΜΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ;!!!…ΠΟΛΛΟΥΣ…

  3. Είναι γνωστή η αγάπη του Καμίνη στους πούστηδες. Πάλι θα βρομίσει η Αθήνα από κλανιές και πάμπερς. Οι πολιτικοί πούστηδες γιατί δεν συμμετέχουν στην παρέλαση? αφού τους αρέσει και είναι δηλωμένες. Ο Βαλιανάτος σήμερα έχει την τιμητική του, θα παρελάσει όλο το αδελφάτο..

  4. ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΨΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΚΟΛΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΣΥΚΙΕΣ, ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΑΠΟΥΝΙ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ , ΑΝΩΜΑΛΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!

Comments are closed.