Δείτε πότε πάει για κατάργηση το πιστοποιητικό εμβολιασμού

Κοινοποίηση:
pistopoitikonosisis2211

Το πιστοποιητικό εμβολιασμού οδεύει προς κατάργηση και στην Ελλάδα, σύμφωνα με την εκτίμηση του Καθηγητή Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ, Δημοσθένη Σαρηγιάννη.

Όπως ανέφερε στο iatropedia, το σενάριο περί κατάργησης του πιστοποιητικού βασίζεται στις εκτιμήσεις των ειδικών για τα κρούσματα το επόμενο διάστημα, αλλά και στην πίεση που ασκεί η πανδημία στον πληθυσμό.

Αναφορικά με το χρονικό πλαίσιο στο οποίο θα συμβεί αυτό, αν πάρει το «πράσινο φως» από την επιτροπή των ειδικών, ο κ. Σαρηγιάννης λέει πως η κατάργησή του ίσως έρθει και πριν από το Πάσχα.

Η εκτίμησή του δε για τα κρούσματα κορονοϊού είναι πως αυτά θα είναι λιγότερα από 1.000 την περίοδο του Πάσχα.

Για την καθυστέρηση στην άρση των περιορισμών στην Ελλάδα, σε σχέση με άλλες χώρες της ΕΕ ο κ. Σαρηγιάννης τόνισε ότι οφείλεται στα μεγάλα ποσοστά ανεμβολίαστων στις μεγαλύτερες ηλικίες, αλλά και στο μεγάλο ποσοστό ατόμων που δεν έχουν προχωρήσει ακόμα στην τρίτη δόση του εμβολίου.

Πιστοποιητικό εμβολιασμού: Για ποιους εμβολιασμένους είναι άκυρο
Υπενθυμίζεται πως όσοι ενήλικοι έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους και έχουν περάσει 7 μήνες από τη δεύτερη δόση ή τρεις μήνες αν είναι μονοδοσικό, από τις 7 Φεβρουαρίου λογίζονται ως ανεμβολίαστοι αν δεν έχουν προχωρήσει στην τρίτη δόση.

Αυτό συνεπάγεται την αδυναμία εισόδου σε κλειστούς χώρους ψυχαγωγίας και διασκέδασης, ενώ οι δημόσιοι υπάλληλοι θα πρέπει να υποβάλλονται σε τεστ, το οποίο θα πληρώνουν οι ίδιοι, πριν μεταβούν στην δουλειά τους, ενώ το ίδιο μέτρο αναμένεται πως θα ισχύσει και για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη σχετική ΚΥΑ, όσοι δεν έχουν κάνει τρίτη δόση εμβολίου μέχρι την 7η Φεβρουαρίου, δεν θα έχουν πρόσβαση σε: κέντρα διασκέδασης, κλειστούς χώρους εστίασης, θέατρα, κινηματογράφους, μουσεία, εκθέσεις, συνέδρια και γυμναστήρια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. 15% άνοδος του πετρελαίου – βενζίνης σε μια μέρα και ακόμα ασχολούμαστε με πιστοποιητικά και την προστασία από τον θάνατο αυτόν που έτσι κι αλλιώς είναι κοντά στο θάνατο 95% άνω των 70 ή με χρόνια ασθένεια. Ο επόμενος λογαριασμός ρεύματος μπορεί να είναι αυξημένος 70% σε σχέση με τον ήδη αυξημένο, τα πάντα θα ακριβείνουν, ο τουρισμός φέτος πέθανε πριν ξεκινήσει, από Σεπτέμβριο θα αρχίσουν οι μαζικές χρεωκοπίες, η πείνα, το κρύο και οι μαζικές διαδηλώσεις όχι στυλ ΠΑΣΟΚ παίρνω 1500€ δώσε κάτι ακόμα αλλά τύπου δεν έχω εργασία και μέσα σε 6 μήνες απόκτησα χρέος από ρεύμα-φυσικό αέριο-νερό 3-4000€.
    Ο κόσμος θα απελπιστεί, όλοι θα δοκιμάσουμε, όσοι θα προσφέρουν λύσεις με λόγια και όχι πράξεις θα κινδυνεύουν όχι από τους εχθρούς τους αλλά από τους απογοητευμένους οπαδούς τους.

  2. Πιστεύω πως θα καταργηθεί μέσα στο Μάιο. Υπομονή 2 μήνες.

  3. Ο/Η Πάλι δεν περνάτε σχόλια που σας πληρώνουν να λογοκρίνετε; λέει:

    Πάλι δεξιόστροφα κομμούνια δεν περνάτε σχόλια;

  4. Η μεγαλη απατη τελειωνει σιγα σιγα.Ωρα να πιανουν δουλεια οι εισαγκελεις!!Κουλα λοατκι ακους???

  5. Με τόσες 1000άδες κρούσματα κάθε μέρα και 10άδες θανάτους, το πιστοποιητικό πρέπει να υπάρχει εσαεί, μέχρι αυτά να μηδενιστούν.
    Αδυνατείτε να καταλάβετε ντουγάνια ότι οι ανεμβολίαστοι πρέπει να μη βγαίνουν από το σπίτι, έέέ;

    1. Αδυνατείτε να καταλάβετε ντουγάνια ότι οι μπουρλιασμένοι πρέπει να μη βγαίνουν από το σπίτι, έέέ;

    2. Dougani είσαι και φαίνεσαι…άντε για το επόμενο μπόλι ανεγκέφαλε!!!

    3. εσυ πρεπει να εισαι βαρεμενος εχεις κανει αυτοψια για τους θανατους? δηλαδη οσοι πεθαινουν πανε απο τον κοροιδοιο τους? ο ιος αυτος εκανε στην μπαντα τους θανατους απο καρδια εγκεφαλικα καρκινους κλπ δεν ακουω θανατους απο αυτες τις ασθενειες τι εγιναν αστε λοιπον το παραμυθακι το σεναριο το στησανε καλα ολοι τους και οικονομισανε απο παντου φτανει πια μην τρως κουτοχορτο

    4. OΛΟΙ ΟΙ ΝΔΟΥΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

  6. Καταργείται το πιστοποιητικό αλλά θα έρθουν άλλες απαγορεύσεις…εδώ πόλεμος…εκεί πόλεμος…τυφώνες…μουσώνες..πλημμύρες..κακό…χιονιάδες και καύσωνες…μέχρι να επιτευχθεί το great reset…οι παράπλευρες απώλειες δεν μας ενδιαφέρουν όπως καταλάβατε…..άλλωστε αυτό θέλουμε….ετσι…

  7. Εγκλήματα… Εγκλήματα… Εγκλήματα….
    Εγκληματίες….

  8. Μιλάνε ακόμα για τα μπόλια όταν σε όλο τον κόσμο κατάργησαν τις μάσκες και στην αγγλία δεν μπαίνουν πλέον ούτε σε καραντίνα όσοι έχουν κοροιδοιό! Ρε τραβάτε να δείτε τα….λύματα που κρύβουν τις μίζες τους οι ακαταδίωκτοι. Τέτοιοι ντίλερς εμβολίων δεν υπάρχουν πουθενά στον πλανήτη, ξεφτιλίστηκαν για τη μίζα τους οι ακαταδίωκτοι! Μέχρι …αστραζένεκα σύστηναν όταν αυτό το απαγόρευαν σε όλο τον κόσμο!

  9. Με τοση ακριβεια ,μαλλον καλο κανει παρα κακο…..

  10. βάλτο στο κολο σου λαμόγιο Μητσοτάκη…. σκουλίκι βρωμερό που ζεις μέσα στο χώμα!

  11. Παρτε φορα κ ελατε ξευτιλισμενοι.

  12. Σαρηγιάννης όπως λέμε Σαρημπούρδας.Τελείωσε η βασιλεία σου άχρηστε άσχετε και ανίδεε και χώσου τώρα ολόκληρος μέσα στα λύματα που είναι το φυσικό σου περιβάλλον.

    1. Ναι περίμενε. Θα βολευτεί και αυτός ο ΜΟΥΛΟΣ σε καμία θεσάρα σαν τον άλλο τον ΜΟΥΛΟ τον Βασιλακόπουλο.

Comments are closed.