Δείτε ποιος μιλάει! Ζελένσκι για την πτώση της ναζιστικής Γερμανίας: «Το κακό επέστρεψε ξανά»

Κοινοποίηση:
ζελενσκι

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα ότι το κακό επέστρεψε στην Ουκρανία εκφωνώντας μια συγκινητική ομιλία με την ευκαιρία της Ημέρας της Νίκης.

Η Ημέρα της Νίκης γιορτάζει την παράδοση της ναζιστικής Γερμανίας στους Συμμάχους που σηματοδότησε το τέλος του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου.
«Η ζωή για την οποία πολέμησαν οι στρατιώτες σε αυτό τον πόλεμο τερματίστηκε στις 24 Φεβρουαρίου, όταν οι ρωσικές δυνάμεις εισέβαλαν στην Ουκρανία», τόνισε ο Ζελένσκι σε διάγγελμά του μέσω βίντεο.

«Το κακό επέστρεψε. Ξανά!», τόνισε. «Σε διαφορετική μορφή, με διαφορετικά συνθήματα, αλλά με τον ίδιο σκοπό». Ωστόσο ο Ουκρανός πρόεδρος εκτίμησε ότι η χώρα του και οι σύμμαχοί της θα νικήσουν.

«Κανένα κακό δεν μπορεί να ξεφύγει από τις ευθύνες, δεν μπορεί να κρυφτεί σε ένα υπόγειο καταφύγιο», υπογράμμισε.

Ο Αδόλφος Χίτλερ πέρασε τις τελευταίες ημέρες της ζωής του κρυμμένος σε υπόγειο καταφύγιο στο Βερολίνο όπου αυτοκτόνησε τις τελευταίες ημέρες του πολέμου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Τον βλέπω και βγάζω σπυριά .
    Γιόμησε ο πλανήτης με τέτοια σκατο καργιόλια του κερατά που το παίζουν δημοκράτες..φιλελέυθεροι και εθνικά αυτοκυρίαρχοι κ ανεξάρτητοι με τις βρωμομπίζνες στις πλάτες του κοσμάκη που κοιμάτε όρθιος

  2. Αυτός που απαγόρευσε στους ρωσόφονους της Μαριούπολης Οδησσού κλπ μέσω των ναζιστικών ταγματων του, να γιορτάζουν την 9η Μαίου, μιλάει…
    ΉΜΑΡΤΟΝ ….
    Και υπάρχουν ναζιστοέλληνες που χαρακτήριζαν τους χαυγήτες φασίστες και τώρα είναι υπέρ των ΝΑΖΙ της ορκανίας…
    Τι να πεις για το IQ τους

  3. Πρόσεχε τι λες, μην σε ακούσουν οι συνεργάτες σου!!! Πάντως αυτός σε λιγάκι όπως πάει θα το γυρίσει στον κουμμουνισμό, οπότε θα πρέπει να μιλάμε για… αποκουμμουνιστικοποίηση!!!

Comments are closed.