Δείτε με τι αυτοκίνητο έφτασε στον «βομβαρδισμένο» ΣΚΑΙ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Κοινοποίηση:
mitsotakis-2609-768x512

Στα γραφεία του ΣΚΑΙ που έγιναν τα ξημερώματα της Δευτέρας (17.12.2018) στόχος βομβιστικής επίθεσης βρέθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
μιτσοτακης σκαι
μιτσοτακης σκαι.1
Η Δημοκρατία και η πολυφωνία δεν φιμώνονται, τόνισε αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή του τόσο στους εργαζόμενους του σταθμού όσο και σε εκείνους της Καθημερινής.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε να βρεθούν οι δράστες «για να τελειώνουμε με τα φαινόμενα τρομοκρατίας που ξανακάνουν την εμφάνισή τους» και μίλησε για «τοξικό πολιτικό κλίμα με ευθύνη της κυβέρνησης», το οποίο, όπως είπε, έχει «παρενέργειες».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε μετά την επίθεση στον ΣΚΑΙ να πέσουν οι τόνοι και να μη «ρίξουμε νερό στο μύλο της πόλωσης», μια πόλωση που όπως είπε μόνο κακό κάνει στη Δημοκρατία. Τόνισε ότι έχει εμπιστοσύνη στην αστυνομία και πρόσθεσε ότι οι δράστες μπορούν να βρεθούν «αν υπάρξει πολιτική βούληση».

Η ανοχή στη βία είναι εξαιρετικά επικίνδυνη, επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι δεν είναι δυνατόν να γίνεται διαχωρισμός μεταξύ καλής και καλής βίας. Μίλησε επίσης για νέα γενιά τρομοκρατών, προσθέτοντας ότι «η απόσταση από μια μολότοφ έως ένα καλάσνικοφ, από μια βαριοπούλα έως μια βόμβα, είναι δυστυχώς πολύ μικρή».

«Να ξαναδούμε τα πράγματα με καθαρό μυαλό. Το κλίμα της ακραίας πόλωσης δε το καλλιεργήσαμε εμείς, άλλοι το έκαναν. Ας αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους. Να κάνουμε όλοι ένα βήμα πίσω», κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Στο μάτι είχε πάει?αν ναι και πότε εδώ έτρεξε αμέσως αλλά και ο άλλος ο Άλεξ ακόμα χειρότερος !!!!!!

  2. Που να δεις βρε Χιο η Ντορακλα με τη οχημα κυκλοφορη και ποσους μπατσους μηχανες και αυτοκινητα σε κομβοι παρατρεχαμενους και μη απασχολη………….ολοκληρο στρατο δημοσιων κυφηναριων που πληρωνουμε εμεις να ξυνουν ολοι μαζι τα παπαρια τους …………….

  3. ΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΓΑΠ….. ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟ ΧΑΖΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ……..ΕΝΑΜΙΣΗ ΑΙΩΝΑ ΑΥΤΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ………….. ΣΕ ΕΝΑ ΑΜΑΞΑΚΙ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΕΔΩ ΤΑ ΑΚΟΙΝΙΤΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΧΛΟΙΔΑ ΧΛΟΙΔΑ…………………

    1. Εσυ ρε μουλέ Αλβανός εισαι;; Τι ορθογραφία ειναι αυτη ρε κοπρε;;

  4. Τουρκοκαναλο, Νο Προμπλεμ οπου σκατα και το φτυαρι………ευτυχως που πηγε και το …..”παλικαρι” ο κουλης που θα……..παταξει οπως ειπε την τρομοκρατια,εδω γελανε και τα τσιμεντα…..

  5. Λυπάμαι πολύ για τον λαό που θα ψηφίσει ξανά μνημονικό κόμμα στην επερχόμενες εκλογές, όπως είναι το ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, και κάποια άλλα που τα υποστηρίζουν, τα μνημόνια και εγκληματικές επιλογές του λαού που συνεχίζουν να ψηφίζουν αυτά τα καταστροφικά κόμματα για την Ελλάδα, τότε δεν έχει κανένα μέλλον η χώρα μας. Ο λαός ευθύνεται για το μαύρο χάλι που έφτασε η Ελλάδα. Υπάρχουν επιλογές, στο χέρι μας είναι, Να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο. Αλλά ΌΧΙ ΞΑΝΆ ΑΥΤΟΎΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ, ΈΛΕΟΣ.

  6. Δεν σε είδαμε κουλη όταν η τρομοκρατική οικονομική πολιτική της κυβέρνησης που ησουνα μέλος και πέταγε εργαζόμενους στους δρόμους έστελνε κόσμο στην αυτοκτονία να ενδιαφερθεις, τώρα που υποτίθεται οτι κινδύνευσε ο κολος του πορτομαλακα ετρεξες αμέσως!

  7. Έλα και σε λίγο τα παρτάλια θα σου δώσουν το θωρακισμένο ΒΜW των 800.000 μην ανησυχείς Θα κυκλοφορείς Κονιόρδος

  8. Κούλη,έπρεπε εκείνη την ώρα της εκκένωσης ,να δίνεις συνέντευξη-στημένη φυσικά-στον Αρη Πορτοσάλτε !
    Θα μύριζε σκατίλα !

  9. E, BMW όπως η μισή Ελλάδα που αν δεν οδηγάει γερμανικό κονσερβοκούτι δεν πουλάει μούρη…

    1. Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ!!!

        1. Σχεδον ολοι στιν Ελλαδα ανεργοι ειμαστε γιατι τραβας κανενα ζορι???Εσυ τη εισαι ???μηπως κομματοσκυλο ΤΣΙΠΡΟΚΟΥΛΗ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ???

Comments are closed.