Δείτε με τι αεροπλάνο ήρθε ο Edi Rama σήμερα στην Αθήνα! Το μήνυμα αναγνώστη μας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
111

Το μήνυμα που μας έστειλε αναγνώστης

Καλησπέρα, δείτε με τι αεροπλάνο ήρθε ο Edi Rama σήμερα στην Αθήνα!
Ξέρει κανείς άλλη περίπτωση που ένα State κάνει State Aircraft wet lease σε άλλο State?
Μ.Φ.Χ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΑΚΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟ ΕΜΠΟΡΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗ ΒΡΩΜΙΑΡΗ !!!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΣΙΠΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΟΛΟ ΜΕ ΚΑΤΙ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ !!!!ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΑΛΒΑΝΟ ΠΗΓΕ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ !!!!ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΗΔΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ !!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 21 ΗΤΑΝ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΣΩΣΤΑ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΑΛΒΑΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ !!!! ΣΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΟΧΙ ΑΛΒΑΝΑ ΔΙΠΟΔΑ ΖΩΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ !!!!!

  2. Οι Αλβανοι μας προηθευουν και πρεζα αφου εκλεισαν τα ζωνιανα οι ξυπνιοι πολιτικοι. Πλεον οι Ελληνες βγαζουν μονο το σκυλο βολτα ……..

  3. Όλη η Ελλάδα είναι Αλβανία. Μάθετε ιστορία μαλακες. Παραμύθια σας έχουν πουλήσει. Οι μισοί ερχόμενοι από την Ανατόλια είστε.

    1. Τι λες ρε τηγανοκέφαλε; Οι αρβανίτες είναι το πολύ-πολύ 200.000, κι αυτοί δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με τους τηγανοκέφαλους τουρκαλβανούς! Βλέπεις τους έφεραν οι Ενετοί τον 15ο αιώνα μΧ (γι’ αυτό υπάρχουν μόνο σε περιοχές που είχαν υπό τον έλεγχο τους οι Ενετοί – Πελοπόννησο, Στερεά Ελλάδα και κάποια νησιά), αλλά τους τοποθέτησαν σε χωριά Ελληνικών πληθυσμών κι έτσι είναι ουσιαστικά γενετικά, γλωσσικά και πολιτισμικά ανάμεικτοι. Όσο για τους Αλβανούς, δεν έχουν καμία σχέση με τους Ιλλυριούς, η Ιλλυρική γλώσσα είναι εν μέρει γνωστή και δεν έχει καμία σχέση με τ’ αλβανικά, ενώ οι Ιλλυριοί είχαν ήδη αφομοιωθεί από τους Έλληνες μέχρι τον 2ο αιώνα πΧ ενώ στο τέλος, με την επικράτηση των Ρωμαίων, εκλατινίστικαν. Οι Αλβανοί έχουν σχέση με ένα άλλο έθνος, το Αβαρικό που είχε έρθει από την περιοχή του Καυκάσου που ονομαζόταν … Αλβανία…. περίπου έναν ολόκληρο αιώνα μετά από τους Σλάβους και εγκαταστάθηκε σε περιοχή που ανήκε παλαιότερα στην Ιλλυρία. Δεν είναι τυχαίο ότι τ’ αλβανικά έχουν μεγαλύτερη σχέση με τον περσο-ιρανικό κλάδο των Ινδοευρωπαϊκών γλωσσών (satem γλώσσες). Η “ιλλυροποίηση” των αλβανών έγινε από τον κομμουνιστή Χόντζα, που ανάγκασε όλους να αλλάξουν τα τουρκικά τους ονόματα κι επώνυμα με “ιλλυρικά” κι ελληνικά, γι’ αυτό έχετε γεμίσει με “Ιλύρ”, “Αλκέτ” (ελληνικό, από τον Αλκέτα) και “Αφερντίτα” (ελληνικό, από την Αφροδίτη)! Αλβανότουρκοι, ο περίγελος και ο απόπατος της ιστορίας!!!

      1. Οι μισοι οπλαρχηγοι το`21 ηταν Αρβανιτες.Το αν ειναι ελληνες ή οχι το λεει ο ιδιος ο Μαρκος Μποτσαρης γραφοντας το λεξικο μετα απο παροτρυνση του Pouqueville.Αρβανιτες εχει σ`ολη την Ελλαδα.Διαβασε το βιβλιο του Κωστα Μπιρη και του Παναγιωτη Ραχουτη για τα αρβανιτικα επωνυμα.Θα εκπλαγεις…Ο ναυαρχος Κουντουριωτης που κατατροπωσε τους Τουρκους κατα τους Βαλκανικους πολεμους μιλουσε αρβανιτικα στο πληρωμα του….

  4. Το μπάσταρδο της ντορουλας έχει για φίλους όλα τα ψοφίμια που μισούν τι χώρα μας. Πιο ανόητος και πιο βλάκας κυβερνήτης δεν πιστεύω να έχει βρεθεί σε άλλη χώρα.

  5. αυτή την στιγμή η Αλβανία είναι πολύ πιο πλούσια και αυτάρκης από εμάς! μια χαψιά τον έχει ο Ράμα τον Κούλη κυριολεκτικά και μεταφορικά

    1. Αυταρκης η Αλβανία και οι κατσαπλιαδες Αλβανιαρηδες!!! Αφού μας έχουν κατακλέψει και κατασφαξει!!! Και παίρνουν όλα τα επιδόματα του Ελλαδισταν. Σιγά-σιγά την έφτιαξαν την χώρα τους. Δεκάδες ΔΙΣ Ευρώ “πέταξαν” απο το καταχρεωμενο Ελλαδισταν για να καταλήξουν στην βρωμο Αλβανία τους.

      1. Παίρνουν τα λεφτά που τους δίνεις εσύ γιατί σου φαίνονται ακριβοί οι Έλληνες

    2. Την πέταξες την μαλακια σου είχες δεν είχες

    3. Είσαι ο αλβανός “αριστίντ κόλια”;;; Με το ελληνικό όνομα και το σλαβικό επίθετο;;; Και τι δεν έχετε κλέψει εσείς οι αλβανοί….μέχρι και την λέξη ελληνική λέξη “κανόνας” κλέψατε για να περιγράψετε τους μέχρι τον 16ο αιώνα μΧ άγραφους νόμους των “fara” σας…τόσο απολίτιστοι, τόσο κατσαπλιάδες….

  6. ΚΟΥΛΗ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ”ΚΑΛΟ” !!!! ΚΡΑΤΑ ΜΟΥ ΕΝΑ 100ΑΡΙΚΟ !!!!

Comments are closed.