Δείτε έναν πατριώτη που θέλει και ψήφο – Ο Χαρίτσης συναντήθηκε με τον υποστηρικτή του τουρκισμού στη Θράκη (Εικόνα)

Κοινοποίηση:
xaritsis-thraki2

Με τον πρόεδρο της λεγόμενης «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» συναντήθηκε ο επικεφαλής της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, αναγνωρίζοντας ουσιαστικά ως συνομιλητή έναν από τους σκληρότερους υποστηρικτές του τουρκισμού στην Θράκη.

Ο Αλέξης Χαρίτσης περιοδεύει στην Θράκη και στο πρόγραμμά του συμπεριέλαβε επίσκεψη στο Μειονοτικό Γυμνάσιο -Λύκειο της Ξάνθης συνοδευμένος από τον βουλευτή που εχει προσχωρήσει στην Νεα Αριστερά, Χουσεΐν Ζεϊμπεκ.

Ο κ. Χαρίτσης συναντήθηκε και ενημερώθηκε για τα αιτήματα από το διοικητικό συμβούλιο του Σχολείου με επικεφαλής τον Οζάν Αχμετογλου που είναι πρόεδρος της «ΤΕΞ» που λειτουργεί παράνομα καθώς η ελληνική δικαιοσύνη έχει απορρίψει την χρήση του όρου τουρκικός σε Συλλόγους στην Θράκη. Ο κ. Αχμέτογλου που είναι και στέλεχος του μειονοτικού κόμματος ΚΙΕΦ πρωτοστατεί σε όλες τις προσπάθειες συκοφάντησης της Ελλάδας για δήθεν παραβιάσεις των δικαιωμάτων της μειονότητας έχοντας και την στήριξη του Τουρκικού Προξενείου.

xaritsis-thraki

Ο Αλέξης Χαρίτσης σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ δεμσευθηκε ότι θα υπάρξει συνεργασία με τον τοπικό βουλευτή Χουσεΐν Ζεϊμπεκ για την επίλυση των προβλημάτων του σχολείου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αυτοί όλοι οι κοπριτες είναι για τον πο@τσο Καβάλα

Comments are closed.