ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΤΩΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ – ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ – Ο ΠΑΠΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑ, Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ

Κοινοποίηση:
Κιβωτός του Κόσμου

Ποινική δίωξη για υπεξαίρεση και απιστία ασκήθηκε σε βάρος του πατρός Αντώνιου και της πρεσβυτέρας, Σταματίας Γεωργαντή.

Η πρεσβύτερα έχει τη φυσική αυτουργία στις πράξεις και ο πατέρας Αντώνιος την ηθική αυτουργία. Και οι δυο, σύμφωνα με την ΕΡΤ,  κατηγορούνται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Ακόμη δυο άτομα, ένας πρώην εργαζόμενος της Κιβωτού και συγγενικό πρόσωπο του ζευγαριού κατηγορούνται για υπεξαίρεση σε βαθμό πλημμελήματος, αφού ο μεν πρώην υπάλληλος φέρεται να γύρισε 30.000 από το μισθό του στην Κιβωτό, ενώ σε θυρίδα του συγγενή που κατοικεί σε νησί του Αιγαίου, εντοπίστηκαν 57.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αδίκημα της απιστίας συνίσταται σε αναιτιολόγητες δαπάνες άνω των 190.000 ευρώ, ποσά που σχετίζονται με την αγορά από το ζεύγος ακινήτου στην Πωγωνιανή και τις επισκευές που έγιναν σε αυτό. Επίσης, αφορά σε εκταμιεύσεις 2.000.000 ευρώ από τα ταμεία της Κιβωτού για τα οποία δεν υπάρχουν παραστατικά. Κατά τις εισαγγελικές αρχές τα χρήματα αυτά εκταμιεύτηκαν για άλλους σκοπούς από αυτούς που υπηρετεί η οργάνωση.

Η υπεξαίρεση, επίσης, σε βαθμό κακουργήματος, αφορά τα χρήματα και τιμαλφή ύψους περίπου 470.000 ευρώ που βρέθηκαν στο διαμέρισμα της οργάνωσης που χρησιμοποιούσε ο πατέρας Αντώνιος, καθώς και τα χρήματα, τα κοσμήματα και τις χρυσές λίρες που εντοπίστηκαν σε θυρίδες αλλά και 300.000 ευρώ που λείπουν από τα διαθέσιμα της οργάνωσης.

Οι ποινικές διώξεις ήταν αποτέλεσμα της πολύμηνης προκαταρκτικής έρευνας του εισαγγελέα κ. Σέβη, αναφορικά με τα οικονομικά πεπραγμένα του πατρός Αντώνιου και της συζύγου του στην Οργάνωση. Η έρευνα ανατέθηκε σε ανακριτή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Η κούλα με την πουστροπαρέα της και τον Λιγνάδη και τον Μίχο και όλους τους παιδέρες,όλα καλά;Τρώνε και πίνουνε;

  2. οπως γραφουν μερικοί εδω τα λεφτά είναι πολλά! όντος τα λεφτα ειναι πολλα και αδηλωτα ! αρα ειναι λαμογιο!

  3. Με το “Χαμόγελο” τι χαμπάρια? Υποτίθεται ότι θα γινόταν Οικονομική Έρευνα.
    Γιατί δεν έγινε? Πριν 1-2 χρόνια, ο επικεφαλής, ζητιάνευε για να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ, αλλά τότε βρέθηκαν €6 μύρια πλεόνασμα στην Τράπεζα του “Χαμόγελο”.
    Ξέρει κάποιος περισσότερα ή την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης?
    Μήπως δεν υπάρχει καμμία εξέλιξη και το θέμα το έθαψαν?

  4. Τα λεφτά και τα ακίνητα πολλά και με κάποιο τρόπο έπερεπε να τα πάρουν από τον πατέρα Αντώνιο. Ξέρουμε τι λαμόγια είναι στην εξουσία και όταν μυριστούν χρήμα δεν διστάζουν να κλείνουν φυλακή αθώους αρκεί να πλουτίσουν τα καθάρματα. Έλεος πια. Έχουν κάνει περιουσίες και ακόμη δεν χορτάσανε. Επειδή δεν τα μοιραζότανε με την εκκλησία έπρεπε να έχει κακό τέλος.

  5. O ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ!!! ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΔΙΚΑ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΚΤΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΦΑΝΕ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ…ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ….ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΒΕΛΑΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ…ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΛΥΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΠΛΗΣΤΙΑ!!!

  6. Καθάρματα, την πήρατε την κιβωτό βρωμομασώνη , αυτό θέλατε, αλλά υπάρχει και ο Θεός , αλίμονο σας …

  7. Τα κατακαθια που υβριζουν τον πατερα Αντωνιο με αφορμη την εξωφθαλμη σκευωρια των αρπαχτικων μαφιοζων να το βουλωσουν, μιας και στην αχρηστη ζωη τους δεν μπορουν ουτε να διανοηθουν το μεγεθος του εργου που ο πατηρ Αντωνιος αφιερωσε την ζωη του.

  8. Δεν έχω πειστεί από την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Δικαιοσύνη…δεν αναφέρω καθόλου τους κρατικούς υπαλλήλους….

    Πότε θα ασχοληθούν οι Δικαστές με τα χρόνια κυβερνητικά & όχι μόνο Σκάνδαλα & ρεμούλες?

  9. Ο Θεός να σε φυλάει από κρίμα και από άδικο. Ο πατήρ Αντώνιος έκανε μεγάλο έργο και προφανώς σε κάποιους δεν άρεσε. Όποιος δει την συνομιλία του με τον παπά Βαγγέλη θα καταλάβει από τον τόνο της φωνής του είναι αθώος.

  10. Εφόσον οι ψευτοβιασμοι δεν έκατσαν γιατί οι ψευδομαρτυρες ομολογησαν ότι ήταν βάλτοι τώρα ψάχνουν άλλη συκοφαντια. Τώρα την κιβωτό την αγόρασαν Εβραίοι φίλοι του αφορισμένου και κατέβασαν μέχρι και τις εικόνες.

  11. Την αρπαχτή 50 χρόνων της πουστρομεταπολίτευσης ο πατήρ Αντώνιος την έκανε, θα σας τακτοποιήσει η ιστορία, έχει ο καιρός γυρίσματα.

  12. Για την μαστροπια με τον Μίχο καμία κατηγορια

  13. Θα φύγουμε ως πολίτες στο εξωτερικό Στέφανε διότι πλέον φοβόμαστε να είμαστε στην Ελλάδα της εγκληματικοτητας και των κυβερνώντων αυτών.Η λύπη μας είναι μεγάλη που θα αφήσουμε ως Έλληνες την ιερή αυτή γη μας αλλά έχουμε και παιδιά να μεγαλώσουμε.Ο Κάθε Κουλης κλέβει εκατομμύρια ευρώ περνάει μια χαρά από δίπλα η ασφάλεια του ότι θέλει κάνει αλλά εμείς ο απλός κόσμος ζούμε από τύχη στο κράτος αυτό των λάθρο των κακουργων των δολοφόνων των γκάνγκστερ της πείνας της ανύπαρκτης δικαιοσύνης κτλ.

  14. Για τα πολλά εκατομμύρια που έφαγαν τα μο#νόπ@να @λέξης, τζ#φρυ κ οι αυλικοί τους δε μιλάει κανένας πούστης κ καμία καργιόλα…ο πάτερ Αντώνης τους πείραξε… σιγά ρε κοπροσκυλα λες κ πιάσατε την Αλ Κάιντα…

  15. Όποιον θέλουν είναι έξω όποιον θέλουν ΔΙΏΚΟΥΝ.
    .
    ΖΟΎΜΕ ΣΕ ΤΡΟΜΟ-ΚΡΑΤΙΑ.
    .
    Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΊΑ ΕΊΧΕ ΚΆΝΕΙ ΠΡΌΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΘΏΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΉΣ ΑΥΓΉΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ
    .
    ΌΧΛΟΣ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΆΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΈΒΑΛΕ ΜΈΣΑ Η ΔΙΚΑΣΤΉΣ.
    .

  16. Τον φάγανε επειδή δεν έφαγαν μαζί το Χρήμα,τα χάλασαν στην μοιρασιά κοινώς.
    Όπου Χρημα από βρωμιά , μίζα, Διαφθορά κλεψιά υπάρχει κ Φωτιά.

  17. Όλα αυτά τα πολιτικά κατακάθια που έχουν θησαυρίσει εις βάρος του κάθε φτωχου έλληνα δεν τρέχει τίποτα. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Η δικαιοσύνη υπάρχει μόνο για τα πουλημένα τομάρια. Ξυπνήστε Έλληνες πριν είναι πολύ αργά.

  18. Χριστιανοταλιμπαν πάρτε τα ναρκωτικά σας τώρα!

    1. Μόνος έμεινες με την προπαγανδα διότι είναι και είσαι ψέμα. Όταν ξυπνήσεις θα εχεις τελειώσει. Καλό ψοφο.

      1. Καλό ψοφο?Θαυμάστε σκατοψυχια χριστιανού μουλου.

  19. ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΙΑΣΤΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΕΤΡΩΓΕ ΛΕΦΤΑ

  20. Δεν πιστεύω τίποτα.Εδω για τον Μεγάλο Άγιο της Εκκλησίας μας Νεκτάριο Αιγίνης ακόμη και σήμερα υπάρχουν κακοήθεις που τον συκοφαντούν.Παντως αν παρελπιδα ο π Αντώνιος έκανε υπεξαίρεση μετά από τέτοια προσπάθεια για να βοηθήσει τον συνάνθρωπο, θα είναι τραγικό.

  21. Έλεος… Έλεος… Έλεος… Για όλα δίνει απαντήσεις στις δύο εκπομπές με τον π. Ευάγγελο….

Comments are closed.