Δίωξη από την εισαγγελία για την επίθεση με καφέδες στον Μπακογιάννη

Κοινοποίηση:
mpakogiannis

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για τα αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων, της απείθειας και της εξύβρισης, άσκησε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας κατά των δύο ατόμων που συνελήφθησαν για την επίθεση κατά του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη.

Οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι φώναξαν συνθήματα και πέταξαν νερό και καφέ, παραπέμφθηκαν να δικαστούν για τις πράξεις που τους αποδίδονται στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

    1. σχέση έχει η βλαχιά με τον τριμ@λ@κ@; Πιστεύουμε ότι είναι γιός του “πατέρα” του; Κι εδώ καταχραστές το σκ@τόσογο!

  1. Τωρα του πεταξαν νερα και καφεδες, αυριο θα του πεταξουν τοματες και αυγα και μετα σκ@τα του Λαθρολαγνου δημαρχου!!!!!! Να τον χαιρονται οι Αθηναιοι που τον ψηφισαν και να φανε παρεα την βρομα των λαθροεποικων!!!!!!!!!

  2. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Κ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ Κ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΙΚΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ Κ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ Κ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΘΑΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ…ΑΔΙΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ Κ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Κ ΟΧΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕΟΣ….

  3. Για λίγο νερό και καφέ σε πολιτικούς ο εισαγγελέας πετάγεται σαν την πορδή να αποδώσει δικαιοσύνη, αλλά όταν πρόκειται για κάτι σοβαρό που έχει να κάνει με τον απλό Έλληνα πολίτη δεν κουνιέται φύλλο ή οι δράστες βγαίνουν με αναστολή αμέσως. Νέα δικτατορία είναι το κόμμα τους, η δημοκρατία στην Ελλάδα είναι απλά ένας μύθος, απο την αρχαιότητα. Ο λόγος που κάνουν την τρίχα τριχιά για τους πολιτικούς είναι γιατί θέλουν έμμεσα να στείλουν μήνυμα στους Έλληνες να κάτσουν καλά ως πρόβατα, για να μην πάρουμε αέρα και πετάξουμε βαριά πράγματα στο μέλλον.

  4. Μιζογιαννη όπου πηγαίνεις καφέδες κ νεράκι τσάμπα θα έχεις όσο για τις μηνύσεις τι έγινε θα πάρεις φράγκα? Αρ@@@α θα πάρεις καφέ νερό αυτοί μηνυση εσύ κι όποιος αντέξει προς το παρόν εσύ ξεφτιλιζεσαι μιζαδορε της ζαρντινιερας

Comments are closed.