Δίνει παράσταση ο μπούτιας Τσίπρας: Οι Ρομά και οι αλλοδαποί που δεν… (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
tsipras_sport24_1906_1-768x415

Συνέντευξη δίνει αυτή την στιγμή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, εν’ όψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου.
Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε με αναμνήσεις για τα χρόνια που έπαιζε βόλεϊ, λέγοντας μάλιστα πως «όταν ήμουν μικρός πήρα το το μπόι μαζεμένο».

Ανέφερε ότι ποτέ δεν ήταν καλός στο μπάσκετ, ωστόσο ήταν καλός στο ποδόσφαιρο. Μάλιστα όπως είπε είχε ίνδαλμα τον Δημήτρη Σαραβάκο. γι αυτό και ήθελε να παίζει ως δεξί εξτρέμ.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε επίσης στον ναζισμό στην Ελλάδα μιλώντας για την Χ.Α ενώ αναφορές έκανε και στους αλλοδαπούς που όπως είπε δεν παίρνουν δουλειές Ελλήνων. Από την κουβέντα δεν έλειψε και η αναφορά στους Ρομά…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Το θεμα ειναι μονο αν οι αλλοδαποι παιρνουν δουλειες Ελληνων η οχι;;;;;;; Την εγκληματικοτητα που κουβαλησαν μαζι τους δεν την βλεπει;;;;; Η δεν ακουει που ολοι οι πολιτες διαμαρτυρονται γιατι δεν αισθανονται ασφαλεις;;;;; Δολοφονιες, ληστειες, κλοπες και δεν συμαζευεται!!!!!! Καποιοι φαινεται επειδη τους φυλαει στρατια αστυνομικων ειναι στην κοσμαρα τους, γι’ αυτο σε λιγες μερες θα ψαχνονται!!!!!!!!

  2. Η αλλιώς τον μίστερ ΜΠΟΥΤΙΑ τον φυλάει στρατός ολόκληρος!!! Οπότε δεν βλέπει που είναι το πρόβλημα με όλους τους μαχαιροβγάλτες λάθρο που μας έχει κουβαλήσει. Κύριε μίστερ ΜΠΟΥΤΙΑ (πρωθυπουργέ) επειδή εμάς δεν μας φυλάει στρατός ολόκληρος όπως εσένα. Να φτιάξεις το συνταγμά μας να είναι όπως των ΗΠΑ ώστε να μπορούμε να ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΜΕ νόμιμα και να προστατέυουμε τους εαυτούς μας και τις οικογένειες μας.

Comments are closed.