Δίκη για Μάνδρα: Δεν δικάζεται η Ρένα Δούρου – Δεκτή η ένσταση κατά της έφεσης από την Εισαγγελία

Κοινοποίηση:
plimires-mandra

Εκτός εδωλίου στη δίκη για την πλημμύρα στην Μάνδρα, το 2017, που κόστισε την ζωή 25 ανθρώπων, βρίσκεται η τότε Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου και άλλοι πέντε πρωτοδίκως αθωωθέντες, που κλήθηκαν να δικαστούν στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο μετά από εισαγγελική έφεση.

Το Τριμελές Εφετείο πλημμελημάτων έκανε δεκτή την ένσταση που υπέβαλλαν οι έξι για τους οποίους ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία κατά της αθώωσης τους και έτσι η δίκη θα συνεχιστεί με οκτώ κατηγορουμένους στο εδώλιο.

Σύμφωνα με την απόφαση που ανακοίνωσε η πρόεδρος του δικαστηρίου ” η έφεση του Εισαγγελέα ήταν εκπρόθεσμη χωρίς να υφίσταται λόγος ανωτέρας βίας. Ως εκ τούτου η ασκηθείσα έφεση απορρίπτεται ως απαράδεκτη.”

Για την υπόθεση δικάζονται οκτώ στελέχη της αυτοδιοίκησης και αρμόδιων υπηρεσιών οι οποίοι σε πρώτο βαθμό έχουν καταδικαστεί σε ποινές φυλάκισης που ανά περίπτωση φτάνουν τα έξι έτη .

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Πω πω πω τι γινεται με τους δικαστες. Φοβο Θεου δεν εχουν ;;;; Μεχρι να πανε επανω θα αποκτησουν πολυ μεγαλο φοβο.Η θεια δικη δεν θα περασει ξοφαλτσα απο αυτους.Σε αυτους θα ειναι πολυ βαρυς ο πελεκυς. Αλλοιμονο τους !!!!

  2. Και σε λίγα χρόνια: Δίκη Τεμπών: Δεν δικάζεται ο Κωνσταντίνος Καραμανλής – Δεκτή η ένσταση κατά της έφεσης από την Εισαγγελία.

  3. Απλα εχουμε Σημιτικη ολιγαρχια με κατευθυνομενο “ανδρεικελο” τη Κουλαρα σε μια χιλιοδανεισμενη και καραυποθηκευμενη χωρα!

  4. Αλίμονο από μας, αν πέσουμε στα νύχια της ( ” δικαιοσύνης “).

  5. Μιλάμε για επιστημονικό «κουκούλωμα»…
    Άργησε, λέει, ο Εισαγγελέας να ασκήσει την έφεση, για ποιό λόγο άραγε? Μήπως εκτελούσε εντολές άνωθεν? Έτσι γίνεται και σε πολλές άλλες περιπτώσεις, όπου αδικήματα παραγράφονται και υποθέσεις τίθενται στο αρχείο, προς όφελος των χαϊδεμένων παιδιών του Συστήματος. Εκτελεστική, Νομοθετική και Δικαστική Εξουσία, όλες διαπλεκόμενες και σε διατεταγμένη υπηρεσία από τα «αφεντικά» τους…

  6. Χάχαχα ποιος θα δικαστει ρε; αφού όλοι φιλαράκια και κολληταρια είναι.. Ξυπνήστε!!

Comments are closed.