Δίκη Φιλιππίδη: «Κατέβαζε το εσώρουχό του στο θέατρο και κοιταζόταν στον καθρέφτη»

Κοινοποίηση:
Φιλιππίδης

Ο Πέτρος Φιλιππίδης παραμένει στο νοσοκομείο, ωστόσο, η δίκη του συνεχίστηκε κανονικά και σήμερα. Στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα” προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα από τα όσα κατέθεσε η μητέρα της μηνύτριας.

«Ήταν συνηθισμένο όταν έβλεπε γυναίκα που του αρέσει, να βγάζει αφρούς, να κάνει σαν τρελός. Στην παράσταση με τον Παύλο Χαϊκάλη κυκλοφορούσαν με τα σώβρακα μέσα στο θέατρο. Έβαζε τα χέρια του μέσα στη φόδρα που φορούσε και έπιανε τα…

Στο θέατρο κατέβαζε το εσώρουχό του στο διάδρομο και πήγαινε στον καθρέφτη που υπήρχε εκεί και κοιτούσε. Επίσης μου έλεγε “θες να το δεις; Εγώ και ο Σ. έχουμε το μεγαλύτερο στο χώρο”», είπε η μητέρα της μηνύτριας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΣΙΧΑΜΑΑΑΑΑ…Αυτη η συζυγος του πως και δε τον χωρισε ακομα…ΕΜΕΤΟΣ

  2. Αφού έχεις το μεγαλύτερο τώρα βάλτο στον κώλο σου να σ αρέσει.Βλάκα ε βλάκα.Τις γυναίκες παπάρα πρέπει να τις κοιτάς και να λιώνεις από καψούρα να τις σέβεσαι και να τις τιμάς.Καθώς επίσης να τους τα δίνεις ανιδιοτελώς

    1. σιγά μην υποταχθούμε και στις γυναίκες.
      πείραξε το σώβρακο την κάθε ξεβρακοκέφαλη που κυκλοφορεί γυμνή σε δημόσιο χώρο και το θεωρεί και δικαίωμά της.
      ρε ουρτ, τανάκια, που μας το παίζετε και θεούσες.
      στην αρχαία ρώμη οι υποκριτές (αυτοί που σπουδάζουν υποκριτική και την ασκούν ως επάγγελμα) θεωρούνταν πολίτες κατώτεροι από τις ιερόδουλες.

Comments are closed.