Δίκη Φιλιππίδη: Δεν ξέρουν, δεν είδαν, δεν θυμούνται – Τι κατέθεσαν Χαλκιάς, Μακρυπούλια, Σχίζα

Κοινοποίηση:
7736786

«Είχε άψογη συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος είναι ένας άνθρωπος τελειομανής. Αυτή η τελειομανία που τον διακατέχει είναι πάνω στη δουλειά. Μπορεί να ήταν σκληρός πολλές φορές, μπορεί να ξεπέρασε τα όρια, αλλά αυτό πάντα μέσα στα πλαίσια της δουλειάς».

Αυτό ανέφερε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, ο Τάσος Χαλκιάς, αναφερόμενος στον κατηγορούμενο συνάδελφό του, ο οποίος δικάζεται για έναν βιασμό και για δυο απόπειρες βιασμού. Ωστόσο, ο κ. Χαλκιάς, όπως και οι κυρίες Ζέτα Μακρυπούλια και Ουρανία Σχίζα, ανέφεραν πως δεν θυμούνται την πρώτη καταγγέλλουσα στο θέατρο «Ήβη» στην παράσταση «Κουζίνες». Μάλιστα, και οι τρεις μάρτυρες τόνισαν πως ποτέ δεν είχαν ακούσει για συμπληρωματικό ρόλο στο συγκεκριμένο έργο, όπως η συγκεκριμένη καταγγέλλουσα έχει υποστηρίξει. Ακόμη, κατέθεσαν πως δεν θυμούνται ή δεν την είχαν δει ποτέ στο θέατρο.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. εσεις τα θυμαστε ολα 14 χρονια μετα ρε πατε καλα….

  2. γι αυτό δε βγαίνει τίποτα προς τα έξω κάνεις δε μιλά για να καλύψει τα νώτα του

  3. Όλοι και όλες αυτές οι me too πού αρμενίζουν; Ξεφτίλα νεοελληνα και νεοελλεεινιδα. Μόνο θεαθήναι,εύκολο χρήμα, καλοπέραση και πιπες.

  4. Φοβούνται για τις καριερούλες τους. Ντροπή τους!

  5. «Είχε άψογη συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη»
    δηλαδή;

  6. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ, ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ, ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΟΙ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ!

Comments are closed.