Δήμητρα Ματσούκα: «Δεν αλλάζει κάτι μετά τον γάμο, είναι κάτι που αισθανόμαστε εμείς οι εμπλεκόμενοι»

Κοινοποίηση:
dimitra-matsouka

Η Δήμητρα Ματσούκα έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες το απόγευμα της Πέμπτης 11/1 στην κοπή πίτας της θεατρικής παράστασης «Μαθήματα Κωμωδίας» στο Μικρό Παλλάς και μίλησε μεταξύ άλλων για το πώς πέρασε τις γιορτές ως παντρεμένη πλέον γυναίκα, αλλά και για τον αγαπημένο της ανιψιό που της έκανε ποδαρικό.

Αρχικά, η Δήμητρα Ματσούκα είπε για τον γιο της αδερφής της: «Τον μάθαμε πώς να βάλει το δεξί ποδαράκι. Νομίζω ότι είμαι καλή θεία, τον αγαπάω πάρα πολύ, του πήρα κουκλοθέταρο για τις γιορτές».

Στην συνέχεια, η ηθοποιός πρόσθεσε για τις γιορτές της ως νιόπαντρη: «Δεν είχε καμία διαφορά από τις άλλες χρονιές, δεν αλλάζει νομίζω κάτι μετά τον γάμο, είναι κάτι που αισθανόμαστε εμείς οι εμπλεκόμενοι, αλλά το έχω ξαναπεί δεν είναι κάτι που μπορώ ακριβώς να το εκφράσω».

Τέλος, η Δήμητρα Ματσούκα ρωτήθηκε για το αν στο σπίτι, είναι δύσκολη συγκάτοικος και απάντησε: «Δεν έχω ελαττώματα, είμαι πολύ εύκολη, είμαι τακτικός άνθρωπος. Είμαι χαλαρή, έχω ελαττώματα αλλά όχι σε αυτό το επίπεδο της συγκατοίκησης».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ποτέ μην μπαίνετε σε ένα συμβόλαιο όπου αυτός που θα το σπάσει επωφελείται .
    Μόνο χαμένος έχεις να βγεις , σου παίρνει τα μισά λεφτά , το σπίτι , τα παιδιά είτε φταίει είτε όχι . Καλά θα είναι να υπογράφεται ένα σύμφωνο από κοινού και να τα έχετε ξεκαθαρισμένα αυτά , αλλά δεν νομίζω καμία μέλλουσα νυφούλα να θέλει να υπογράψει . Το 1ο θύμα είναι τα παιδιά και το 2ο ο άντρας . Η γυναίκα μόνο κερδισμένη έχει να φύγει από έναν γάμο .

Comments are closed.