Δήλωση σοκ από τον Γ.Βαρεμένο του ΣΥΡΙΖΑ: «Στον Έβρο πήραν τα όπλα για τις βίλες τους όχι για την πατρίδα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Δεν πιστεύουμε όσα ακούμε

Την ώρα που οι Έλληνες υπερασπίζουν τα ελληνικά εδάφη στον Έβρο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος, θεωρεί πως οι Έλληνες που πήραν τις καραμπίνες θέλουν να προστατεύσουν τις παράνομες βίλες τους.

Δήλωσε μεταξύ άλλων, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ»:

«Αυτό το σόου που έχει στηθεί τώρα στον Έβρο, είναι επικίνδυνο. Εμφανίστηκαν άνθρωποι με καραμπίνες, οι οποίοι λένε πως προστατεύουν τις περιουσίες τους.

Ο δημοσιογράφος αυτός είπε πως οι άνθρωποι έχουν χτίσει παράνομα στον βιότοπο του Έβρου βίλες και βγήκαν με τα όπλα να τις προστατεύσουν.

Το χειρότερο απ’ όλα είναι πως ο κ. Μητσοτάκης φωτογραφήθηκε με αυτούς τους ανθρώπους».

Με άλλα λόγια, αν καταλάβαμε καλά, ο κ. Βαρεμένος μας λέει πως στον Έβρο γίνεται σόου από ακρίτες, οι οποίοι θέλουν απλά να προστατεύσουν τις παράνομες βίλες τους.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

38 Σχόλια

  1. ποσο βαρεμενος ειναι αυτος ο Βαρεμενος!!!!!!!

  2. Τι μαλααακαας θεεεεεε μου τον έπλασε η γλυστρησε από τον πλάστη.

  3. ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΤΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ 40-50 ΑΚΙΝΗΤΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ……….ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ 3% ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ!!!!

  4. Άμα είχε κι αυτός μια βίλα νόμιμη στον Έβρο θα ήθελε να του μπουκαρουν οι πακιστανοαφγανοαλγερινοι “μετανάστες” μέσα;

  5. ΑΝΤΙΠΑΘΕΣΤΑΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕΧΟΥΜΕ ΧΕΣΜΕΝΟ……..

  6. Κανονικά τις βίλες πρέπει να τις δώσουν στους ψευτοπρόσφυγες του Ερντογάν και του Σύριζα,

  7. O ΣΟΡΑΚΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΕΙ SYNALLAGMA……..

  8. Παιδιά μην χαλάτε μελάνι για τον χαζοχαρούμενο βαρεμένο και τους βαρεμένους που τον βλέπουν .
    Εγώ μόλις έκανα εμετό με τον παλιομαλάκα .

  9. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ……….Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ….ΤΕΛΟΣ

  10. ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΚΟΚΙΝΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ !!!

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΤΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ!!!
    ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΕΣΕΙΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΕΓΩ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΦΩΝΑΖΑΝΕ 3 ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΠΑΤΡΙΔΑ.
    ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΘΕΟ, ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΥΛΙΣΤΕΣ.
    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΛΛΕΣ ΣΑΣ, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ… ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΔΟΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΠΑΙΖΑΤΕ ΖΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΚΑΛΠΙΚΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ. ΑΠΛΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΖΙ.

  11. ΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ ΚΑΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥΣΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΑΑΑΑΑΧΧΧ

  12. μιλαμε ειναι βαρεμενοι αλητες και μισελληνες αλλα ειναι και ηλιθιοι.. Ρε ηλιθιε κανε λιγο κρατει στο μισελληνισμο σου, βλεπεις οτι η κατασταση εκτραχυνεται και μπορει να ερθουν τα πανω κατω και τοτε θα σας κρεμασει ο κοσμος μ@λακα που θα κρυφτεις δεν σας σωζει τιποτα..

  13. Ποιοι είναι οι χειρότεροι και πιο καλοπληρωμένοι δημόσιοι υπάλληλοι ; Όποιος το βρει κερδίζει μισθό 7500 ευρώ
    + Bonus + αφορολόγητο 75% + , + , + , ……. και χιλιάδες ψήφους από ένα Β Α Ρ Ε Μ Ε Ν Ο λαό ! ! !

  14. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ!!! ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΖΑΝΕ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΝ.

  15. Να κολησουν στον συριζα κοροναιο και να ψοφησουν οι μισελληνες……..

  16. Ονομα και πραμα παλουκωμα σε ολα τα συριζια …που θελουν ανοιχτα συνορα ….ουστ!

  17. Βαρεμένε, η λεξη Μ@Λ@Κ@Σ εχει την φωτογραφία σου στο λεξικό

  18. ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΧΕΡΓΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΦΤΕΕΙ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Η Χ.Α.ΟΠΟΥ ΒΡΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΠΙΧΤΕ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ

  19. Αυτούς τους μαλάκες ψήφισε μέρος του Ελληνικού λαού!!!!!
    Με την πρώτη φορά Αριστερά και έχουμε ακούσει άπειρες ΜΑΛΑΚΙΕΣ, αναλογιστείτε με τη δεύτερη τι έχει να γίνει!!!!!!!!!!

  20. ΜΙΑ ΖΩΗ ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ ΗΣΟΥΝΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΗΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΕΣΥ , ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕΣ ΥΟΥΓΡΑΦΗ & ΨΗΦΙΣΕΣ ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΙΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ κ.λ.π. Ο ΛΑΟΣ
    ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΟΡΙΑΣ &
    ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ , ΣΑΣ ΨΗΦΙΑΝ , ΤΑ ΛΑΘΡΟ-ΟΡΚ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΤΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ , Η ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ , Η ΡΩΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΗ , & ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΚΚΕ & ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΙΒΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΕΜΟΜΑΖΟΜΑΤΑ = ΔΙΑΒΟΛΟΣΚΟΡΠΙΖΜΑΤΑ ΑΙΙ ΣΗΧΤΗΡ ΒΑΡΕΜΕΝΕ ΕΕ ΒΑΡΕΜΕΝΕ , ΟΥΣΤ !!

  21. Όταν κάποιος λέει μια κουβέντα δημόσια και δεν την τεκμηριώνει μέχρι να την τεκμηριώσει είναι αναξιόπιστος,δίνει το δικαίωμα σε αυτόν που τον ακούει να πει ότι ψεύδεται,το κάνει για μικροπολιτικούς λόγους, ότι έχει το ακαταλόγιστο,είναι γραφικός, δεν έχει ειδικό βάρος δηλαδή είναι τελικά και με τους νόμους της βαρύτητας των λόγων του…βαρεμένος.Ας απαντήσει τι θα κάνει όταν κληθεί να υπερασπίσει την εστία του,το σπίτι του δηλαδή την ώρα που …θα ετοιμάζονται να …πάρουν την πόλη οι οχτροί. Θα το βάλει στα πόδια; Θα πολεμήσει με ότι βρει μπροστά του αψηφώντας το θάνατο; θα κιοτέψει, θα λιποτακτήσει ή θα καταφύγει στις γειτονικές …σοσιαλιστικές δημοκρατίες, που πλέον είναι ένα παραμύθι. Να εκφραστεί σαν πολίτης κι όχι σαν προσωρινά καλυπτόμενος από τη βουλευτική ασυλία.

  22. Ρε καταμαλακα αμορφωτε βολεψακια εχεις λογια εσυ και μιλας για τους Ακριτες ; Αχρηστο παρασιτο της κοινωνιας

  23. Σιγα μην ασχοληθουμε σοβαρα με εναν που τον λενε βαρεμενο. Ονομα και πραμα οπως ελεγε ο Ηλιας στη Βουλη!!

  24. ΜΙΑ ΖΩΗ ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ. ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ….
    ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΝΥΜΙΑ…..
    ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΒΑΡΕΜΕΝΕ ΝΑ ΒΑΡΑΣ ΒΑΡΙΕΣ Π@Π2ΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.
    ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΠΙΟΝΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.

  25. Η Κυπριακή βίλα που θα φας και εσύ όσο και όλοι οι προδότες θα δεις πόσο μεγάλη θα είναι.
    Ο Αλλάχ και οι παρθένες σας περιμένουν.

  26. Δεν πας στον αφέντη σου τον διάολο λεω εγω!! Ποσο πια αλήτες και μισέλληνες ειστε, ποσο;;; Ολα εχουν καποιο όριο, εσεις το εχετε ξεπεράσει προ πολλού. Έλεος πια με το μίσος σας εναντιον των Ελληνων και της Ελλαδας. Έλεος!! Δεν εχετε ουτε ιερό,ουτε όσιο. Τιποτα. Άδεια κουφάρια ειστε.

  27. Τελικα τα ονοματα δεν ειναι τυχαια Βαρεμενος ονομα και πραγμα!

  28. ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ¨΄ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ,ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΗΜΑΓΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΝΑΝ ΡΗΜΑΓΜΕΝΟ ΤΟΠΟ????ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΣΥΦΙΛΗ ΛΕΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ…..ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑΤΕ!!!11 ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ,ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ??? ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΥΤΑ,ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ’ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ!!1′ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ……

  29. Στείλτε τον στον Εβρο , να ξεσκατίζει κανένα φυλάκιο απο την Τουρκική πλευρά. Είναι ανίκανος να κρατήσει όπλο αυτός. Άρρωστο μυαλό σε σήψη.

  30. Τι λεει ρε ο παλιομαλακας που κανανε την χωρα ξέφραγο αμπέλι μακαρι να μουν στον σπιτι σου ρε κωλοσυριζεε του κερατα να δουμε μετα τι θα πεις …..

  31. Το λέει και το όνομα: από τη πολύ μαλ…α που βαράει του έχει σαλέψει το αρρωστημμένο κομμουνιστικό μυαλό χρόνια τώρα.
    Να τον χαίρονται τα ζώα που τον ψηφίζουν.

  32. Αναμφίβολα εκει πανω εχουν ολοι βιλες και μαλιστα παρανομες, βαρεμένος είναι ο ανθρωπος τι να λεμε τωρα, βεβαια αυτος δεν χρειαζετε να φυλαει την δικια του παρανομη βιλα , εχει αστυνομικούς που πληρωνουμε εμεις .

Comments are closed.