Δήλωση ΣΟΚ του Τσιόδρα: «Ήρθε για να μείνει ο κορωνοϊός» – Το ίδιο και τα μέτρα; (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
720_718375_54a17ed91f-9f0622bd33a13223

Ο γνωστός λοιμωξιολόγος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μείνει και μετά το εμβόλιο ο κορωνοϊός.

Τα νέα κρούσματα που καταγράφηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο είναι 10 και το σύνολο των κρουσμάτων στη χώρα μας ανέρχεται πλέον στα 2.770, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον νέο κορωνοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας.

24 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ, ενώ 156 είναι οι συμπολίτες μας που έχασαν τη ζωή τους.

Παράλληλα σε μία δήλωση που θα συζητηθεί, ο κ.Τσιόδρας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να…μάθουμε να ζούμε με τον κορωνοϊό, ακόμη και μετά από την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου εμβολίου.

Συγκεκριμένα ο ίδιος τόνισε:

«Όταν ένας ιός όπως αυτός εμφανίζεται για πρώτη φορά και δεν υπάρχει ανοσία στον πληθυσμό, ούτε αποτελεσματικό για την ώρα εμβόλιο, είναι δύσκολο να προβλέψεις για πόσο θα υπάρχει. Ακόμα μαθαίνουμε για το πλήρες κλινικό εύρος των εκδηλώσεών του πέραν της κλινικής πνευμονίας.

Άρα εξακολουθεί να υπάρχει ανάγκη να τον περιορίσουμε. Το ότι όλοι μαζί δεν τον αφήσαμε να κάνει την ανεξέλεγκτή του διαδρομή, δεν σημαίνει ότι τον εξαφανίσαμε. Ο ιός θα εξακολουθεί να υπάρχει, ίσως και μετά το εμβόλιο. Η ιλαρά εξακολουθεί να υπάρχει»

Συνεχίζοντας, ο κ.Τσιόδρας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει ενδημικός, δηλαδή να συνεχίσει να υπάρχει χωρίς να έχει εισαχθεί στην χώρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Γιατί ο «ιός» δεν ευδοκιμεί στις χώρες με υψηλές θερμοκρασίες; Αφρική, Μέση Ανατολή; γιατί ο «ιός» είναι τεχνικός και όχι φυσικός και έτσι ο τεχνικός αφανίζεται αφού δεν είναι φυσικός τόσο απλό. Οποιοδήποτε ιός πανδημίας στο παρελθόν, και όσους ξέρουν βιολογία, ιατρική, μοριακή βιολογία, μεταδιδόταν σε όλες τις χώρες με τις όποιες καιρικές συνθήκες. Αυτά για το Ισραήλ που θα γίνει σύντομα μέλος στη Ε.Ε. και τα άλλα γνωστά που δεν τα λέει ο Μαλαχίας (Πηγή: https://el.wikipedia.org/wiki/Μαλαχίας_(προφήτης).

  2. Απαιτούμε οργουελικά μέτρα και για την ιλαρά λοιπόν.Και για την ανεμοβλογιά αν γίνεται.Είναι παράνομο να είμαστε άνθρωποι από εδώ και πέρα.

  3. Αυτό το καταλάβαμε από την αρχή. Τα μέτρα ήρθαν γιά να μείνουν.. Όσο κοιμόμαστε άλλο τόσο θα μας πατάνε αλλιώς καλά ισόβια..

  4. ΩΡΑΙΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ …. ΚΑΙ Η ΙΛΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ …… ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ….. ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΛΟΓΑ …….

Comments are closed.