Δήλωση “ΒΟΜΒΑ” από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη για MeToo: “Μετά από 20 χρόνια; Αν δεν γούσταρες, να διαφωνούσες τότε”

Κοινοποίηση:
Παναγιώτης Ψωμιάδης

Απέναντι στο κίνημα #MeToo και στις καταγγελίες γυναικών – και περισσότερο ηθοποιών – που έγιναν αρκετά χρόνια αργότερα μετά τα περιστατικά τάσσεται ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. «Εγώ είμαι αντίθετος με αυτά. Μετά από 20 χρόνια; Αν δεν γούσταρες, να μίλαγες τότε. Έκανες τη δουλειά σου τότε και βγαίνεις στην τηλεόραση για να ξαναθυμηθούν. Κατηγορούν όλοι τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αν αθωωθεί από το δικαστήριο, ποιος θα τον αποκαταστήσει;», είπε ο πρώην βουλευτής και Νομάρχης της Νέας Δημοκρατίας.

Για τη φωτιά στο αυτοκίνητό του
«Έκλαιγα επί μία ώρα συνέχεια, δεν μπορούσαν να με συνεφέρουν. Το αγάπησα αυτό το αυτοκίνητο. Το ευτύχημα είναι ότι βγήκαμε ζωντανοί, με την βοήθεια της Παναγίας», είπε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Το Πρωινό», για την φωτιά που ξέσπασε στο αυτοκίνητο του, ενώ βρισκόταν εν κινήσει, προς χωριό του, στο Κιλκίς.

«Είμαι «κομμένος» από τα κανάλια»
Ο πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης, εξέφρασε το παράπονο του, επειδή δεν τον καλούν σε τηλεοπτικές εκπομπές, λέγοντας ότι «είναι κομμένος», ενώ αναφέρθηκε και στην πικρία του, καθώς όπως είπε σχεδόν όλοι του γύρισαν την πλάτη.
Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, «σε αυτούς που στάθηκα επί δεκαετίες, που τους ευεργέτησα, όταν χτύπησα την πόρτα τους, τις βρήκα κλειστές. Η στενοχώρια μου κράτησε λίγες ημέρες. Εγώ ήμουν ζωοδότης της πολιτικής».
«Οι δυσκολότερες στιγμές είναι όταν «σκότωνα» μέρος της περιουσίας μου, που δούλεψα επί 40 χρόνια, για την πολιτική. Λέω στον εαυτό μου, «Παναγιώτη, είσαι ανίκανος», επειδή δεν μπόρεσα να κρατήσω αυτά που έκανε ο πατέρας μου και για τα οποία μόχθησα και εγώ για χρόνια», είπε ο κ. Ψωμιάδης, συμπληρώνοντας «εγώ δεν ήμουν πολιτικός, εγώ ότι κάνω στην ζωή μου το κάνω γιατί είμαι εραστής, το κάνω γιατί γουστάρω».

Όπως προσέθεσε, «μένω στο ενοίκιο, είχα αγοράσει πριν από 40 χρόνια ένα διαμέρισμα, το καλύτερο στην Θεσσαλονίκη, αλλά αναγκάστηκα να το «σκοτώσω» για την πολιτική. Η κόρη μου σπουδάζει με υποτροφία».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Αιντε ρε απολοιφαδι τραβα να πουλησεις κανα παπουτσι ξοφλημενε τα φαγες τα ψωμια σου ψωμολυσσα

  2. Ο Βιασμός και η σεξουαλική παρενόχληση είναι από τα πιο περίεργα εγκλήματα. Μπορεί να χαρακτηριστεί απο απλή παρενόχληση μέχρι δολοφονία. Πολλοί υποστηρίζουν δεν πρέπει να υφίσταται ποινικά και καλύπτετε απο το ποινικό δίκαιο ανάλογα της επίθεσης του Βιαστή. Σωματικές βλάβες, Απόπειρα δολοφονίας, και Δολοφονία. Αν δεν υπάρχουν ενδείξεις σωματικών βλαβών μπορεί να ασκηθούν διώξεις για εκβιασμό. Αυτά είναι και τα δύσκολα για την εφαρμογή της δικαιοσύνης μεταγενέστερα. Συμπερασματικά μετά απο τόσα χρόνια, χωρίς ιατρικές γνωματεύσεις των θυμάτων, μπορεί να έχουν την ποινική δίωξη για εκβιασμό. Χωρίς να σημαίνει ότι νομικά δεν πρέπει ο εκβιασμός να είναι σε κατηγορίες ανάλογες της μορφής του. Εκβιασμός Α για απειλή ζωής. Εκβιασμός Β για οικονομικό..

  3. Παναγιώταρε, όλοι αυτό λέμε αλλά τα κανάλια που τα ταΐζει ο λουδοβίκος, νομίζουν ότι δίνουμε σημασία και τα έχουν για δήθεν σοβαρές ειδήσεις.

  4. Ψωμιάδης είσαι άντρας εκατός τοις εκατός

  5. Νομιζετε αληθεια οτι ολες οι Ελληνιδες συμφωνουμε με το metoo ?? Οταν μαλιστα αυτο εκπροσωπειται κατα κυριο λογο απο ξεκωλα και βιζιτες?? Εκπροσωπει την μεση Ελληνιδα η ηθοποιος που εχει παντρευτει των αρχισατανιστη του σατανιστικου συγκροτηματος septic flesh (βεβαια φροντισε να τον βγαλει απο εκει γιατι της χαλουσε το image και ηξερε οτι θα χρησιμοποιηθει εναντιων της ) και εχει αβαπτιστα τα παιδια της ?? οι septic flesh ειναι ενα διασημο με παγκοσμια εμβελεια death metal συγκροτημα οπως ειναι αντιστοιχα και οι επισης Ελληνες black metal Rotting Christ που η θεματολογια εχει να κανει αποκλειστικα με τελετες και σατανισμο και οργια
    Η εκπροσωπει την μεση Ελληνιδα η καθε καλλιτεχνης που εχει κανει 100 σκηνες γυμνες με λεσβιακα και δεν ξερω τι αλλο.. δεν ειμαι κατα των ηθοποιων αλλα δεν τους θεωρω και προτυπα ηθικης
    Επισης η μεση Ελληνιδα με αρχες οταν τις κανουν κατι αντιστοιχο η το καταγγελει η το κουβαλα μεσα της παντως δεν το μοιραζεται για δημοσιοτητα με πλατφορμες τυπου ινστα και τικ τοκ για να μαζεψει followers η να κανει πολιτικη καριερα

    1. Εφη – θα πω το πιο απλο ναι δεν ευκολο καποια να μιλησει ,αλλα σκεφτηκε ποτε οτι το να μην μιλαει -καταγγελει ( εκει που πρεπει οχι σε φβ ινστα ,καναλια.. )αυτο που εγινε ,αυτος θα συνεχιζει ανενοχλητος αυτο που εκανε..
      καποιοι και καποιες νομιζουν οτι απλα κοροιδευουμε ,δεν ειναι ετσι ..
      ξαφνικα γεμισαμε κινηματα metoo black lives matter και παει λεγοντας..
      βγαινει λοιπον και λεει η καθεμια εγινε αυτο και αυτο ..βεβαια κυριως ηθοποιοι αθλητριες πρωην ,τοσα χρονια αφου κανατε καριερα μετα ειπατε να μιλησετε..
      η χρονικη περιοδος μονο τυχαια δεν ειναι..
      τελος μην περιμενετε καποιον να σας πει τι θα κανετε, κατευθειαν αυτο που πρεπει εκει που πρεπει..

  6. ομως γιατι και αυτος αργησε να κανει αυτη τη δηλωση, τωρα τα πληροφορηθηκε; μηπως θελει να ξανακατεβει στην πολιτικη;

  7. Θα έχει κ αυτός λερωμένη τη φωλιά του, γι’αυτό ανησυχεί.

  8. μεγαλος καραγκιόζης
    κλασσικος νεοέλληνας λαμογιο πολιτικος που μπαινει στην πολιτικη για να κονομησει και να γ@μησει

  9. λέει το αυτονόητο, αλλά όλοι οι σκερβελέδες θα πέσουν να τον φάνε

  10. Όταν έχεις βιαστεί είναι πολύ δύσκολο να μιλήσεις. Νοιώθεις ντροπή εξευτελισμό έγινε από κάποιον ή αρχή κι έτσι βρέθηκε το κουράγιο για όλες μετά από τόσα χρόνια. Γι αυτό εσύ να μη μιλάς λες κι είσαι σοφός και άμεμπτος πρώην πολιτικαντη του τίποτα.

    1. ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΑΤΕΡΑ,ΑΔΕΛΦΟ ΜΕ ΟΥΜΠΑΛΑ ΑΔΕΛΦΗ Η ΚΑΠΟΙΟ ΕΜΠΙΣΤΟ ΦΙΛΟ Ή ΦΙΛΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΟΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΗΚΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΦΑΓΕ,ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ κα.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

      1. όταν έχουν πατέρα σαν εσένα δεν σκέφτονται καν να κάτσουν στο κάθε λίγδα για να κάνουν καριέρες… έχει φροντίσει ο πατέρας ή να σπουδάσουν ή να τους φτιάξει/ανοίξει μια δουλειά…. και πάντως, ακόμα και αν αποτύχει, υπάρχει πάντα και μια μάνα να γεμίζει τα ταπεράκια να μη μένει νηστικό το παιδί

    2. αυτά μαντάμ τις δεκαετίες του 50 του 60 άντε και του 70 στην Ελλάδα πάντα…. από το 80 και μετά που είστε (είμαστε, γιατί όχι;) όλες με ανοιχτά τα πόδια όπως σας έμαθε το πασοκ και η Λιάνη με τον sugar dady που με ένα απλό του νεύμα νομιμοποίησε την πορνεία, δεν υπάρχει αυτή η δικαιολογία … ΟΛΕΣ όσες “καταγγέλουν” έχουν κάνει σπουδαίες καριέρες που δεν θα τις είχαν κάνει αν δεν τους καθόντουσαν και τους κάθισαν ευχαρίστως…. δε σε “βιάζουν” μέσα σε γραφεία εταιρειών με δεκάδες υπαλλήλους, σε θέατρα με επίσης δεκάδες άτομα ούτε σε δωμάτια πολυτελών ξενοδοχείων φυσικά που είναι το τελευταίο που περιμένουν να τους συμβεί μέσα σε σουΪτα τους…. άντε γιατί το χέσαμε το θέμα… αυτά για όσες έχει γίνει ήδη η πράξη, για όλες τις άλλες που δηλώνουν “θιγμένες” και “προσβεβλημένες” μετά από είκοσι χρόνια, έχω να τους προτείνω ένα καλό χάπι που παίρνω και εγώ για τη κλιμακτήριο να ισορροπήσουν ψυχολογικά
      υπογραφή: μια γυναίκα που ζει στην πραγματικότητα

  11. Πρωτιστως πολλες και δευτερευοντως πολλοι θα ξινισουν με αυτη τη δηλωση. Αλλα ποσο δικιο εχει….αρχικα με την Μπεκατωρου λες οκ μπορει η ψυχοσυνθεση της να την εκανε να μη μιλησει κλπ κλπ. Αλλα να βγαινετε τωρα ολοι και να θυμαστε προπατορικα αμαρτηματα, κοριτσια και αγορια και λοατκι, βαρεθηκαμε!

    1. Καλησπέρα,διαφωνώ ανοιχτά με όλους/όλες που τόσο ελαφρά υποστηρίζετε και τον Ψωμιάδη και όλους τους Ψυχανώμαλους καλλιτεχνανθρώπους.Να είναι η πατρίδα σε Οικονομική κρίση να το έπαιρνε το παλίαμπελο.Αλλά να είναι ακόμα κραταιό το Ένοχο Σύστημα που μας έφερε σε αυτόν τον Βούρκο πάει πάρα πολύ! Το Ένοχο Σύστημα μας νοέρά άφησε φώς με την καταγγελία της Μπεκατώρου,αρκεί να μην ξεσκεπάζονταν άλλοι.Να μην εκτίθενται οι εκλεκτοί τους,δηλαδή πέρα για πέρα Ανώμαλοι.Αρα με άλλα λόγια εκφράζετε το διαδεδομένο Πιστεύω της Κοινωνίας μας:”Κούνησε την ουρά της,το ήθελε”! Σχετικά εν τάξει,αυτή να είναι Δοξασία σε μουσουλμανικές κοινωνίες,όπως Μπαγκλαντές,Πακιστάν,Ιορδανία.Και στην ινδική.
      Αλλά στην Ελλάδα μας τέτοια Σεξιστική,δηλαδή Μισογυνική Πεποίθηση,για να την κοπανίσει άνετα ο Χ Σεξιστής,ο ‘ Μισογύνης…;Φαντάστείτε να ήμασταν από αιώνες Αίγυπτος,Ιορδανία,Πακιστάν,ή κοινωνία των Ταλιμπάν.Άρα κάπου εδώ ευθύνονται τόσο ο εβραιογενής Χριστιανισμός,όσο και η Αριστερή Ιδεολογία.

Comments are closed.