Δέσποινα Βανδή: «Ερωτεύτηκα και θεώρησα τίμιο να χωρίσω. Τώρα νιώθω πλήρης»

Κοινοποίηση:
vandi-romi

Η Δέσποινα Βανδή φαίνεται πως περνάει την καλύτερη φάση της ζωής της και δεν διστάζει να το δείξει και να το πει. Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε περιοδικό, μίλησε για τα νέα δεδομένα στη ζωή της και το έρωτά της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Αρχικά η Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε και στην καθημερινότητα που την «έτρωγε», ενώ αποκάλυψε πως τα τελευταία δύο χρόνια κάνει ψυχοθεραπεία και νιώθει καλύτερα απο ποτέ!

Εσύ το καταλάβαινες ότι δεν είσαι ευτυχισμένη;
Δεν το καταλαβαίνεις. Ασφαλώς καταλαβαίνεις ότι δεν είσαι καλά αλλά είναι τόσο πολλά αυτά που τρέχουν γύρω σου που επί της ουσίας αποσυντονίζεσαι και το μόνο που κάνεις είναι να κοιτάζεις πώς θα βγει η καθημερινότητα και χάνεις τη μεγάλη εικόνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Γυναιο για οικογενεια.Παρτα να μην στα χρωσταω.

  2. Επρεπε να ζει ο ψωμιαδης φοιτητρια του κωλου

  3. Έλα παιδιά,ο Ντέμης την είχε χιλιοκερατώσει στα μπαρ που ανοιγόκλεινε.Συν ότι είχε κάνει ένα σκασμό μαλακίες στα οικονομικά τους βλέπε ΑΕΚ,συναυλίες,μπαράκια που πάτωναν.Έγκωσε η γυναίκα.

  4. Έχω την εντύπωση ότι σε ένα ρεπορτάζ έλεγαν ότι δν έχει τελειώσει λύκειο ο γαμπρός. Τελικά ο έρωτας ειναι γκαβός οντως.

  5. έχεις μικρά παιδιά μωρή καριόλα, κράτα τα προσωπικά σου για την πάρτη σου… πατσαβούρα…

  6. Συμφωνώ ότι είναι έντιμο να χωρίζεις όταν ερωτεύεσαι άλλον άνθρωπο, αλλά καλό είναι να μην προβάλεις τόσο πολύ την προσωπική σου ζωή, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά γιατί σίγουρα θα αισθάνονται άσχημα ακόμη και εάν δεν το λένε. Πρέπει να έχουμε επίγνωση της ηλικίας μας και να μην συμπεριφερομαστε σαν ερωτευμένα 18χρονα. Μπορείς να ζήσεις τον έρωτα με αξιοπρέπεια και όχι σαν να ξεμωραθηκες.

  7. Πιο στα τετοια μας δεν γινεται μαρη μπισμπικω …

  8. Φατης τα όλα μη της αφήσεις τίποτα έχει τις άκρες και μπορεί άνετα να τα ξανακάνει.

  9. Πιο γεμάτη… το καταλάβαμε μαντάμ μην ανησυχείς. Ακόμη και αν ένα σπίτι είναι μικρό (1 και 50) αλλά έχει μεγααάααλη σάλα, για να γεμίσει (να είναι πιο γεμάτο) χρειάζεται έναν μεγάααααλο καναπέ. Οπότε επειδή η σάλα είχε μεγαλώσει άλλαξε καναπέ και πήρε πιο μεγάλο (σε ύψος, πχ δίμετρο, μην παρεξηγηθούμε)

  10. Όταν μία γυναίκα είναι παντρεμένη τόσα χρόνια έχει παιδιά έχει άντρα με λίγα λόγια έχει οικογένεια και ξαφνικά λέει ερωτεύτηκα δείχνει ότι έφτιαχνε βόλτες από εδω και εκεί με τον κάθε ένα…Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά δηλαδή τον είχε από πριν.Δινει ρεσιτάλ ηλιθιότητας η γιαγιάκα.

  11. Αφού τον κεράτωσα τον χώρισα! Εάν δεν ερωτευόταν θα έψαχνε μέχρι μα βρει τον ερωτα 😂

  12. ΛΟΓΙΚΗ (MΕΣΗΣ) ‘ΓΥΝΑΙΚΑΣ’
    ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΙ-ΧΩΡΙΖΩ=ΤΙΜΙΟ>ΠΛΗΡΩΣΗ……
    🙂

    1. ΟΧΙ ΛΕΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ>ΜΕΝΩ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ>ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΩΝΩ… Ε ΡΕ ΜΠΕΤΒΛΑΚΕΣ ΟΛΚΗΣ.

      1. Ειναι σιχαμα το ιδιο εντιμη στο ανοιγμα ποδιων και η μανα σου

  13. Ξεκούτιασες ρε πουρό,το τίμιο θα ήταν να στείλεις από κει που ήρθε τον Γερομπισμπίκη,γιατί σε λίγο καιρό θα σε πετάξει σαν λεμονόκουπα για άλλη ,που θα είναι και πιτσιρίκα και θα είναι και για αυτόν πολύ τίμιο!!

  14. Κάποτε έπεφταν αι Μανδαμ στά πόδια τών διάσημων ποδοσφαιριστων, όπως ό Ντεμης. Μετά αλλάξανε αγάπες γιά νά είναι τού Συρμού .

Comments are closed.