«Δάσκαλοι για κλάματα»! Εβγαλε… μάτια το ανορθόγραφο πανό της ΟΛΜΕ: Χαμός στο διαδίκτυο

Κοινοποίηση:
1

Ποικίλα σχόλια στα social media προκάλεσε ένα γραμματικό λάθος που είχε το πανό των εκπαιδευτικών στη σημερινή διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως φαίνεται στην φωτογραφίαν το πανό των εκπαιδευτικών έγραφε «Απέσυρε τώρα το νομοσχέδιο (ν)τροπολογία»ν ενώ το σωστό είναι    «απόσυρε».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ειναι γνωστο πως ακομα και αποφοιτοι της Φιλοσοφικης αγνοουν στοιχειωδεις γνωσεις και θεμελιωδεις νομους/κανονες της Γραμματικης…Η επαρατος Μεταπολιτευσις κατεστρεψε το συμπαν!!!Τουβλα βγαινουν απ το Λυκειο,ντουβαρια αποφοιτουν του Πανεπιστημιου…Γνωριζω δασκαλους και καθηγητας που δεν ξερουν το …προ Χριστου και το …μετα Χριστον αλλα λεγουν “μετα Χριστου”!!!!Ακουσα δε πολιον δασκαλον σε Ναο να δυσκολευεται να αναγνωσει ψαλμον του Δαυιδ,γραμμενο στην ελληνιστικη Κοινη!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Η συγκεκριμένη γραμματική είναι ύλη δημοτικού, αναρωτιέμαι πως διδάσκουν… Μακαρι να μπουν κάμερες και αξιολόγηση.. Ο Βενιζέλος θέσπισε τη μονιμότητα για καλό… Όχι εις βάρος ολων

  3. και γιατι δεν πας εσυ στην ταξη ,που εισαι και καταλληλος;

  4. Ολοι αναρωτιουνται γιατι οι εκπαιδευτικοι δεν θελουν τις καμερες στις ταξεις ;;???
    Ειναι απλο πολυ απλο.Γιατι θα φανει το μαυρο χαλι τους οι περισοτεροι ειναι παντελως ακαταλληλοι.Γιαυτο αλλωστε δεν θαλουν και την αξιολογιση.Ενα συστημα αξιολογισης με βαση τα Ευρωπα’ι’κα στανταρ θα πεταγε εξω απο την Δημοσια παιδια το 70% των αχριστων και στην ουσια αργομισθων εκπαιδευτικων.

Comments are closed.