“Δάκτυλος της Ελλάδας” η αποπομπή Γιαϊτζί – “Ήμουν στόχος των Ελληνικών μυστικών υπηρεσιών”

Κοινοποίηση:
f8el1y1575804426821

Πλούσιο παρασκήνιο φαίνεται πως υπάρχει πίσω από την είδηση της αιφνιδιαστικής απομάκρυνσης του αντιναυάρχου του Ναυτικού Τζιχάτ Γιαϊτζί στο τουρκικό Γενικό Επιτελείο.

Στο νέο του πόστο, ο Γιαϊτζί, που θεωρείται ο «πατέρας» της θεωρίας της Γαλάζιας Πατρίδας και ο εμπνευστής του παράνομου Συμφώνου της Τουρκίας με τη Λιβύη, αν και βρίσκεται πάλι στο γενικό επιτελείο φαίνεται να μην έχει πλέον καμία αρμοδιότητα.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Cumhuriyet, την προβολή του Γιαϊτζί στα Μέσα Ενημέρωσης δεν έβλεπε με καλό μάτι ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Ακάρ ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος που τα ΜΜΕ πίστωναν στο ναύαρχο τόσο τη θεωρία της Γαλάζιας Πατρίδας όσο και το Τουρκολυβικό σύμφωνο, για το οποίο φέρεται να είπε σε στελέχη του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης ότι είχε σχεδιαστεί πριν από δέκα χρόνια.

Ο ίδιος ο Τούρκος ναύαρχος  όσο και πολλά ΜΜΕ χρεώνουν στην… Ελλάδα την απομάκρυνσή του λέγοντας πως είχε αποτελέσει στόχο των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών αλλά και δημοσιευμάτων στα ελληνικά…  «ΜΜΕ» μιλώντας για δολοφονία του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΑΝΤΕ ΠΝΙΞΟΥ ΡΕ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΕ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΛΙΟΒΡΩΜΙΑΡΗ ΕΧΕΤΕ ΤΥΧΗ ΠΟΥ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΠΑΛΙΟΜΟΓΓΟΛΕ ΕΧΕΙΣ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Η ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΤΙ ΘΑ ΜΑΖΕΥΕ Ο Κ@ΛΟΣ ΣΟΥ!!!!!

Comments are closed.