ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΚΛΙΚ ΚΟΡΟΪΔΑ… Ο Αλβανός Sin Boy εξηγεί γιατί δεν θέλει να πάει στον Στρατό και μας κάνει προπαγάνδα…!!!!

Κοινοποίηση:
sin

Ο Sin Boy, το φαινόμενο των 37 εκατομμυρίων views, παραχώρησε στο DOWN TOWN Κύπρου την πρώτη του συνέντευξη σε lifestyle περιοδικό. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τον λόγο που δεν βγάζει ελληνικό διαβατήριο και δεν θέλει να υπηρετήσει στον ελληνικό στρατό.

«Γενικότερα, δεν επιδιώκω να γίνω στα «χαρτιά» Έλληνας για να μην πάω φαντάρος, γιατί είναι κάτι το οποίο θα μου στερήσει και χρήματα και χρόνο, αλλά, κυρίως, θα στερήσει από το κοινό μου -το οποίο μου δίνει τόση ενέργεια και τα ψηλότερα σκορ ακροάσεων- την παρουσία μου. Σε όλη την Ευρώπη, όπως και στην Αλβανία, ο στρατός είναι εθελοντικός – και να μην είναι στα χαρτιά είναι στην πράξη, δεν έχεις 9-12 μήνες σερί στράτευση. Μόνο εδώ «ξεμείναμε» και πρέπει ο οποιοσδήποτε, στο peak της καριέρας του, να αποκτήσει ψυχολογικά έχοντας την υποχρέωση να υπηρετήσει την πατρίδα, αφήνοντας πίσω τη δουλειά του. Και αυτό το ψευτοδίλημμα τού αν θα πρέπει να βάλουμε πρώτα μπροστά την πατρίδα ή την προσωπική μας επαγγελματική πορεία, από την οποία μάλιστα κάποιοι μπορεί και να εξαρτώνται, όπως η οικογένειά μου και οι συνεργάτες μου, έχει καταντήσει αστείο σε μια εποχή που ο κόσμος δεν έχει να φάει. Γιατί μόλις μπει σε μια καλή τροχιά στα οικονομικά του και στη δουλειά του -που δεν είναι και πολύ εύκολο- έρχεται ένας στρατός και, ως αποτέλεσμα, στο αποκεφαλίζει για μήνες ή για χρόνια ή για πάντα», είπε χαρακτηριστικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

34 Σχόλια

  1. Τσακονεστε και βγάζετε τον αληθινό σας εαυτό που ειναι πραγματικά ανάξιος της μοίρας του! Όλοι μας πήγαμε στρατό κάποιοι πήγαμε και Ε. Δ. όλοι όμως σκεφτομασταν γτ να μην ήμασταν έξω γτ να κάνουμε υπηρεσίες γτ να μας σπάνε τα παπαρα κάτι εποπ που είναι 120 κιλά και τους κόβουμε σταπουσ απσ γτ γτ γτ όλοι τα είπαμε αυτά και όλοι ΧΆΣΑΜΕ και χρόνο και χρήμα από το στρατό που η ΜΑΜΆ ΠΑΤΡΊΔΑ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΔΕΝ τα αναγνωρίζει πουθενά. Ο στρατός τώρα πια είναι μια δημόσια υπηρεσία και κακία δημόσια υπηρεσία τσιφλίκι 15 αποφοίτων της σχολής Ευελπίδων που δεν ξέρουν να ξεχωρίζουν το M16M4 με το M16A2. Πολλοί δεν θα θέλαμε να πάμε αλλά πήγαμε και ίσως να περάσαμε και καλά ΑΛΛΆ ο ρατσισμός και το μίσος που σας διακατέχει αυτή η κακία που βγάζετε όπως και πότε μπορείτε αύτα είναι που σας χαρακτιριζουν και σας κάνουν αυτό που είστε. Ξέρω ότι μπορεί να μην το διαβάσουν πολλοί αλλά αυτοί που θα το κάνουν θα ξέρουν ότι δεν θα μπορούν να πουν κάτι γτ αυτή είναι η αλήθεια!!!!!

  2. Οτι νουμερο ελθει στη χωρα οι Νεοελληνες εχουν την ταση να τον κανουν φιρμα, ενω οι συμπατριωτες του στην Αλβανια συμπεριφερονται με το χειροτερο τροπο στην Ελληνικη Μειονοτητα!!!!!!!!! Οσο για σενα Περσα που εισαι……φιλεσπλαχνη παρτον στο σπιτι σου να τον νταντευεις!!!!!!!!

  3. Γιατι τοσο ρατσισμο ρε παιδια δικαιωμα του καθενος δεν ειναι να κανει τις επιλογες του; και το αλλο ευθυνεται ενα ολοκληρο εθνος για το τι ειναι ο καθενας μας τι ειναι αυτα Αλβανια Αλβανος κωλοαλβανος γιατι ; δεν υπαρχει επιπεδο μορφωση τιποτα …δεν εχει αημασια απο που ειναι ενας ανθρωπος καμια σημασια κανεις δεν ειναι ανωτερος ολοι ειμαστε ανθρωποι και αυτο που μας χαρακτηριζει ειναι οι πραξεις μας και οχι απο που ειμαστε….για ονομα του θεου ποια ΕΛΕΟΣ

  4. Bill 2019 είσαι εντελώς καμένος…Υπηρετησες 18 μήνες και τώρα σου λείπουν τα χρήματα που ξοδέψες για την θητεία σου,σωστά?Η θητεία ρε βλαμμένε 18 μήνες ήταν πριν 20 χρόνια..Από τότε που απολύθηκες μέχρι τώρα δεν έχεις ξανακάνει τίποτα για να βγάλεις χρήματα?

    1. Εντελως καμενος εισε εσυ και το κεφαλι σου, μηπως εισε μονιμας και σου “θιξαμε” τα σκατα που λεγετε στρατος ? τι σημασια εχει αν εβγαλα η οχι χρηματα απο τοτε που απολυθηκα ? θα μπορουσα αυτα που εφαγα εκει να τα εχω αξιοποιησει σε κατι καλυτερο και οχι για να καλυπτω αναγκες που επρεπε και ειχαν καθε υποχρεωση να μου παρεχουν απο τη στιγμη που με αναγκασαν να ειμαι εκει, καμενος, μαλακομπουκωμενος στρατοκαυλος εισε εσυ, επειδη εσυ ησουν η εισε βυσμα και καλοπερασες η κοπροσκυλο μονιμας η βιτσιοζος που του αρεσε δεν σημαινει οτι ολος ο κοσμος ειναι και πρεπει να γινει σαν εσενα, το οτι εβγαλα χρηματα μετα που απολυθηκα δεν εχει καμια απολυτως σημασια, σημασια εχει ο χρονος που εχασα για να υπηρετω και να υπακουω παρα τη θεληση μου τα παλιοσκυλα, και για να συνοψισουμε, απο τη στιγμη που εχει τη δυνατοτητα καποιος σαν τον εν λογο τραγουδιαρη να το κανει γιατι να μην το κανει για να μην τον κακοχαρακτηρισετε εσεις παλιοηλιθιοι ? .

  5. Σωστός. Ο στρατός χάσιμο χρόνου και χρημάτων είναι. Παιχνίδι για τεμπελιδες και ξαυλωστρατους. Να πάνε οι γιοι των πλούσιων που δεν χρειάζονται τα χρήματα και των καθυστερημένων εθνικιστών στρατό

    1. Ρε βλάκα αν δέν υπήρχε ο στρατός, εσένα θα φώναζαν Φατμέ!!! Γίδια έ γίδια.

      1. Σε μερικα χρονακια ετσι θα μας φωναζουν για δες τι γινετε με τους λαθρο που κουβαληθηκαν το μονο που κανει ο “ενδοξος” κατα τα αλλα στρατος ειναι να τους ταιζουν και να τους ξεσκατιζουν α και μην ξεχασω να γκαριζουν που και που συνθηματα

  6. Οι ίδιες ευκαιρίες που του δώθηκαν στην Ελλαδα θα του δίνονταν και στην Αλβανία; Κατά τα άλλα κάνει και δηλώσεις που έμμεσα βρίσκουν αντίθετο το σύνταγμα. Εγώ δεν θα πω ούτε πίσω στην Αλβανία ούτε τίποτα τέτοιο, απλά θα ζητήσω να μην δίνετε δημοσιότητα σε τέτοια άτομα, καθώς, ιδού τα αποτελέσματα.

  7. eisai τυχερος κολοαλβανε που εμεις ειμαστε δυστυχως δημοκρατες….
    φγιατι επρεπε να σου φερθουμε οπως τα αλβανικα σκυλια στον ηρωα κατσιφα……
    χαζα 15χρονα που τον εκαναν φιρμα το γελοι υποκειμενο….
    πουσε ρε παπαδοπουλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
    να απαγορευσεις τα τραγουδια του ανθελληνα οπως καποτε του αριστεροδεξιου θεωδορακη….

  8. αντε τωρα καντε ηρωα νεολλεοι αλλο αθελληνικο σκουπιδι

  9. Αφου ασχολεισθε μ’ αυτον τον τυπο, ξερω ποια θα ειναι η τιμωρια σας!!!!!!! Θα σας βαλω να ακουσετε αυτο το ….. υπεροχο τραγουδι του, πως το λενε, μαμα, για να παθετε την πλακα σας!!!!!!!!

  10. στα τσακιδια να πας στη χωρα σου κ στον χοτζα σου. που το παιζεις κ προτυπο για τα παιδια μας. δε θες ταχαρτια λες αεα τι;;; εισαι παρανομος;;; ουστ.

  11. Πρέπει να κάνουν το ίδιο και οι Μογγόλοι ρε τηγάνι…

  12. ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΣ….
    Εσεις φταιτε που ψηφιζετε κομματα που θελουν ανοιχτα συνορα….
    ΣΣΣΣΣ ΤΩΡΑ ΜΥΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΙΜΟΥ
    ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ

  13. Τοσο ασχημος τοσο γελοιος με απαισια τραγουδια μονο ανεγκεφαλα 13χρονα τον εχουν για ειδωλο τους

  14. Η Ελλάδα ανήκει στους πλούσιους. Να πάνε να πεθάνουν λοιπόν για την Ελλάδα οι πλούσιοι και οι σκατοκέφαλοι φτωχομπινέδες φασίστες-εθνικιστές που ούτως ή άλλως τζάμπα το οξυγόνο που καταναλώνουν. Δεν το ξέραμε οι απλοί άνθρωποι έλληνες, τούρκοι, αλβανοί κτλ να πεθάνουμε για το πως θα μοιράσουν τα πετρέλαια οι ολιγάρχες έλληνες και τούρκοι.

    Μπράβο Σιν Μπόι

    1. Εκτός από ανθέλληνας είσαι και ηλίθιος. Ασφαλώς και δε θέλουμε να γίνει πόλεμος, η θητεία όμως είναι συνταγματική υποχρέωση κάθε Έλληνα πολίτη. Βέβαια κατά τη δική σου άθλια λογική, όσοι υπηρετούν είναι πολεμοχαρείς ή υπηρέτες ολιγαρχών. Αλήθεια μιας και είσαι αριστεροκομμουνιστής, τι έχεις να πεις για τη στρατιωτική θητεία στη Βόρεια Κορέα και στην Κούβα που τους αλλάζουν τον αδόξαστο στην εκπαίδευση?

    2. Τελικά αυτή η χώρα τρέφει πολλούς κοπρίτες. Μάζεψέ τα και πήγαινε στην Αλβανία.

  15. Πρότυπο για τη νεολαία. Ηθικές αξίες κάτω απο το μηδέν. Ούστ κοπρόσκυλο τσακίσου και πήγαινε πίσω στην Αλβανία σου.

  16. Τέτοια παρτάλια δεν χρειάζονται στον στρατό,ούτε στην χώρα…Ουστ…

  17. Ποιότητα μουσικής και στίχου μηδέν, προκλητική εμφάνιση με τις χειρονομίες του, και πάνω από όλα έχει καβαλήσει το καλάμι και κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις, ούτε ο Μάικλ Τζάκσον, ούτε ο Τζών Λένον δεν είχαν τέτοιο σταριλίκι και φιλαυτία!!!

  18. Πεστα χρυσοστομε ετσι ακριβως ειναι οπως τα λες νιωθω ΗΛΙΘΙΟΣ που 18 μηνες απο τη ζωη μου υπηρετουσα τους αχρηστους κομπεξικους σαπιοκοιλιαδες καραβαναδες που δεν μου προσφεραν και τιποτα, απεναντιας ξοδεψα ενα σωρο χρηματα διοτι το κολοχανειο που με αναγκασαν να ζω και να “υπηρετω” δεν παρειχαν ουτε τα βασικα, τα χρηματα αυτη τη στιγμη μου λειπουν που τα εχω απολυτη αναγκη χωρια τα ενσυμα εργασιας που εχασα.

    1. Ευτυχώς που οι άλλοι δεν σκέφτονται σαν εσένα…
      Αλήθεια οι παππούδες σου τα είχαν κάνει πλακάκια με Τούρκους και Γερμανούς;

      1. Οι παππουδες μου αγαπητη υπεφεραν απο τους Γερμανους διοτι καποιοι πατριδεμπορες της εποχης τους ενεπλεξαν την Ελλαδα σε μια πολεμικη αναμετρηση εντελως ξεβρακωτη. Στο θεμα της θητειας λοιπον, απο τη στιγμη που δεν εχεις παει να υπηρετησεις να δεις τι “ωραια” περναει ο στρατος πως εκφερεις γνωμη ? αν εισε τοσο ανυχτομυαλη και δεν σκευτεσε σαν εμενα τοτε πηγενε να υπηρετησεις τι σοι “ισοτητα” εχουμε εξαλου ? αλλα ξεχασα ειναι αλα καρτ ισοτητα.

      1. Οταν ερθω σπιτι σου να με διωξεις, εμενα αυτη ειναι η αποψη μου επι του θεματος και δεν θα παρω τη εγκριση κανενος σαν εσενα για να την γραψω !

    2. Ένσυμα;;; Και για τα Ελκηνικα σου φταίει το σχολείο που έχασες τόσα χρόνια άσκοπα ενώ μπορούσες να βγάζεις χρήματα;(βλέπε παιδάκια άλλων κρατών). Άμεση αφαίρεση πολιτικών δικαιωμάτων σε όποιον δε σέβεται την Πατρίδα. Όσο για τον σιμ μπόι..όταν καταλάβετε τι έγινε με το YouTube και πήρε τόσα views σε ελάχιστες μέρες..θα έχει ήδη περάσει στον υποτυπώδη εγκέφαλο των ανηλίκων αυτό η αηδία.

  19. Ρε όταν γίνει κάποτε πόλεμος με την κολο χώρα σου, από τους πρώτους θα είσαι αρρωστακι

  20. Τράβα πίςω στο χωριό σου αλβανάκι και δε θα μας λείψεις καθόλου. Ήρθε, έφαγε καλά καλά και τώρα λέει και κάτι τάχα μου βαρύγδουπο, μπας και συντηρήσει το προφίλ του. Ουδείς αχαριστότερος εκ του ευεργετηθέντος. ΟΞΩ ΡΕ!!!

  21. Αλβανος εισαι,να πας στην αλβανια να υπηρετησεις την θητεια σου και να μας αδειασεις την γωνια.

  22. Στην σκιπερια δεν τον ηξερε ουτε η μανα του, τωρα ηρθε στο ελλαντα και τον κανανε θεο και εχει και το δικαιωμα να κανει και τετοιες δηλωσεις, αμα υπηρχε εδω σωστο συστημα θα τον ειχαν στειλει πακετο στο ελμπασανι, ουστ απο εκει

    1. Αυτό το σαριδι όπως και κάθε αλβανικό σαριδι ποιος το ακούει. Γίδια ακόμα σε ύπνο βρίσκεστε.

Comments are closed.