ΔΥΣΤΥΧΩΣ! Πέθανε η 38χρονη κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παρθένα Κουτμερίδου

Κοινοποίηση:
Παρθένα Κουτμερίδου

Την τελευταία της πνοή άφησε η 38χρονη κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Στάθη Κουτμερίδη, Παρθένα Κουτμερίδου.

Η άτυχη γυναίκα έδινε μάχη με τον κορωνοϊό διασωληνωμένη, ενώ βρισκόταν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η νεαρή γυναίκα η οποία είχε αναβάλει τον εμβολιασμό της μέχρι την γέννα, νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση τις τελευταίες ημέρες στην κλινική Άγιος Λουκάς, στη Θεσσαλονίκη.

Η 38χρονη υπεβλήθη σε καισαρική τομή και οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν το παιδί της, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της ενέπνεε ανησυχία. Μάλιστα, ο συζυγός της είχε κάνει δημόσια έκκληση για αίμα.

Τελικά η Παρθένα Κουτμερίδου κατέληξε σήμερα το πρωί, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά της, ενώ δεν πρόλαβε να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Όχι ότι έχει και καμμία ιδιαίτερη σημασία πλέον αλλά η Παρθένα Κουτμερίδου ήταν 42 ετών (γεννηθείσα το 1979), όχι 38 όπως γράφετε.

  2. Άλλη ένα θύμα των ενδονοσοκομειακών και όχι μόνο λοιμώξεων……..Ας αναπαύεται η ψυχή της, ευτυχώς έσωσαν το παιδί οι άχρηστοι!!!!!
    Εσύ ΕΛΕΟΣ, μα πόσο παπάρας μπορεί να είσαι, μα πόσο, αλλά ξέχασα παπάρες σαν και σένα κατάντησαν το κράτος έτσι!!!!!!!!

  3. Ρε μπολιασμενα ανθρωπάκια ποιος σας είπε ότι οι ανεμβολιαστοι πιστεύουν ότι δεν πεθαίνουν εξίσου και ανεμβολιαστοι και εμβολιασμενοι από τον κορονοιο;;;;; Εσείς αν είχατε γυναίκα έγκυο ή ήσασταν γυναίκα σε ενδιαφέρουσα θα κάνατε ένα πειραματικό εμβόλιο που έχει ένα σωρό παρενέργειες;;;;;; 🧐 Αλλά ξέχασα για σας μόνο άμα το πει ο Ευαγγελάτος ισχύει……….

  4. Εκτός από κορωνοιό που λένε τι άλλο είχε ή της παρουσιάστηκε στην πορεία θα μας πουν ή όχι;

  5. Κανείς δεν αρνήθηκε την ύπαρξη του κορωνοιού και τις συνέπειές του, όμως ξύπνα και συ και δες ότι ο κορωνοιός είναι ένα κατασκευασμένο βιολογικό όπλο(και έπεται η συνέχεια) και ότι αυτοί που τον έφτιαξαν έχουν άμεση η έμμεση σχέση με την παρασκευή των εμβολίων που είναι εξίσου καταστροφικά, και βέβαια πειραματικά και όλα αυτά βάλλουν κατά της ανθρωπότητας. Θυμήσου ότι κορωνοιός(που δεν απομονώθηκε ποτέ), τα εμβόλια και τα τεστ ανίχνευσης βγήκαν με ελάχιστη διαφορά χρόνου!!!! O Φάουτσι είχε πει, πριν ενσήψει ο κορωνοιός, ότι τα εμβόλια mRNA, που τότε μιλούσαν για το AIDS, για να ήσαν ασφαλή και να έπαιρναν άδεια κυκλοφορίας θα έπρεπε να περάσουν τουλάχιστον 10 χρόνια(κάπου υπάρχει το βίντεο για του λόγου το αληθές)!!!!!!! Τέτοιοι ιοί εξάλλου ποτέ δεν αντιμετωπίζονται με εμβόλια, κάνουν μεταλλάξεις οι οποίες είναι συχνότερες σε γενίκευση των εμβολίων. Αλλο παράδειγμα είναι ο ιός της γρίππης ο οποίος ούτε εξαλείφεται ούτε στην ουσία αντιμετωπίζεται με τα εμβόλια, και μην νομίζεις πως η γρίππη στις εξάρσεις της είχε λιγότερα θύματα από τον κορωνοιό!!!!!

  6. Γ να σας δω τώρα ψεκα τι έχετε ν πειτε?????
    Πάει το κορίτσι εφυγε απο βλακειες συνωμοσιολογων και δεν άκουγε τους επιστήμονες……ξυπνήστε κ εμβολιαστειτε…..το τώρα μετράει…..σε 5χρ.με ή χρς εμβολιο δεν ξέρουμε πού θ είμαστε….κοιτα τ παρον!!!

    1. τι να πουνε… τιποτα βεβαια γιατι δεν συμφερει

    2. Εσύ ψεκ εμβολιασμένε τι έχεις να πεις για τους χιλιάδες θανάτους εμβολιασμένων απο παρενέργειες και για τα νεογέννητα που πέθαναν απο θρομβώσεις εμβολιασμένων εγκυμονουσών;;;Και ακόμη δεν έχουμε δει μεσοπρόθεσμες και μακρυπρόθεσμες παρενέργειες. Στο νοσοκομεία γιατί δεν χορηγούν ασπιρίνη, ιβερμεκτίνη, υδροξυχλωροκίνη, ψευδάργυρο, βιταμίνη D,C,B12;και απλώς διασωληνούν παρατύνοντας το πρόβλημα (πρωτόκολλα θανάτου ΠΟΥ);; Ψεκασμένος μέχρι εκεί που δεν παίρνει είσαι τράβα στον εισαγγελάτο δεν έχεις δουλειά εδώ.

    3. Βρε γίδι αφού έγκυο γυναίκα δεν αφήνουν οι γιατροί να εμβολιαστεί, κόψε το χειρογλύκανο σε χαλάει.

Comments are closed.