ΔΥΣΤΥΧΩΣ: Μας γύρισαν την πλάτη και τα αδέρφια μας οι Σέρβοι- “Πρώτοι θα αναγνωρίσουμε τη Βόρεια Μακεδονία”

Κοινοποίηση:
voutsits

Τα παιχνίδια που παίζονται είναι πολλά και σε αυτό το πλαίσιο όλα μπορούν να συμβούν,ακόμα και να μας γυρίσει την πλάτη η Σερβία…

Η Σερβία θα είναι μια από τις πρώτες χώρες που θα αναγνωρίσουν τον νότιο γείτονά της με τη νέα συνταγματική ονομασία του, δήλωσε ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς σε δημοσιογράφους στο Νόβισαντ.

Ο Βούτσιτς συνεχάρη τον Ζόραν Ζάεφ και τον Αλέξη Τσίπρα για την επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών.

Δεν παρεμβαίνουμε στις εσωτερικές υποθέσεις άλλων χωρών κατά την επίτευξη και έγκριση των συμφωνιών, τόνισε, αλλά η Σερβία συγχαίρει τα Σκόπια και την Αθήνα.

Η Σερβία θα είναι μια από τις πρώτες χώρες που θα αναγνωρίσουν τον νότιο γείτονά της με το νέο συνταγματικό όνομα, πρόσθεσε ο πρόεδρος Βούτσιτς. Θέλουμε τις καλύτερες δυνατές σχέσεις και με τις δύο χώρες και συγχαίρω και πάλι τους κ.κ. Ζάεφ και Τσίπρα, δήλωσε ο Βούτσιτς, απαντώντας σε ερωτήματα δημοσιογράφων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Οταν οι αμερικανονατοικοι θελησαν να αρχισουν βομβαρδισμους στην Γιουγκοσλαβια η πρωτη κυβερνηση που υπεγραψε το ΝΑΙ ηταν η ελληνικη.νομιζεις το ξεχασαν οι σερβοι? Γυρναει ο τροχος ρε πατριωτες και μας πουλανε και αυτοι τωρα.τυχαιο? Δεν νομιζω…..

  2. 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ “ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ΜΕ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

    ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ?

    ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ
    ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΤΟΞΟ ΑΛΒΑΝΙΑΣ – ΚΟΣΣΟΒΟΥ – ΣΚΟΠΙΩΝ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ

    ΑΝΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗ Μ@Λ@ΚΙ@ ΣΑΣ

  3. Μην μπερδεύουμε τα πράγματα ο λαός της Σερβίας είναι μαζί με τους Έλληνες.Οι πολιτικοι είναι που κάνουν τις λαμογιες. Όπως και οι δικοί μας οι πουλημένοι……

  4. Πως βγάλατε το συμπέρασμα ότι οι Σέρβοι είναι αδέρφια μας ακόμα και οι Ρώσοι. Έχουμε του κοινό πέρα από τη θρησκεία? Οι Σέρβοι είναι επιπλέον παλαιοημερολογίτες αν έχει κάποια διαφορά όπως και οι Ρώσοι. Έχετε γνωρίσει πολλούς Σέρβους και τους αποκαλείται αδέρφια? Αυτοί ήταν κάποτε αδέρφια μιας και ζούσαν σε μια χώρα την πρώην Γιουγκοσλαβία. Αλλά στο εξωτερικό όσους Σέρβους γνωρίζω αν τους μιλήσω για την Μακεδονία μας έχουν ένα ειρωνικό χαμόγελο. Πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε μόνοι μας και ότι κανένας δε θέλει το καλό μας.

  5. Αφηστε αυτα τα ωραια και καλα τις δεκαετιας του 1950. Δεν υαπρχουν φιλοι μας, ποτε δεν υπηρξε και ποτε δεν θα υπαρξει κανεις ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ. ΠΑΝΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

  6. Μην ψάχνεις … συμφέροντα είναι αφού τα Σκόπια πρέπει να μην αναγνωρίζουν το Κόσσοβο . Άλλωστε τι τον νοιάζει αφού η Ελλάδα και τα Σκόπια το συμφώνησαν ,δεν του πέφτει λόγος να ανακατευτεί

  7. Αδελφια μας σπο ποτε;;;Δεν εχουμε καταλαβει οτι ειμαστε μονοι μας και ο καθε ενας παιζει το παιχνιδι του σναλογα οπως τον συμφερει.

    1. Ρε βλάκα Πινόκιο οι Σέρβοι σου φταίνε εσενα; Εδώ μας γύρισαν την πλάτη οι ίδιοι οι Έλληνες και εσύ θυμωνεις για τους Σερβους; Γι’αυτό δεν υπάρχει ελπίδα σε αυτήν την χώρα. Απο ανθρώπους που έχουν την δική σου λογική καταστραφηκε η χωρα. Καλα να παθουμε ομως. Αυτους ψηφισατε . Τωρα λουστητε τα και μην ψάχνεται να χρεωσετε άλλους.

Comments are closed.