ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ – ΜΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ – ΥΠΟΨΙΕΣ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή της Λευκίμμης βρίσκεται πλέον στο δάσος της Δαδιάς.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύονται, ωστόσο η κατάσταση παραμένει εξαιρετικά δύσκολη, καθώς αποσύρθηκαν τα εναέρια μέσα.

Η Πυροσβεστική στην ενημέρωσή της αναφέρει: Περαιτέρω ενίσχυση δυνάμεων στην δασική πυρκαγιά στη Λευκίμμη Σουφλίου Έβρου, με 4 ομάδες πεζοπόρου τμήματος από την 1η ΕΜΑΚ & 2 ομάδες από την 2η ΕΜΑΚ. Συνολικά επιχειρούν: 129 πυροσβέστες με 8 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων & 34 οχήματα. Συνδρομή από υδροφόρες & μηχανήματα έργου».
Νωρίτερα ακούστηκαν εκρήξεις σε 1 από τα 3 μέτωπα που μαίνονται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Άξιοι οι πολιτικοί που κυβέρνησαν την Ελλάδα. Αφού την εξαθλίωσαν οικονομικά, αφού την αλλοίωσαν εθνολογικά, αφού την εξευτέλισαν ιστορικά συναπτονταν… ιστορικές συμφωνίες, αφού την έκαναν ένα τεράστιο γκέτο εγκληματικότητας, αφού διέλυσαν την παιδεία χαρην της δημοκρατίας με τις εκατοντάδες καταλήψεις δημοσίων κτιρίων, αφού,αφού,αφού, είπαν να αφήσουν να κατακαουν και οι εθνικοί δρυμοί της χώρας από αλλοφυλους πράκτορες υποβαθμίζοντας και διαλύοντας ο,τι αξιόλογο έχει μείνει. Αλλά όλα τα παραπάνω είναι ένα τίποτα μπροστά στο προσύμφωνο της ευρωπαϊκής ένωσης και τη σύνοδο κορυφής… Άξια τελικά η μοίρα αυτού του λαού!

  2. Μα πότε θα μας επιτραπεί να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας χωρίς να κινδυνεύουμε να μας φυλακίσουν οι λ@σβίες συριζαίες;
    Ο συριζα ψόφησε αλλά τα απολειφάδια του είναι εδώ και με τις ενέργειες τους επιτρέπουν στους λαθροεισβολείς να καίνε ότι γουστάρουν.
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΈΝΟΥΣ.

  3. ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΛΈΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ…
    ΨΆΞΤΕ ΤΟ.

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

  4. Οι καταραμένοι turks cannibals μας έπιασαν πάλι στον ύπνο για να μετατρέψουν τα σύνορα σε ανοικτή λεωφόρο εισβολής

Comments are closed.